Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame (Motion)
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

19-08-2008: H2: Nyheder
Så er Skrue 2 kommet i gang med træningen og den hårde opstart til første sæson kamp.

Skrue 2 er i år blevet bevilliget hele 2 træningstider. Dette er ikke normalt, så træner Frederik Bloch måtte ud og spille på alle tangenter, og pludselig fik klaveret en anden lyd. Skrue 2 var oprindeligt kun tildelt 1 træningsaften, men Manager Dennis ”Hill” Hansen forlangte 2 aftener. Så måtte Frederik Bloch i gang, han havde nemlig engang datet hal-mandens datter Molly, så han kunne måske få en aftale i hus. Og dette var præcis hvad han gjorde, med charme, selvtillid, og en lækker mår(Mollys ynglingsdyr) fik han tillusket Skrue 2 en ekstra træningstid.

Første træning var så i går, men i stedet for hård træning havde træner Frederik Bloch kaldt til kamp imod Herlev Hotboys. Reporter Sven Hyltemeier var desværre ikke tilstede i hallen , men hans gode ven Hans Lem, reporterede kampen til Herlev Nærradio. Han kunne fortælle at Herlev Hotboys, nok blev lavet om til Herlev Waterboys, men at de udviste en fænomenal vilje og konditionsstyrke.

Det lykkedes Hans Lem at fange en euroforisk Jesper ”Dolph” Lundgren efter kampen og han sagde:” Der er slet ingen sko, der kan måle sig med Frederik Bloch sko, de var simpelthen så flotte.
Der ingen tvivl om at han har fået en fed kontrakt med Patrick Sko- og beklædning. Ellers må jeg sige at jeg troede ikke Terkel måtte spille her i aften, da han skylder for kontigent, men han er jo en drøm og spille sammen med og føler jeg får en fri rolle, da han er over hele banen”. Sagde en glad Jesper ”Dolph” Lundgren til Hans Lem. Der kom dog lidt frustrationsudbrud fra Jesper ”Dolph” Lundgren, da han mente at Dennis ”Hill” Hansen ikke kunne blive væk fra dagens træningskamp:” Det er ikke i orden at ligge hjemme på sofaen med et glas kakaomælk i hånden, når drengene løber og sveder, det er simpelthen svinsk, og jeg håber ikke det er fordi han sidder og syr på den der Superman dragt, Gay Parade er overstået, fat det Dennis”. Sluttede en arrig Jesper ”Dolph” Lundgren af.

Det er lykkedes Sven Hyltemeier at få svar på tiltale fra Dennis ”Hill” Hansen:” Jeg var til fødselsforberedelse, det er de eneste jeg synes der forstår mig og er sikker på at vi kommer til og snakke rigtig meget ude i fremtiden, før var jeg en af gutterne, men ja det var den gang, men jeg hører stadig Westlife” Udtalte en forpustet Hill efter han havde skiftet en af sine baby træningsdukker.

På tilskuerrækkerne sad en kendt herre af Herlev Floorball Club, nemlig Frank Munkø. Grunden til at netop han var repræsenteret ved denne træning er fordi at kvartetten bestående Nicolai Frobøse, Flemming Nielsen, Jørgen Bo og Tommy Reele tror at de spiller på et spøgelseshold. Manager Dennis ”Hill” Hansen har prøvet at berolige dem flere gange, bl.a. ved at vise filmen ”Casper – the friendly ghost” flere gange, men uden held. Så der bliver nu håbet på at Frank Munkø’s tilstedeværelse kan afhjælpe spillernes frygt.

Ellers kan Sofamanager Dennis ”Hill” Hansen fortælle at der er blevet skrevet kontrakt med stjernen fra ”Lille Per” filmene Ronnie Juhl Hansen. Om kontrakten siger Dennis ”Hill” Hansen:” Jeg er stor fan af ”Lille Per” filmene, så det er en stor ære at kunne præsentere Ronnie på holdet. Jeg forventer mig meget af ham, og jeg håber på en autograf.”.

Følg med i næste uge, hvor vi bringer et interview med Sofamanager Dennis ”Hill” Hansen, omkring livet på Skrue 2, forventninger og Hausmissen Oluf.

Skrevet af Sven Hyltemeier


Herlev Floorball Club:
Ønsker jer alle en god sommer
Seneste nyheder
23-06Trænerteamet for Dame 1 - Sæson 2022/2023 
21-06Trænerteamet for Herre 1 - Sæson 2022/2023 
20-06Bronze ved 3 Mands DM 
20-06Køb af klubtøj 
07-06Referat af Generalforsamling 2022 
04-05Indkaldelse til generalforsamling 2022 
22-10Referat af Generalforsamling - Del 2 
22-10Referat af Generalforsamling - Del 1 
Flere nyheder...
Seneste kampe
03-04U13 - Hvidovre4 - 6
02-04Hvidovre 3 - Herre 27 - 4
27-03Herre 2 - Herre 12 - 4
19-03Helsingør 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 4
13-03Greve - Dame 15 - 8
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe