Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U15
U11
U9
U7
Familiefloorball

13-10-2010: Evaluering: U19-Rødovre
Op til U19 kampen fredag 8/10 mod Rødovre havde jeg i min optakt her på siden lagt vægt på den mere mentale del af floorball spillet og forsøgt at tydeliggøre nogle af de områder jeg mente vi som hold skulle arbejde med.

Så er det også på sin plads at evaluere hvordan det gik – og når jeg nu offentliggør det på vores hjemmeside så er det fordi det gik godt!

Inden kampstart gik vi blandt andet igennem nedenstående punkter der er vigtige for mig hvis jeg skal stå i spidsen af et hold som træner.

- Jeg forventer at de mere etablerede spillere tager større ansvar end tidligere. Det skal udmyndte sig i en disciplineret indsats både før, under og efter kampen mod Rødovre.

Vi spiller en ekstremt god første periode hvor samtlige spillere er koncentreret om deres opgaver. Alle point i dagens kamp, undtaget et enkelt mål, er produceret af spillere der er inde over Herre 1.

- Ingen negative tilråb til hverken medspillere, modspillere eller dommere – jeg tolererer det ikke!

Det startede godt og var igennem kampen niveauer bedre end kampen i Valby. Det er ikke helt godt nok men vi er på rette vej.

- Jeg forventer at alle spillere er klar over at vi spiller som et hold - i medgang og modgang. Ingen på holdet er over holdet og vil aldrig nogensinde komme det!

Dette er et udtryk for at ingen spillere er sikre i startopstillingen hvis den rigtige indstilling og væremåde ikke er til stede. Ingen trådte ved siden af mod Rødovre.

- Jeg forventer at spillerne løfter hinanden ved at være positive og opmuntrende når der laves fejl. Det er nu en gang den mest effektive måde at lave et godt ”næste skift”!

Fint i størstedelen af kampen og fremskridt siden Valby.

- Jeg forventer at vores offensive spil rammer et helt andet niveau end i kampen i Valby. Der skal udfordres, løbes og afsluttes meget meget mere.

Her må jeg tage hatten af for drengene. De er normalt nogle langsomme startere men mod Rødovre var det ud over stepperne fra første fløjt. Fem mål i første periode siger alt. Der bliver afsluttet fra alle vinkler, der bliver løbet mere og i perioder er Rødovre fuldstændig udspillet – fordi vi spiller kreativt og ikke er bange for at udfordre. At gashåndtaget bliver sluppet i resten af kampen er forståeligt men ikke desto mindre noget vi skal forbedre.

- Jeg forventer at spillerne viser 100% vilje til sejr. Frygt for nederlag skal aflives!

Der var smil på læberne hos drengene da dette punkt blev gennemgået. Hvis man mentalt er overbevist om at man ikke kan tabe, så er sansynligheden for sejr større – og sådan er det bare. Vi skal ikke beskæftige os med frygten for at tabe, lad de andre om det! Nu skal vi bare bygge det op så vi er uovervindelige på de rigtige tidspunkter.

Og så skal det tilføjes at i søndagens Liga kamp laver U19 drengene seks point i 6-3 sejren mod Vallensbæk. Flot gutter, I er på rette vej.

Eneste malurt i bægeret er at den næste U19 kamp først er medio november!

Af: Jan Juel Michelsen
Ingen træning før 7 februar:
Herlev Kommune har lukket for idrætsanlæg fremtil 7 februar.
Seneste nyheder
18-01Restriktionerne er forlænget og det er vores vinterpause også.  
04-12Ingen træning for 2 januar. 
05-10Dame 1 trup - del 5 
15-091 minuts stilhed for Laus Jensen 
04-09Referat af generalforsamling 2020 
01-09Nyt tiltag: Familiefloorball 
17-08Dame 1 trup - del 4 
01-07Dame 1 trup - del 3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
07-03Greve - Herre 3 (Hotboys)
07-03Jægerspris - Herre 2
07-03Dame 2 - Lyngby
07-03Herre 4 - Rødovre 3
28-02Dame 1 - Rødovre
07-02U15 - Hvidovre
06-12Herre 1 - Copenhagen 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
13-03Rungsted-Hørsholm 2 - Herre 2
13-03Herre 3 (Hotboys) - Skælskør Eagles
13-03Hafnia 3 - Herre 4
13-03Dame 2 - Copenhagen 2
13-03U15 - Benløse
Denne uges kampe...