Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

10-02-2010: Herre 1 vs Skrue 2 ... den fulde beretning.
Herlev 2 trak sig triumferende ud af prestigeopgøret mod Herre 1, med en 6-2 sejr

Det havde været en tumultagtig optaktsuge for skruerne, med spillerflugt og interne stridigheder. Peter Bo havde valgt at forlade os til fordel for det evige bundhold Solrød, så sportchef Dennis Hansen måtte handle hurtig, for at få udfyldt det store tomrum som Peter "Slagskud" efterlader på og udenfor banen.

Dennis må siges at ha' gjort sig værdig til sin store hyre, for han tryllede en sand legende ud af floorhockeypension. Vi kender ham som "manden med paraplyen", "babadinho" eller bare "DB". Daniele Berardino har skrevet livstidskontrakt med Herre2. En kommentar fra sportchefen Dennis Hansen: "Det var ikke let at få DB's underskrift, for han følte virkelig, at han havde fundet sit livs kald med arbejdet med det italienske landshold .... Vi måtte frem med de store tal, så klubbens økonomi ligger desværre i ruiner nu, men det var det hele værd".

Juel der havde hørt en fugl synge om at DB skal spille i 2.kæden, krævede straks at blive sat ned fra 1.kæden. Dette faldt naturligvis ikke i god jord hos Juel's bedste ven Terkel. Terkel startede en sand email krig, hvor han kom med udtalelser om Juel, der ikke bør gengives her. Terkel føler sig forrådt af sin gamle mentor og det er svært og se hvordan de skal kunne spille på sammen igen.

Kampen startede godt for Skruerne og vi kom for en sjælden gang ikke bagud. Frederik Bloch havde en selvmordsbombe gemt i skægget, han ville udløse, hvis vi kom bagud. Et par af vores spillere virkede dog nervøse over den store opgave, specielt Tejs skulle lige vænne sig til der ikke er klokke i bolden, når man spiller mod umbro hold. Så der gik lige 10 min, hvor pasninger røg i annexhallens tag. Resten af kampen spillede Tejs dog fremragende som altid. Vi stod godt i forsvaret pga. vores manglende kondi. Mike Flinta spillede en god kamp, til trods for han trænede energisk med damerne før aftenes kamp. Klubbens bedste keeper Jan Møller viste endnu en gang hvorfor målmænd først topper sent i karrieren, så det ser lovende ud for Jesper Roland, der også bare bliver bedre og bedre. Jan Møller krydrede sin bedste kamp i Herre2 trøjen med sæsonens første assist. Tjørnemark der havde fået hacket hul igennem til danske bank natten til søndag, fejrede det med stor løbevilje og et længe ventet mål, der var så gennemspillet at kun 2 af 1. holdets spillere nåede og se det. DB troppede op med en rusten paraply og viste, at han stadig kan lave pasninger med både jordbær og lakrids smag til hans medspillere. Hill virkede tydeligvis i godt humør over at være sammen med sin gamle legekammerat fra guldsæsonerne og spillede en fin kamp. Lundgren, der allerede havde set resultatet i sidste uge i den blå avis, vidste hvor samtlige af modstanderens pasninger lå og kom gang på gang på tværs med en stav og ødelagde umbroliga drengenes opspil. Terkel der lod sin vrede gå ud over alle dem under 18, der prøver og tage bolden fra ham, krydrede en flot indsats med to scoringer. Terkel møder med fornyet energi på hans arbejde og der kommer ikke til at være mange transformere tilbage på lageret. Journalisteleven Jan Juel, viste hvorfor man bliver klogere med årene og spillede meget fornuftigt. Juel virkede dog tydeligt rystet over den kølige kemi med Terkel og der venter trænerteamet en stor opgave med at få bragt de to sammen igen

Dommerne... ja det er de bedste vi har haft i år, godt dømt!

Hilsener fra Skrue 2 Trænerteam.

Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe