Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame (Motion)
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

10-12-2008: Interview 2.del
fortsat ...

4. Der har vel nærmest været tale om at bygge et helt nyt hold op, da over halvdelen af H1 truppen er nye i Herlev. Hvad har det givet af særlige udfordringer?

Det har helt klart været en udfordring og er det stadig. Specielt var det tydeligt ved det første bekendtskab, at der var tale om små grupper. Lyngby-, Smørum-, Herlev- og ungdomsspillere sad ved hvert deres bord. Så første opgave måtte være at forsøge at lave nogle fælles ting, så vi kunne blive mere sammentømret som ét hold. Det er stadig en proces, der er gang i, men jeg synes spillerne selv har været meget åbne overfor hinanden, og på den vis bidraget til at få nedbrudt de barrierer, der nu engang forekommer med så mange nye ansigter.

Så skal det heller ikke være en hemmelighed, at kendskabet til mange spillere har været begrænset. Så den første tid har også været brugt til at finde ud af hvordan og om spillerne kan fungere sammen på banen.

Vi er en forholdsvis stor trup. Det betyder at vi kan holde højt tempo til træning. Omvendt kan det også være svært at finde plads til alle til kamp. Og de to ting kan være svære at balancere til glæde for både spillerne og de resultatmæssige målsætninger.

5. Hvis du skulle nævne én eller evt. to profiler hvem skulle det være?

Man kunne sikkert godt nævne en eller to, der er profiler på holdet, eller som vores modstandere nævner i optakterne. Men jeg synes, det vil være synd overfor resten af spillerne at fremhæve nogen frem for andre, da alle gør det godt.

Spillerne har forskellige floorballmæssige baggrunde og egenskaber som omtalt ovenfor. Men en væsentlig årsag, til at vil ligger, hvor vi gør i øjeblikket, er, at alle har et stort træningsfremmøde, yder en god indsats og gør deres bedste til både træning og kamp. Og det vil jeg hellere fremhæve end omtale enkelte personer.

6. Hvad er dit generelle indtryk af ligaen?

Jeg synes ikke niveauet i liga øst har ændret sig meget de sidste mange år. Tværtimod måske (!) Generelt bliver der nok trænet mindre end for år tilbage, og især selvtræningen tror jeg ikke, der er mange af ligaspillerne, der gør meget ud af.

Spændingen i liga øst er dog større i år, resultaterne mellem de 3 tophold og 3 bundhold indbyrdes er tætte. Der er ikke ét hold, der skiller sig ud, og resultaterne internt i de to grupper er uforudsigelige. Og det er måske den største force Liga øst har i øjeblikket.

7. Så er der generelt noget der har overrasket dig i UMBRO-Ligaen i år?

Nej.

8. Et bud på en Danmarksmester ... samt sølv og bronce.

Bedste bud må være Brønderslev, men de har tidligere vist, at favoritrollen ikke ligger så godt til dem. Og så tror jeg, vi igen ser et øst hold på den anden side i finalen, og sandsynligvis det hold, der ender på 1. pladsen i øst rækken. Og lige nu er det jo et meget åbent spørgsmål.

Tak til Tommy med ønske om godt nytår, og god vind for ham og resten af holdet, også i 2009.

Herlev Floorball Club:
Ønsker jer alle en god sommer
Seneste nyheder
23-06Trænerteamet for Dame 1 - Sæson 2022/2023 
21-06Trænerteamet for Herre 1 - Sæson 2022/2023 
20-06Bronze ved 3 Mands DM 
20-06Køb af klubtøj 
07-06Referat af Generalforsamling 2022 
04-05Indkaldelse til generalforsamling 2022 
22-10Referat af Generalforsamling - Del 2 
22-10Referat af Generalforsamling - Del 1 
Flere nyheder...
Seneste kampe
03-04U13 - Hvidovre4 - 6
02-04Hvidovre 3 - Herre 27 - 4
27-03Herre 2 - Herre 12 - 4
19-03Helsingør 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 4
13-03Greve - Dame 15 - 8
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe