Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

16-04-2012: Carina Kaarsberg fik årets Fair Play pris ved årets Landsstævne
Fair Play kampagne til landsstævnet
Nyhed er taget fra DaFU's hjemmeside.

DaFU sætter fokus på god stil
Flyers, Grønt Kort, 10 tips, og Fair Play pris skal øge fokus på, at have det sjovt er det vigtigste til Landsstævnet. Dansk Floorball Union og Benløse Floorball Club leverer i fællesskab en Fair Play Kampagne når landssstævnet skydes i gang for ca. 1.000 deltagere på fredag. d. 13. april. I Fair Play kampagnen leveres der Flyers til samtlige hold, med info og gode tips til trænere, forældre og spillere om Fair Play. Sidst men ikke mindst lanceres et grønt fair play kort, som anvendes på minifloorball og kleinfeldbanerne. Dommerne kan her uddele Fair Play kortet til alle omkring banerne, som en henstilling om god opførsel.

Hvis henstillingen ikke følges kan dommerne trække kortet og bede om at man forlader området omkring den pågældende bane indtil kampen er færdigspillet. Kortet er grønt og skal tages mindre bogstaveligt end dommernes normale røde kort, da det her handler om at fjerne den dårlige stil omkring banerne.

Er du i tvivl, så tjek de 10 tips på bagsiden af fair play flyers der uddeles til landsstævnet til alle hold, og også er placeret ved minibanerne.
Her vil også være 2 Rolls up hvor både det grønne fair play kort og de 10 tips kan ses i hele hallen.

Samtidig kan alle detagere melde sig i stævnesekretariatet og udfylde en lille blanket hvor landsstævnets bedste fair play oplevelse kan beskrives og nomineres til Fair Playprisen ved landsstævnet 2012. Det kan være spillere, hold, trænere, forældre eller hvad der kan findes af gode historier, der kan vinde prisen, der giver adgang til DM-finalen for 2 deltagere. Vinderne fremgår søndag eftermiddag af landsstævnets facebookside, samt DaFU's egen hjemmeside.

Kåring af fairplayprisen ved Landsstævnet 2012:
For første gang blev der uddelt en fair play-pris under landsstævnet. Den gik til en træner, der efter sit holds U7-kamp henvendte sig til stævneledelsen og gjorde opmærksom på, at hendes hold faktisk havde tabt kampen og ikke vundet, som der ellers stod i resultaterne.

Hvis Carina ikke havde reageret, havde hendes hold skulle spille finale, istedet for placeringkamp. Sådan! Den træner er Herlevs Carina Kaarsberg, som ses på billede med nr. 31 ved damelandsholdets VM 2011 kamp imod Tjekket i december. Tillykke!

VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe