Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

17-07-2008: H1: Angrebskæder med mange nye ansigter!
Så er det blevet tid til at præsentere de wings der indgår i elitetruppen i den kommende sæson!

Peter Thage (bill.)
Peter har været eliteholdets topscorer de seneste to sæsoner, takket være en utrolig målnæse. Peter kan – og vil afslutte på alt og fra alle vinkler, hvilket gør ham til en særdeles farlig angriber.

Jens Obel
Jens kom til klubben sidste sæson – en sæson, der desværre blev præget af en svær skulderskade. Jens blev dog klar til slutspillet og havde en stor del af æren for Herlevs indsats.
Vi håber, Jens er klar til en ny sæson, hvor vi rigtig kan få gavn af hans kvaliteter.

Anders Olsen
Anders er en af vores yngre spillere, der kommer fra egne ungdomsrækker. Anders har nu bidt sig fast i 1. holdstruppen, hvor han fremstår som en skud - og kropsstærk spiller, der griber chancen, når han får den – senest i kvartfinalerne, hvor det blev til mål mod Brønderslev.

Kim Spendser
Kim kommer fra Lyngby Floorball Forening, hvor han de senere år har været en af de bærende kræfter. Har desuden en fortid på Hørsholms elitehold. Kim er en meget teknisk dygtig spiller, som offensivt kan lave gode og lækre detaljer.
Vi byder Kim velkommen i Herlev FC.

Morten Trostmann
Morten kommer ligeledes fra Lyngby Floorball Forening, hvor han de seneste år har trukket et stort læs på deres 1. hold og har ageret som anfører. Morten er en offensiv spiller med stor spilforståelse og blik for den sidste aflevering, hvilket hans assist-statistik tydeligt viser.
Vi byder Morten velkommen i Herlev FC.

Søren Jønsson
Søren kommer fra Ledøje-Smørum, hvor han ifølge tidligere LS Devils træner Jesper Frank (uofficielt) blev kåret til "Årets Fund" i sidste års 1. division. En meget direkte angriber med en utraditionel og overraskende spillestil, og målfarlig fra alle positioner.
Vi byder Søren velkommen i Herlev FC.

Emil Spanggaard
Ung spiller, som kommer til Herlev efter sin hidtil bedste sæson i 1. division for Ledøje-Smørun, hvor han blev kåret til "Årets Fighter". Fysisk stærk, lynhurtig og med en god teknik. Bliver spændende at følge på højeste niveau.
Vi byder Emil velkommen i Herlev FC.

Thomas Petersen
Thomas kommer ligeledes fra Ledøje-Smørum. En arbejdsom allround spiller med en god teknik og en super indstilling til træning og kamp. Thomas har tidligere i perioder trænet med Herlev.
Vi byder Thomas velkommen i Herlev FC.

Ligeledes vil en del af vores talentfulde ungdomsspillere indgå i flere af 1. holdets træninger, hvor de vil få mulighed for at suge erfaring til sig. Det drejer sig om Christoffer Erichsen, Marcus Byrgesen, Tinus Byrgesen, Joachim Møller, Rasmus Madsen, Mikael Juhl-Hansen. Det bliver ligeledes spændende at følge deres udvikling - både i den kommende sæson og de der følger!

Flere spillere kan spille flere pladser, og det er ikke helt fastlagt hvilken position disse skal spille endnu. Det vil blive afgjort i opstartsfasen. Truppen kan iøvrigt blive yderligere ændret.

Af: Tommy Reele
SÅ STARTER DEN NYE SÆSON:
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
01-10Herre 1 - Lyngby
30-09Hvidovre - U11
24-09Herre 2 - Hvidovre 36 - 5
24-09Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 23 - 7
24-09Dame 1 - Hvidovre2 - 4
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
02-10Dame 1 - Rødovre
08-10Herre 1 - FFK
08-10Herre 2 - Hvidovre 2
08-10U13 - Copenhagen
08-10Herre 3 (Hotboys) - Greve 2
29-10U11 - Rødovre
Denne uges kampe...