Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

04-06-2012: Tættere på: Kristian Snerle
Hermed opstartes en lille interviewserie, der hen over sommeren vil bringe gæsterne på herlevfloorball.dk, et skridt tættere på nogle af de folk der agerer bag kulisserne i Herlev FC. Første "offer" er Herlev Hotboys nr.7, klubbens nye formand, Kristian Snerle.

Hvem er Kristian Snerle egentlig?
Nyuddanet jurist på 33 år. Har en stor passion for floorball da det er den eneset sport jeg ikke har været komplet elendig til. Residerer på Østerbro sammen med min kæreste, og er en heltigennem venlig og gemmyligt sjæl.

Hvor længe har du spillet floorball, og hvorlænge i Herlev FC?
Jeg har spillet officiel floorball siden 2002 (sidste træning i december 2002 var min første) og har altid kun spillet i en klub. Herlev. Jeg prøvede en kort periode som udlandsprofeasionel i Tartu Salihockey, men spillertilladelsen gik aldrig igennem så har ikke prøvet officielt at skifte klub.

Hvordan og hvorfor startede du egentlig med at spille floorball?
Siden skoletiden har jeg altid været vild med at spille "hockey". Prøvede altid at få gymnastiklæreren i skole og gymnasiet til at vi skulle spille hockey, Er faktisk gammel realskole mester.

Da jeg flyttede til Hjortespring kollegiet i Herlev for at studere, blev der pludselig arrangeret hockey træning hver søndag kl. 14, for at dulme tømmermændene. Ham der havde taget initiativ, spillede selv på det tidspunkt i Hvidovre. Det var der jeg første gang fandt ud af, at det eksisterede som officiel sport, og hed floorball. Derefter gik der meget kort tid før at jeg sammen med Thomas Elsing, meldte mig ind i Herlev Floorball Club.

Et lille Kuriosum er at jeg kommer fra Helsinge og i en kort periode mens jeg boede deroppe var Frederik Bloch faktisk træner i Helsinge, uden jeg dog vidste at sportsgrenen eksisterede

Hvad har været din største floorballoplevelse?
Der er 2 der springer i øjnene. Den ene er den gang hvor jeg boede et halvt år i Estland tilbage i 2005/06, prøvede at dukkede op i den lokale klub i Tartu. Træningen var dårlig, jeg forstod ikk sproget og ingen talte til mig, så jeg mistede al glæde ved at spille floorball.

Men - så tager jeg hjem til DK, ene og alene for at spille sæsonens sidste kamp for Hotboys, som er en udekamp på Bornholm! Den stemning og den glæde fra gutterne ved at se mig igen, fik floorballlysten tilbage i mig.

Den anden er oplevelse, er helt klart da et undertippet Hotboys hold med hjælp fra gode kammerater fra det nordjyske, vinder B pokalen på Centre Court i Marselisborg Cup 2009. Med de begrænsede floorball evner jeg har, er det at vinde en finale, hvor hele halen råber på en, og man tilmed scorer, nok det største jeg opnår i floorball

Fortsættes: [KLIK HER]!


Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe