Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame (Motion)
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

14-08-2008: H3: Første træning
Træningen igang..................

Onsdag aften bød på første træning for Herlev Hitmen. Og det var et par forventningsfulde trænere der stod klar til at tage imod de fremmødte. 80 der var mødt op til aftenens træning, et pænt fremmøde på en aften hvor AAB mødte FC Kaktus.

Nu var problemet bare at 75 af de tilstedeværende var medlemmer af Niels ”BellyDancer” Rørbæk ny startet fanklub ”Afbud igen-igen”. Da de erfarede at Niels ”BellyDancer” Rørbæk igen havde meldt afbud til aftenens træning, forduftede de slukøret ud af hallen. Så nu var der 7 tilbage, inklusiv 2 trænere. Træningen startede som sædvanligvis med lidt snak mellem de 2 trænere Steven Knudsen og Jesper Bredkjær. Henric ”Henke” Larsson løb og skød på tomt mål, men formåede stadig ikke at ramme kassen. Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen lå som altid og lavede øvelser på gulvet, i påskuddet om at han havde dårlig ryg, men for de 2 trænere lignede det mere et aflåst samleje. Henrik Rossen løb og tacklede skraldespande, samtidig med at Raimo Olsen løb og lavede araberspring med baglæns salto. Rune Jensen havde medbragt sin kone som lagde en sidste streg på hans nye bodypaintede shorts Alt imens folk er i gang, banker det på døren, med et bank der havde fået den gamle keeper Danni Kisum til at springe om bag banden i bar frygt for hvem det nu kunne være. Samtidig begyndte det at med brage ud af højtalerne med Gun’s Roses hittet ”Welcome to the Jungle”. Døren åbnede og ind trådte Lars Ø. Petersen, iført nyt flot træningssæt fra Bilka i brune og grønne farver samt lyserøde solbriller.

Folk var målløse over hvem der kom, men gensynsglæden var stor. Dog begyndte Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen at græde lidt da han troede at han skulle af med anfører-bindet igen, men her kunne Jesper Bredkjær berolige Morten med at det ville han selvfølgelig, man han fik samtidig at vide at hvis man tabte første turneringskamp ville Lars selvfølgelig få libresse-bindet igen.

Ellers var der god tænding til første træning, og det tegner godt for sæsonen. Dog kunne trænerteamet blive bekræftet i at ”Guldbageren”, Slotherrensvej 46, har haft kronede dage i sommerpausen. Og det var også en grædefærdig bageriejer Hans Boller der sagde til Hitmen Redaktionens udsendte Sven Hyltemeier:” Jeg kommer virkelig til at savne drengene her i butikken. Lille Morten der altid skulle have et kanelbrød og en Rom-snegl. Ja og Rune i de stramme shorts, der altid vil have studenterbrød med ekstra top, det var sgu tider. Er bange for at jeg grundet den mistede omsætning, nu hvor drengene ikke kommer mere, må lukke forretningen”. Sluttede en berørt Hans Boller.

Her på redaktionen glæder os til at følge Herlev Hitmen’s vej igennem sæsonen, som tyder på at blive spændende. Læs nærmere i artiklen om optakten til sæsonen.

Skrevet af Sven Hyltemeier


Herlev Floorball Club:
Ønsker jer alle en god sommer
Seneste nyheder
23-06Trænerteamet for Dame 1 - Sæson 2022/2023 
21-06Trænerteamet for Herre 1 - Sæson 2022/2023 
20-06Bronze ved 3 Mands DM 
20-06Køb af klubtøj 
07-06Referat af Generalforsamling 2022 
04-05Indkaldelse til generalforsamling 2022 
22-10Referat af Generalforsamling - Del 2 
22-10Referat af Generalforsamling - Del 1 
Flere nyheder...
Seneste kampe
03-04U13 - Hvidovre4 - 6
02-04Hvidovre 3 - Herre 27 - 4
27-03Herre 2 - Herre 12 - 4
19-03Helsingør 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 4
13-03Greve - Dame 15 - 8
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe