Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

02-10-2012: Tættere på Michael Dahl West (2.del)
Fortsat ...
Hvad er din største oplevelse med sporten? Som træner - og som spiller?

Jeg er jo en gammel ræv, så jeg har haft mange gode oplevelser. Men de største oplevelser er fra tiden med DM-guld til Herlev (Herlev vandt DM-guld 4 gange i streg 1998-2001, red.). Vi havde et rigtigt godt Herlev-hold, hvor vi vandt guld og vi havde et godt spil. Deltagelse på Landsholdet under Urban Karlsson var også en stor oplevelse. Også fordi landholdet var stærkt dengang og lavede gode resultater.

Som træner har der selvfølgelig været oplevelser på godt og ondt med Herlev. Men det har givet mig store udfordringer og gjort mig til den træner, jeg er i dag. I Benløse var det supergodt at være i en klub, som kunne se fremad. Stor ros til Thomas Brodersen for den måde han tackler tingene på i klubben i det midtsjællandske.

Der har også været store udfordringer forbundet med at være træner i 1. og 2. division. Det noget anderledes end at træne elite. Det kan være noget af et puslespil og spillerne skal tackles på en helt anden måde. Man skal arbejde mere for at få det bedste ud af hver spiller. Men det har været meget lærerigt og det har styrket mig som træner.

Du har været med i mange år? Har floorballsporten udviklet i den tid, og hvordan?

Ja, jeg har næsten været aktiv helt fra start, da sporten kom til Danmark omkring 1990. Jeg vil nok mene, at sporten stadigvæk udvikler sig i den rigtige retning. Men vi er nok blevet overhalet af andre lande. Det går nok lidt for langsomt med udviklingen af spillere her i DK. Det er også en af grundene til, at jeg deltager i Talentprojektet med håb om at kunne rykke lidt til de unge talenter på sjælland.

Omkring landsholdet mener jeg, at det ikke går specielt godt. I takt med at andre lande er blevet bedre, og at det går lidt langsomt herhjemme ser det ikke så godt ud for tiden. Jeg ser meget frem til, at Kasper Sindt er blevet landsholdtræner. Det er helt klart et godt træk - og jeg håber, at han holder ud og kan få Landsholdet samlet igen.

Hvad kan vi gøre i Herlev for at gøre klubben til et endnu bedre sted at dyrke sport?

Hvis man ønsker en god og sund klub, så skal man nok arbejde på at skille ungdom og elite ad økonomisk; eliten skal på sigt kunne finansiere sig selv, hvis projektet skal være bæredygtigt på sigt.

Desuden skal klubben skal være seriøs fra top til bund. Klubben skal kunne tilbyde spillere og træner et godt arbejdsmiljø. Klubben skal holde på bredden og have en god måde at få de unge spillere integreret på diverse hold på. Det er vigtigt at gøre noget for at styrke sammenholdet mellem trænere og ledere i hele klubben, så man opnår et bedre samarbejde i hele klubben.


Af: Peter Holm
SÅ STARTER DEN NYE SÆSON:
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
10-12Hvidovre 2 - Herre 2
03-12Benløse - U11
29-11Jægerspris - Dame 115 - 0
25-11Vanløse 3 - Herre 3 (Hotboys)5 - 21
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
07-01Hvidovre 4 - Herre 3 (Hotboys)
14-01Hafnia - Dame 1
21-01Herre 2 - Vanløse 2
Denne uges kampe...