Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

01-05-2009: Bronze til Herlev FC i U19 Herre rækken ...
I U19 Herre rækken var der ingen over, og ingen ved siden af det udsendte Hvidovre-hold. For alle med bare sporadisk kendskab til elite-niveau floorball vil navnene klinge særdeles bekendt: Stefan Hedorf, Patrick Nielsen, Kenneth Danielsen, Jacob Andersen, Nicolai Jensen. En finalesejr på 8-0 over Vallensbæk, og undervejs stævnets største sejr på 14-1 … De rette vindere med en kæmpestor margin, og U19-finalen blev samtidig Stefan Hedorfs sidste kamp som ungdomsspiller.

Det til lejligheden sammensatte Herlev-hold kunne pga. et mandefald i sidste øjeblik kun stille med tre mand, læs: ingen udskiftere. Det gjorde opgaven endnu sværere end den var i forvejen, men der blev gået friskt til sagen, og facit af grundspillet (hvor de 6 hold spillede alle-mod-alle) var særdeles flotte 7 points: Sejre over Vanløse og Greve FC, uafgjort mod Vallensbæk, knebent nederlag til Hafnia og hæderligt nederlag til Hvidovre.

Dermed billet til semifinalen, hvor et flok rapkæftede udsendte fra Vallensbæk ventede. Kampen var særdeles lige, og kunne være gået til begge sider … Med 3-3 med sekunder igen ser det ud til at det bliver en afgørende i Sudden Victory. Men en Vallensbæk-spiller prøver et lucky punch, og bolden flyver gennem en skov af ben ind i målhjørnet … 4-3, og halvandet sekund senere lyder slutsignalet.

SÅ tæt på DM-finale og møgærgeligt, men dog bronzekamp, som i særdeles flot stil vindes 7-3 over Hafnia anført af landsholdspilleren Nicolai Parbo. En flot flot præstation!

GULD: Hvidovre: Stefan Hedorf, Patrick Nielsen, Kenneth Danielsen, Jacob Andersen, Nicolai Jensen.

Herlevs hold: Søren Jønsson, David Moseley, Christian Friberg.VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe