Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

01-05-2009: Bronze til Herlev FC i U19 Dame rækken
Herlevs damehold fik bronzemedaljer, hvilket nok ikke lige var hvad man havde håbet … men damerækken viste vigtigheden af at kende sin besøgstid i floorball!

De fire deltagere i Dame-rækken skulle først spille et grundspil, der afgjorde fordeling i semifinalerne. Herlev-holdet kommer her rigtigt godt fra start, med sejre 2-0 over Greve FC, 1-0 over Hvidovre og 2-1 over Rødovre. 1.pladsen i grundspillet giver en semifinale mod 4.pladsen, Greve FC.

Greve har indtil da tabt alle deres kampe klart, og Herlev-pigernes tanker er måske allerede ved finalen … I hvert fald virker holdet ikke helt fokuseret fra start, mens Greve til gengæld kæmper deres chance 100%. Greve kommer tidligt foran, og minutterne går uden at Herlev kan svare igen. Greve kommer endda på 2-0, og først i de døende sekunder kommer en reducering til 1-2. For lidt og for sent, og dermed ”kun” bronzekamp for Herlev. Denne vindes 1-0 over Hvidovre.

I finalen mod Rødovre gør Greve igen en god figur, og udligner til 1-1. I sidste ende er det dog Rødovre der vinder, 3-1, og bliver Danmarksmester i Damerækken.

Dermed vendte slutspillet næsten totalt op og ned på det hele i forhold til grundspillet. Herlev vandt 4 ud af 5 kampe, men man vinder nu engang ikke noget i floorball uden at gå gennem et slutspil. Og deraf lektionen om at kende sin besøgstid. Pigerne fra Greve FC blev kåret som stævnets bedste eksempel på Sportsånd og fightervilje, og fik som præmie sponsorgaver doneret af TB Sportsteam.

GULD: Rødovre: Catja Fritz, Signe Hein Larsen, Theresa Christensen, Marina Sundsfjord.

Herlevs hold: Julie Andersen, Cecilie Pedersen, Camilla Pedersen, Katrine Pedersen, Anja Mortensen.
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe