11-09-2008: H3: Nyt fra truppen
Så er det igen tid til lidt nyheder fra den fremstormende Herlev Hitmen trup.

Efter at Herlev Gymnasium har valgt at Herlev Floorball ikke må have bander og mål stående i deres hal, har Herlev Floorball fået skåret 40% af deres træningstider. Dette har medført at Herre 2 aka Skrue2 nu er begyndt at træne med Herlev Hitmen. Dette er noget som trænerteamet hilser velkommen da der vil komme noget mere tempo i træningen. Steven Knudsen udtaler: Jamen jeg synes kun at det er fedt. Tempoet vil blive sat op i spillet og vier sikre på næsten altid at kunne være nok til at stille 2 fulde kæder til træning, plus 2 målmand. Jeg må dog sige at hvis ”dårlig form” havde været en OL-disciplin, så synes jeg at Team Danmark skulle komme og kigge til vores træninger. Ved sidste træning deltog der 5 Skrue2 spillere, der kunne være sikre guld-kandidater. Det var simpelthen sandkage-form over hele linjen, så jeg tror at trænerteamet på Skrue2 er glade for at deres spillere kommer under kærlig behandling hos Jesper”GI. Jane” Bredkjær. Sluttede Steven Knudsen.

Mandag aften var der stormøde i Anneks-hallen. Herlev Hitmen havde taget imod en invitation fra Herlev Hotboys. Selvfølgelig var reporter Sven Hyltemeier på plads til kampen, som skulle vise sig at blive intens som aldrig før. 9 markspillere og en keeper var hvad Herlev Hitmen kunne stille til kampen. Herlev Hotboys havde taget hele truppen med, så de var 16-17 spillere.

Kampen startede i et godt tempo, med gode chancer til begge hold, og takket være godt målmandsspil i begge ender, kunne holdene gå til pausen med en 0-0 stilling.

Nu skulle Herlev Hitmen lige et par gear op, hvilket gav flere skud på kassen. Og Herlev Hitmen var også de første til at score. Michael Høx fra Herlev Hotboys tog bolden i højhuset og så kunne kampens dommer Tommy Reele kun dømme straffeslag. Her var Jesper Bredkjær sikkerheden selv, og han bragte Herlev Hitmen foran. Jesper Bredkjær gjorde det også til 2-0, efterfølgende var det Dan Guul Simonsen der efter et meget flot opspil, kunne sende et Herlev Hotboys hold op i cafeteriet efter 2 bakker pomfritter til bord 6. Herlev Hitmen kunne gå til pause-teen med en 3-0 føring. Sidste periode vandt Herlev Hitmen 1-0 og kunne tage håneretten efter sidste års nederlag.

Det var en rigtig god kamp og der blev gået til makronerne. Herlev Hotboys Peter Holm skrev efter kampen: "Der var simpelthen skarpheden til forskel, og når Hotboys endelig havde skud på mål, stod David Moseley en Matrixagtig sidste skanse i Hitmen-målet. Med forbehold for, at det aldrig er til at vide hvem og hvad man møder i 3.division, kunne Hitmen i år være et godt bud på en oprykker.”

Fortsættes: [KLIK HER]!

24-03Rungsted-Hørsholm - Dame 15 - 3
17-03Greve 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 6
09-03Hvidovre 3 - Herre 23 - 3
01-04Dame 1 - Hafnia
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 3