Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

26-05-2009: Formandens beretning
Formandens beretning om den forgangne sæson, som blev godkendt på klubbens generalforsamling 25. maj.

For at starte fra en ende af, vil jeg nævne pigeholdet. Holdet har i år ikke deltaget i turneringen, men vi kan håbe på at vi kan få gang i det igen til den kommende sæson. Pige holdet sluttede sæsonen til Landstævnet i Frederikshavn sammen med de unge damespillere, og der blev det til en flot sølv medalje.

U13 har været en lidt blandet fornøjelse i denne sæson. Holdet missede et par kampe i starten af sæsonen, men siden da er det gået ok. Resultatlisten siger 5 sejre og 7 tabte. Der er så kommet to nye trænere til her sidst på sæsonen, Søren Jønsson og Henrik Rossen. Jeg håber på en god kommende sæson, hvor disse to herrer også skal stå i spidsen for vores nye U15 hold.

U17 holdet sluttede på en 4 plads i grundspillet og fik de senere sølvvindere Hvidovre Attack i kvartfinalen. Disse opgør blev noget af det tætteste floorball jeg nogensinde har set og været med til. Desværre trak vi det korteste strå og måtte forlade kvartfinalen som tabere, på alleryderste marginal. Men det er bare op på hesten igen til næste sæson.

Herre 4 alias Herlev Hotboys fik i turneringen 2 sejre og 10 nederlag, så resultatmæssigt gik det da lidt frem for holdet. De stod igen for afviklingen af Hotboys Cup med deltagelse af 10 hold, og som afslutning på sæsonen vandt de – med lidt hjælp udefra – B-rækken ved Marselisborg Cup. Tillykke herfra.

Herre 3 alias Herlev Hitmen havde en meget flot sæson, som endte med oprykning til 2 division efter 6 sejre, 2 uafgjorte og kun 2 nederlag. Flot arbejde. Jeg glæder mig til at se jer til næste sæson i 2 division. Hitmen deltog også i Marselisborg Cup - også med hjælp uderfra - og ja mindsandten om holdet ikke lige snuppede pokalen i A-rækken. Tillykke til Hitmen

Herre 2 alias Skrue 2. Ubesejret igennem hele sæsonen, det taler jo for sig selv. 17 sejre og en enkelt uafgjort. Har klart vundet og fortjent oprykning til 1 division, selvom vores ”kære” turneringsudvalg ikke synes. Men der arbejdes på sagen og vi giver ikke op før sidste indstans er afprøvet.

Dame 1: Kanon sæson i 1 division, hvor det blev til en meget flot 2 plads efter 11 sejre i 14 kampe. Herefter oprykningskampe mod OG København som blev vundet, Jeg glæder mig også her til at følge holdet i ligaen til den kommende sæson, hvor der skal arbejdes hårdt. Men alt i alt en super sæson.

Herre 1: I ligaens grundspil blev det til 5 sejre og 15 nederlag. Det rakte til en 4 plads på yderste marginal, og dét var også målsætningen for sæsonen. Så det blev til endnu en tur til Brønderslev og en floorballoplevelse. Godt nok vandt Brønderslev samlet 30-11, men det viser ikke hele billedet, for Herlev viste rigtig godt spil undervejs. Jeg synes godt vi kan tage rigtig meget med fra de kampe, og arbejde videre derfra. Tak for en god sæson til Herre 1.

Spillere fra Herre 1 deltog sidst på sæsonen i 3 mands DM, og her blev det til en helt suveræn førsteplads og guldmedalje.

Som det allersidst afholdt vi i Herlev 3 mands DM for ungdomsrækker, som jeg synes var en stor succes, også resultatmæssigt. En guld medalje og 2 bronze i de tre rækker.

Tilsidst vil jeg gerne takke alle trænere og ledere og selvfølgelig også spillerne på holdene. Uden jer kunne det ikke lade sig gøre at drive en floorball klub som vores. Og selvfølgelig også en tak til resten af bestyrelsen for godt samarbejde i denne sæson. Håber det forsætter. Til den kommende sæson går vi en spændende tid i møde både på herre, dame og ungdomssiden. Det kunne jo være sjovt at løfte klubben det sidste stykke op, og være med der hvor det er rigtig sjovt at spille. Men det kræver arbejdskraft, og det er ikke noget vi gøre uden en god opbakning fra alle medlemmer. Men endnu en gang tak for en rigtig god sæson. Og så må i have en rigtig dejlig sommerferie alle sammen, og samle kræfter til den nye sæson.


Af: Jesper Roland Nielsen
Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe