Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

02-04-2012: Årets Spiller (U15) 2011/2012
Årets spiller har til gengæld været svær at uddele. Der har været mange spillere som på hver deres måde har gjort en indsats og har gjort sig bemærket. Men jeg synes alligevel at der særligt er to spillere der har skilt sig ud, og som jeg begge gerne vil nævne.

Den af de to som jeg ikke har valgt til årets spiller, men som jeg alligevel synes fortjener at blive nævnt, er en spiller som har et utroligt højt niveau og en naturlig omgang med bolden. Det er en spiller der ikke behøver at råbe højt og gøre opmærksom på sig selv, men som alligevel altid er engageret og er klar til at gøre en ekstra indsats.

En spiller der tænker over hvad han selv kan gøre for at udvikle sig og blive bedre, og forsøger at arbejde målrettet med det. Og det er formentlig også en af grundene til at jeg synes at han mod slutningen af sæsonen faktisk har kunnet hæve sit i forvejen høje niveau.

Det er en spiller som både på men også udenfor banen er en sympatisk og vellidt person. Derfor er det også rigtigt ægerligt for os at han efter denne sæson forlader os for at tage på sports college i Nordjylland, men vi håber selvfølgelig på at han på et tidspunkt kommer tilbage til os som en endnu bedre floorballspiller end han allerede er.

Held og Lykke til Oliver Wittwer med sit floorballeventyr i Frederikshavn.


Tilbage er så kun kåringen af årets spiller. Den spiller som jeg har valgt til årets spiller har samlet set over alle vores kampe i løbet af sæsonen formentlig været vores vigtigste spiller. Han har været utroligt pointsikker, og især i nogen af de tætte kampe har han været med til at gøre en forskel.

Det er en spiller der brænder for at være på banen, og næsten ikke er til at holde ude. Hvis det stod til ham selv, så spillede han formentlig samtlige minutter i samtlige kampe, og selv en forstuvet hånd er ikke nok til at holde ham på bænken.

Det er en spiller der har et meget veludviklet vinderinstinkt, som måske nogen gange kan gøre at han fokuserer lidt for meget på dommere der ikke dømmer som han synes de skal, men det er også det samme vinderinstinkt der gør at han har en ukuelig tiltro til egne evner og til at han egenhændigt kan fikse selv svære situationer og altid er klar til at kæmpe for det.

Årets spiller er Daniel Poulsen.

Tillykke til Daniel Poulsen med kåringen.

300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
07-04Greve - Dame 12 - 2
06-04Vanløse 2 - Herre 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
20-04Helsingør - Dame 1
Denne uges kampe...