Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Fælles træning
Dame 1 / Motion
U15
U13
U11
U9
U5+U7

03-04-2012: Tale om ungdomstrænere, fremtiden osv. ved afslutningen - Part 3
Uddeling af t-shirts til trænerne for et godt år:
U5/U7 - Bo Andersen og Johnny Nørgaard:
Bestyrelsen i Herlev Floorball Club vil gerne sige mange tak for i år. Tak for den indsat i har leveret, i trådte begge to til da vi stod i den uheldige situation i starten af sæsonen, hvor vi mistede begge vores U5/U7 trænere. I har vist et arrangement, så vi sætter meget stor pris på, i har sørget for at vores U5/U7 spillere ca. 1 gang om måneden har været ude til stævner og fået en masse kampe. I har på trods af efterhånden mange spillere gennemsnitlig 22 stk. formået at sørger for hver eneste spiller på holdet er blevet set og rost, blandt andet ved at dele dem op i store og små på 2 baner. Endvidere så stor tak til sig Bo for at stable lotteri osv. på banen til vores stævner, så vi kan tjene nogle flere penge til ungdommen så de kan få lidt socialt sammen.

U9/U11 – Anders Malm og André Nørager:
Bestyrelsen i Herlev Floorball Club, vil også gerne sige tak til jer for jeres indsats i år. I har formået at vise et stort ansvar som trænere, ved at komme hver gang, man har kunne regne med i var der og udførte jeres job som i skulle. I har taget denne opgave med oprejst pande og vist at hvis man brænder for floorball og træner jobbet som i gør, så smitter det af på børnene, hvilket man tydeligt kan se blandt andet ved at hver gang man dukker op i hallen en fredag eftermiddag er der nye ansigter i blandt. Hvilket man kan takke jer for, så tak for det.

U13/U15 – Michael Tjørnemark: Vi vil i bestyrelsen også gerne sige mange tak for din indsats i år. Du har stået alene med drengene, hvilket jeg ved ikke altid er nemt, så det er en bedrift i sig selv. Du brænder for at ville lære dem alt hvad du ved om floorball og overføre din spillerfilosofi til dem. Hvilket ikke kun tager 1 år, så derfor så har du investeret længere tid på dem, ved at forsætte som træner. Noget vi er meget glade for at du gør, det giver stabilitet så de ikke skal skifte træner hver og hvert andet år.

Pige Junior – Julie Andersen og Mette Bidstrup:
Mange tak for jeres indsats. I har trods af holdet ikke er så mange spillere igen, holdt ud og stadig prøvet at lære dem at spille rigtig floorball og vise dem hvor sjovt det er alt spille. I har lært pigerne de grundting der er at vide omkring floorball, så de når de bliver gamle nok kan komme op på seniorholdet og udvikle sig endnu mere, se bare fx Maria Møller og Laura Thomsen som er kommet op i år, de har begge gode redskaber med nede fra jeres hold til at kunne udvikle sig endnu mere når de kom op på seniorplan. Så kan for jeres indsats.


Af: Carina Selmer Nyholt
Til alle i og omkring Herlev Floorball Club:
GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!
Seneste nyheder
21-01Hotboys: Nederlag til Farmers 
10-01Hotboys: hård men festlig start på det nye år 
09-01Damer: Årets første kamp og "sejr" 
07-012019 og resultatmæssig træg start på året for Herlev FC 
26-11Damer: Dagen derpå, backernes kamp 
20-11Damer: Rekord mange mål 
05-11Damer: Nederlag men fremgang 
01-11Hotboys: Nederlag i tæt kamp mod FFK 
Flere nyheder...
Seneste kampe
21-01Herre 1 - Helsingør
20-01Greve - Herre 3
20-01Hotboys - Jyderup4 - 7
20-01Dame 1 / Motion - Jyderup5 - 5
19-01Stevns - U11 4 - 5
06-01Rødovre - U13 7 - 3
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
27-01Hotboys - Greve
27-01U13 - Allerød
27-01Herre 3 - Holbæk
27-01Copenhagen 2 - Dame 1 / Motion
27-01Herre 1 - Rungsted-Hørsholm
03-02U11 - Benløse
Denne uges kampe...