Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

05-11-2012: Salg af Julelotteri ”hjælp til selvhjælp”
Indledning
I år prøver vi noget nyt, nemlig at sælge julelotteri, hvor klubben tjener 8,5 kr. pr. solgte skrabelod. Resten af pengene går til Børnehjælpsdagen, som hjælper anbragte børn i Danmark.

Hvad er det for noget
Børnehjælpedagens landsdækkende Julelotteri er på gaden fra den 31. Oktober til den 24. December. I denne periode sælger vi i Herlev Floorball Club ved fælles hjælp skrabelodder for klubben og Børnehjælpsdagen.

Når du køber eller sælger er skrabelod støtter du ikke bare Herlev Floorball Club men også Børnehjælpsdagens arbejde for de 15.000 anbragte børn og unge, der bor på intuitioner eller familiepleje i Danmark.

Børnehjælpsdagen fokuserer på at give opmærksomhed og positive oplevelser til de anbragte børn og unge. De har også fortjent en ekstra chance – hvis livet skal lykkes!

Et julelod koster 20 kr. og kan ikke sælges billigere. I skrabelodderne kan man vinde gavekort på 200 kr. til Jysk, Kop og Kande, BR Legetøj og Matas.

Skrabelodderne kan også sendes som julekort, så kunne være en god ide måske at vedhæfte et skrabelod i en god sags tjeneste med dette års julekort.

Hvad for du ud af at sælge disse lodder
Ikke nok med man kommer i godt julehumør af at hjælpe andre i nød. Hjælper du som nævnt klubben, de penge som klubben tjener går til ”dig” da du er en del af klubben.

Overskuddet for lodderne går til sociale arrangementer i klubben og til tilskud til Ungdomslandstævnet i Frederikshavn næste år, så vores talentfulde ungdomsspillere kan komme billigere afsted til det største stævne i Danmark.

Vind en stav - Konkurrence
Vi vil ca. hver 14. Dag gøre op hvem der ligger i toppen af lodsalget op opdatere dette på hjemmesiden. Den der når salget er slut har solgt flest lodder, vinder en sprit ny stav.

Så det bare med at komme i gang med at sælge løs ☺

Praktiske oplysninger
Jeg Carina Kaarsberg har alle lodder, man bliver noteret ned for det antal lodder man har fået. Lykkedes det ikke at sælge alle sine lodder så skal de bare returneres til mig.

Jeg vil komme i hallen mandag, onsdag og fredag om dagen så vidt muligt så man kan få lodderne, har man ikke mulighed for at komme der så skriv eller ring til mig så aftaler vi nærmere hvornår vi kan mødes.

Når og hvis man har solgt det antal lodder man har fået udleveret kan man få ombyttet til nogle nye hvis ønsket. Man hæfter for de antal lodder man har med hjemme, hvis de bliver væk og lignede. De lodder som man ikke får solgt og returnere til mig hæfter man ikke får.

Jeg vil i løbet af denne uge så vidt muligt komme forbi alle hold med lodder.

Lodderne sælges fra 31. oktober til 24. december.

Har man spørgsmål kan man kontakte mig på følgende måde:
Carina Kaarsberg: e-mail: c.s.kaarsberg@hotmail.com eller telefon: 28450101

På forhånd tak for hjælpen, vi regner og håber selvfølgelig med at alle støtter op om dette om initiativ børn, forældre og voksne i klubben.


Af: Carina Selmer Nyholt
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
24-04Vanløse 2 - Herre 2
22-04Dame 1 - Alliancen København4 - 3
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
29-04Herre 2 - Vanløse 2
05-05Rødovre - Dame 1
Denne uges kampe...