Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

14-08-2008: H3: Første træning
Træningen igang..................

Onsdag aften bød på første træning for Herlev Hitmen. Og det var et par forventningsfulde trænere der stod klar til at tage imod de fremmødte. 80 der var mødt op til aftenens træning, et pænt fremmøde på en aften hvor AAB mødte FC Kaktus.

Nu var problemet bare at 75 af de tilstedeværende var medlemmer af Niels ”BellyDancer” Rørbæk ny startet fanklub ”Afbud igen-igen”. Da de erfarede at Niels ”BellyDancer” Rørbæk igen havde meldt afbud til aftenens træning, forduftede de slukøret ud af hallen. Så nu var der 7 tilbage, inklusiv 2 trænere. Træningen startede som sædvanligvis med lidt snak mellem de 2 trænere Steven Knudsen og Jesper Bredkjær. Henric ”Henke” Larsson løb og skød på tomt mål, men formåede stadig ikke at ramme kassen. Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen lå som altid og lavede øvelser på gulvet, i påskuddet om at han havde dårlig ryg, men for de 2 trænere lignede det mere et aflåst samleje. Henrik Rossen løb og tacklede skraldespande, samtidig med at Raimo Olsen løb og lavede araberspring med baglæns salto. Rune Jensen havde medbragt sin kone som lagde en sidste streg på hans nye bodypaintede shorts Alt imens folk er i gang, banker det på døren, med et bank der havde fået den gamle keeper Danni Kisum til at springe om bag banden i bar frygt for hvem det nu kunne være. Samtidig begyndte det at med brage ud af højtalerne med Gun’s Roses hittet ”Welcome to the Jungle”. Døren åbnede og ind trådte Lars Ø. Petersen, iført nyt flot træningssæt fra Bilka i brune og grønne farver samt lyserøde solbriller.

Folk var målløse over hvem der kom, men gensynsglæden var stor. Dog begyndte Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen at græde lidt da han troede at han skulle af med anfører-bindet igen, men her kunne Jesper Bredkjær berolige Morten med at det ville han selvfølgelig, man han fik samtidig at vide at hvis man tabte første turneringskamp ville Lars selvfølgelig få libresse-bindet igen.

Ellers var der god tænding til første træning, og det tegner godt for sæsonen. Dog kunne trænerteamet blive bekræftet i at ”Guldbageren”, Slotherrensvej 46, har haft kronede dage i sommerpausen. Og det var også en grædefærdig bageriejer Hans Boller der sagde til Hitmen Redaktionens udsendte Sven Hyltemeier:” Jeg kommer virkelig til at savne drengene her i butikken. Lille Morten der altid skulle have et kanelbrød og en Rom-snegl. Ja og Rune i de stramme shorts, der altid vil have studenterbrød med ekstra top, det var sgu tider. Er bange for at jeg grundet den mistede omsætning, nu hvor drengene ikke kommer mere, må lukke forretningen”. Sluttede en berørt Hans Boller.

Her på redaktionen glæder os til at følge Herlev Hitmen’s vej igennem sæsonen, som tyder på at blive spændende. Læs nærmere i artiklen om optakten til sæsonen.

Skrevet af Sven Hyltemeier


SÅ STARTER DEN NYE SÆSON:
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
01-10Herre 1 - Lyngby
30-09Hvidovre - U11
24-09Herre 2 - Hvidovre 36 - 5
24-09Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 23 - 7
24-09Dame 1 - Hvidovre2 - 4
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
02-10Dame 1 - Rødovre
08-10Herre 1 - FFK
08-10Herre 2 - Hvidovre 2
08-10U13 - Copenhagen
08-10Herre 3 (Hotboys) - Greve 2
29-10U11 - Rødovre
Denne uges kampe...