Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

02-04-2012: Årets Spiller (U15) 2011/2012
Årets spiller har til gengæld været svær at uddele. Der har været mange spillere som på hver deres måde har gjort en indsats og har gjort sig bemærket. Men jeg synes alligevel at der særligt er to spillere der har skilt sig ud, og som jeg begge gerne vil nævne.

Den af de to som jeg ikke har valgt til årets spiller, men som jeg alligevel synes fortjener at blive nævnt, er en spiller som har et utroligt højt niveau og en naturlig omgang med bolden. Det er en spiller der ikke behøver at råbe højt og gøre opmærksom på sig selv, men som alligevel altid er engageret og er klar til at gøre en ekstra indsats.

En spiller der tænker over hvad han selv kan gøre for at udvikle sig og blive bedre, og forsøger at arbejde målrettet med det. Og det er formentlig også en af grundene til at jeg synes at han mod slutningen af sæsonen faktisk har kunnet hæve sit i forvejen høje niveau.

Det er en spiller som både på men også udenfor banen er en sympatisk og vellidt person. Derfor er det også rigtigt ægerligt for os at han efter denne sæson forlader os for at tage på sports college i Nordjylland, men vi håber selvfølgelig på at han på et tidspunkt kommer tilbage til os som en endnu bedre floorballspiller end han allerede er.

Held og Lykke til Oliver Wittwer med sit floorballeventyr i Frederikshavn.


Tilbage er så kun kåringen af årets spiller. Den spiller som jeg har valgt til årets spiller har samlet set over alle vores kampe i løbet af sæsonen formentlig været vores vigtigste spiller. Han har været utroligt pointsikker, og især i nogen af de tætte kampe har han været med til at gøre en forskel.

Det er en spiller der brænder for at være på banen, og næsten ikke er til at holde ude. Hvis det stod til ham selv, så spillede han formentlig samtlige minutter i samtlige kampe, og selv en forstuvet hånd er ikke nok til at holde ham på bænken.

Det er en spiller der har et meget veludviklet vinderinstinkt, som måske nogen gange kan gøre at han fokuserer lidt for meget på dommere der ikke dømmer som han synes de skal, men det er også det samme vinderinstinkt der gør at han har en ukuelig tiltro til egne evner og til at han egenhændigt kan fikse selv svære situationer og altid er klar til at kæmpe for det.

Årets spiller er Daniel Poulsen.

Tillykke til Daniel Poulsen med kåringen.

VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe