Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U15
U11
U9
U7
Familiefloorball

07-02-2010: Skrue 2 nyt - dagen før braget !!!
Skrue 2 nyt - dagen før braget

Til de mange af jer der dagligt følger med i skruernes kamp for at vinde 2. division, har jeg en trist og en god nyhed til jer. Den triste nyhed er, at Peter Bo Slagskud har valgt at skifte skruernes trøje ud med en Solrød trøje. Slagskud følte simpelthen, at niveauet i 2. division var for højt og har derfor valgt at rykke en division ned, til 1. division. Slagskud vil blive savnet, særligt i omklædningsrummet, hvor han altid var manden med holdshampooen.

Skruerne har i forbindelse med den triste nyhed afholdt et krisemøde, på mødet gav flere af skruerne udtryk for, at de gerne så, at trænertemaet og sportschefen Hill fik skaffet en erstatning hurtigst muligt. Da der ikke er mange spillere i landet der er i besiddelse af Slagskuds kompetencer, var det en næsten umulig opgave at finde en afløser, men sportschefen fandt i sidste time en mand med de rette kvalifikationer nemlig Manden Med Paraplyen. Manden med paraplyen er godt nok ikke kendt for hans slagskud, men han er ligesom Slagskud en yderst arbejdsom og defensivt orienteret type, der passer godt ind i skruernes stramme organisation.

Manden med paraplyen
Efter utallige spekulationer om manden med paraplyens fremtid, er der således endelig kommet en afklaring. Manden med paraplyen har kunnet vælge og vrage mellem flere attraktive tilbud fra klubber fra den hjemlige Umbro-liga samt flere henvendelser fra det store udland.

Specielt de italienske klubber Floorball Club Milano og SSV Bozen har været fremme i skoene med yderst interessante kontrakttilbud, undertegnede er kommet i besiddelse af kontrakttilbuddet fra SSV Bozen der blandt andet lokker med en Fiat Panda til fri afbenyttelse og gratis måltider på den lokale Ristorante La Rosa, men lige lidt har det hjulpet. Manden med paraplyen har i stedet valgt at tørne ud for Skrue 2, der spiller i den spændende og tætte 2. division. Det bemærkelsesværdige skift har selvfølgelig skabt overskrifter i flere aviser, Næstved Tidende skriver således, at Floorballens svar på Dario Campeotto endelig vil være at finde i de danske haller igen.

I den italienske avis, Gazzeta dello Sport, skriver den anerkendte sportsjournalist Antonio Lotto:

È una grande sorpresa per me di sentire dello questo cambiamento- l’uomo con il ombrello ha deciso e la scelta è toccata alla cosiddetto “Vite Due”. Sono stato convinto di un cambiamento al SSV Bozen era una realtà, ma evidentemente l’uomo con il umbrello ha dato importanza a la possibilità di giocare con nomi come Hill e Lundgren. Lui auguro in bocca al lupo!

Nyheden om Manden med paraplyens tilbagekomst har dog ikke kun været fryd og gammen. Nyheden har omgående skabt intern uro på det ellers så homogene Herlev hold. Balladen startede da Jan Juel efter, at skiftet var faldet på plads, skrev en mail til trænerteamet, hvori han bad om at blive rykket over i andenkæden sammen med Hill og manden med paraplyen. Denne nyhed fik den altid så velafbalancerede Terkel til at gå amok, Terkel følte sig svigtet af Jan, der i de sidste par sæsoner har fungeret som et fast holdepunkt i Terkels hverdag. Den sidste spiller i skruernes bomberkæde har ikke ønsket at kommentere Jan Juels uheldige mail, men er eftersigende begyndt at gå til psykolog.

Uroen hos skruerne kommer på det værst tænkelige tidspunkt, da skruerne i morgen står overfor sæsonens vigtigste kamp. Cheftræner Lundgren har via utallige forsoningsmails forsøgt at få de stridende parter til at falde til ro, men Terkel er utrøstelig. Undertegnede håber virkelig, at det kan lykkes skruerne at få styr på skuden inden, at Umbro – drengene står på menuen i morgen.

Til alle vores trofaste fans er der bare at sige, at vi får brug for al den støtte vi kan få i denne svære situation. Må det bedste hold vinde i morgen.

HERRE 1 vs SKRUE 2
Mandag 8.februar 2010 kl. 19:30, i Anneks-Hallen

Af: Frederik Bloch
Ingen træning før 7 februar:
Herlev Kommune har lukket for idrætsanlæg fremtil 7 februar.
Seneste nyheder
18-01Restriktionerne er forlænget og det er vores vinterpause også.  
04-12Ingen træning for 2 januar. 
05-10Dame 1 trup - del 5 
15-091 minuts stilhed for Laus Jensen 
04-09Referat af generalforsamling 2020 
01-09Nyt tiltag: Familiefloorball 
17-08Dame 1 trup - del 4 
01-07Dame 1 trup - del 3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
24-02PI-København - Herre 3 (Hotboys)
14-02Herre 2 - Benløse 3
14-02Dame 1 - Hafnia
07-02Herre 4 - FFK 3
07-02U15 - Hvidovre
24-01Dame 2 - Jyderup
06-12Herre 1 - Copenhagen 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
28-02Sydsjællands FC - Dame 2
28-02Dame 1 - Rødovre
28-02Herre 4 - Greve 2
07-03Jægerspris - Herre 2
07-03Greve - Herre 3 (Hotboys)
13-03U15 - Benløse
Denne uges kampe...