19-02-2012: H3: Sejr over FFK og Mikkel Nyholts første turneringsmål!
Herlev 3 "Hotboys" tog en flot sejr i lørdagens udekamp mod FFK, der blev nedsablet med hele 9-3. Efter to lige perioder satte Hotboys simpelthen foden på gaspedalen og lavede hjulspin henover fællesskaberne med 5-0 i 3.periode.

Statistik fra kampen: [KLIK HER]!

MEN MEN MEN - kampen vil primært gå ned i bredde-floorball'ens historiebøger for at være kampen, hvor Verdens Bedste Back, aka Mikkel Nyholt, scorede sit første ikke-annullerede turneringsmål. I sin kun 9.sæson og kamp nr.79! Straks målet var scoret tog holdledelsen time-out ene og alene for at lave bunke på Mikkel, der tog vægten af 2½ Hotboys kæde med et smil. Lyksaligheden gjorde ham simpelthen immun for smerte!

For at få hele historien med, må det nævnes at nogle Hotboys-koner (vistnok fru Heyde) engang til en hjemmekamp ca. år 2005 havde taget et videokamera med i hallen for at forevige en Hotboys-kamp. Og dér indfanges faktisk, i HELT perfekt vinkel, Mikkel der i den direkte sigtelinje mellem kamera og den nærmeste stolpe, modtager en kort pasning på frislag og slår bolden i mål. Kun for i næste sekund at blive annulleret da dommerne ikke havde fløjtet spillet igang! Dét annullerede mål var indtil i lørdags det tætteste Mikkel havde været på et turneringsmål.

Alle disse år, alle disse søvnløse nætter, alle disse smukke minder fra Hotboys der altid havde en lille snert af bitter afsavn. En saga blot!
Målscorer! Smag på titlen, Mikkel, den er din for evigt.

Af: Peter Holm
24-03Rungsted-Hørsholm - Dame 15 - 3
17-03Greve 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 6
09-03Hvidovre 3 - Herre 23 - 3
01-04Dame 1 - Hafnia
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 3