15-10-2008: H3: Revanchen
”Let’s get ready to Ruuuuuuuuuummmmmmble” gjaldede ud i Herlev Hallens højtalere og DJ Kogle spillede op til dans. Herlev Hitmen skulle møde PI 2, og her skulle sidste weekends dårlige kamp revancheres. Der var god gnejst på i Herlev Hitmen’s omklædningsrum. Sven Hyltemeier var selvfølgelig også på plads og han fangede Steven Knudsen kort før kampen og han havde denne kommentar til aftenens kamp:” Jamen gutterne er max klar og klar på at vise at vi hører til i toppen af denne pulje, så jeg forventer en sejr i dag, alt andet i dag er uacceptabelt”.

Til dagens kamp var Jan Mosely blevet skadet i lysken og kunne derfor ikke deltage i kampen. Kilder tæt på Jan Moseley fortæller at skaden opstod lørdag nat foran fjernsynet i tidsrummet kl.00.13-00.15. Jan Mosely’s læge har beordret ham til at spise masser af franske hotdogs, da det skulle være godt imod lyskeproblemer.
Samtidig var der debut til Herlev Hitmen’s nye spiller Jesper Bjørn Rasmussen.

Kampen startede også rigtig godt og Herlev Hitmen fik spillet sig frem til nogle gode chancer, det resulterede dog ikke i mål. Men det lavede Christian Friberg om på, for efter 4min spil opsnappede han bolden på PI halvdel og hamrede til kuglen og der var intet at gøre for PI-keeperen. Dette ville Jesper Bredkjær selvfølgelig ikke stå tilbage for og efter 9min kunne han bringe Herlev Hitmen foran 2-0. Og minsandten om Jesper Bredkjær ikke minuttet igen scorer og så er stillingen 3-0. Dette er også 1.periodes slutresultat. Herlev sidder fuldstændig på kampen og lader ikke PI komme til mange chancer.

Selvom Herlev Hitmen sad på spillet skulle der alligevel gå 8min af 2.periode, før man igen kunne fejre en målscorer, men nu skulle tilskuerne også spænde sikkerhedsbæltet for nu kig det stærkt, for på 2 min. fik man scoret 3 mål. Først var det Jesper Bredkjær der kunne bringe Herlev Hitmen på 4-0, herefter kunne Christian Friberg scorer sit 2 mål og gøre det til 5-0 og Jesper Bredkjær gjorde det til 6-0. Nu skulle der gå hele 4 min før Jesper Bredkjær gad scorer igen og bringe Herlev Hitmen på 7-0, målet var på oplæg fra Rune Jensen og sponseret helt gratis af PI’s Keeper.

Perioden sluttede 7-0 og gnejsten var høj hos Herlev Hitmen og de 500 fremmødte tilskuere fik fuld valuta pengene, trods finanskrisen. Et minus var dog at Henric ”Henke” Larsson blev skadet og måtte udgå inden 3.periodes start.

3 Periode gik igen og der gik da også kun 1,5 minut før Jesper Bredkjær kunne lave sit 2 hattrick i kampen og Herlev Hitmen var nu på 8-0. Herlev Hitmen’s nye Keeper David Moseley er en meget følsom fyr og han var meget ked af det på PI’s vegne og Sven Hyltemeier kunne ane tårer i øjnene på den unge knægt. Men så valgte David Moseley at forære PI et trøstemål, ved at tabe bolden ind i målet og straks var David glad igen. Til sidst i kampen kunne Niels ”BellyDancer” Rørbæk bringe Herlev Hitmen på 9-1. Så var David Moseley igen gavmild og PI scorede til 9-2. Dog kunne Christian Friberg scorer sit 3 mål i kampen og kampen sluttede 10-2.

De 500 tilskuere klappede Herlev Hitmen spillerne af banen og det var en euroforisk Steven Knudsen, Sven Hyltemeier mødte efter kampen i presserummet:”Vi spiller utroligt godt i dag og vi får revancheret sidste søndag. PI spiller jo i dag som en flok nonner på et sørøverskib – de ville så meget, men kunne så lidt. Og en stor Chateu til Jesper Bredkjær, han spillede jo helt outstanding”. Sluttede Steven Knudsen af.
Næste kamp er i Herlev Hallen på søndag kl.20.30. modstanderen er Centrum 2.