Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

07-08-2012: Tættere på ...
Mette Bidstrup
Hermed indslag nr.3 i den serie af mini-interviews, der over sommeren vil bringe gæsterne på hjemmesiden, lidt tættere på de personer der virker bag kulisserne i Herlev Floorball Club. Offeret denne gang, er Mette Bidstrup. "Bidder" er nærmest en institution i Herlev FC, hvor hun har spillet i 16 år, og har opbygget en meritliste der siger 227 kampe og 184 points. Og så har hun meldt sig til endnu en tørn som bestyrelsesmedlem, og som pigetræner.

Hvem er egentlig Mette Bidstrup?
Tja, jeg er 35 år og bosiddende i Brønshøj med min kæreste. Jeg er uddannet pædagog og arbejder på et fritidshjem i Måløv hvor jeg er rigtig glad for at være.

Hvor længe har du spillet floorball, og hvor længe i Herlev FC?
Jeg har spillet floorball siden 1996 og var med til at starte dameholdet i Herlev op. Og så har jeg ikke forladt det siden.

Hvorfor og hvordan begyndte du med at spille floorball?
Jeg spillede rigtig meget hockey på gymnasiet sammen med drengene, og synes at det var rigtig sjovt. Så en dag kom min veninde med et udklip fra Herlev Bladet som vistnok handlede om noget drengetræning men der stod et telefonnummer og så ringede jeg. Der var ikke noget egentlig damehold men der var også et par andre piger der havde ringet. De første par gange trænede vi med det daværende 2.herre, men det var vist ikke alle herrerne der var helt tilfredse med det.

Heldigvis var der snart én der tog udfordringen op og tog tjansen som dametræner. Og så - havde vi altså et damehold.

Hvad er din største floorball oplevelse?
Det er jo ikke på den resultatmæssige front at Herlevs damer er kendt for at markere sig, selvom vi dog vandt et guld i 3 mands DM i 2010.

Til gengæld har vi så altid haft et fantastisk sammenhold, også selvom der selvfølgelig har været en løbende udskiftning af spillere. Vi er gode til at holde hovedet højt, også når det er svært resultatmæssigt. Og det er nok det der betyder noget for mig. Glæden ved at komme til træning og energien der opstår selv når man møder træt op.

Det ville da have været rart at vinde noget af betydning, men i det lange løb har det sociale altid betydet mere for mig.

Fortsættes: [KLIK HER]!

VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe