Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U15
U11
U9
U7
Familiefloorball

17-07-2008: H1: Angrebskæder med mange nye ansigter!
Så er det blevet tid til at præsentere de wings der indgår i elitetruppen i den kommende sæson!

Peter Thage (bill.)
Peter har været eliteholdets topscorer de seneste to sæsoner, takket være en utrolig målnæse. Peter kan – og vil afslutte på alt og fra alle vinkler, hvilket gør ham til en særdeles farlig angriber.

Jens Obel
Jens kom til klubben sidste sæson – en sæson, der desværre blev præget af en svær skulderskade. Jens blev dog klar til slutspillet og havde en stor del af æren for Herlevs indsats.
Vi håber, Jens er klar til en ny sæson, hvor vi rigtig kan få gavn af hans kvaliteter.

Anders Olsen
Anders er en af vores yngre spillere, der kommer fra egne ungdomsrækker. Anders har nu bidt sig fast i 1. holdstruppen, hvor han fremstår som en skud - og kropsstærk spiller, der griber chancen, når han får den – senest i kvartfinalerne, hvor det blev til mål mod Brønderslev.

Kim Spendser
Kim kommer fra Lyngby Floorball Forening, hvor han de senere år har været en af de bærende kræfter. Har desuden en fortid på Hørsholms elitehold. Kim er en meget teknisk dygtig spiller, som offensivt kan lave gode og lækre detaljer.
Vi byder Kim velkommen i Herlev FC.

Morten Trostmann
Morten kommer ligeledes fra Lyngby Floorball Forening, hvor han de seneste år har trukket et stort læs på deres 1. hold og har ageret som anfører. Morten er en offensiv spiller med stor spilforståelse og blik for den sidste aflevering, hvilket hans assist-statistik tydeligt viser.
Vi byder Morten velkommen i Herlev FC.

Søren Jønsson
Søren kommer fra Ledøje-Smørum, hvor han ifølge tidligere LS Devils træner Jesper Frank (uofficielt) blev kåret til "Årets Fund" i sidste års 1. division. En meget direkte angriber med en utraditionel og overraskende spillestil, og målfarlig fra alle positioner.
Vi byder Søren velkommen i Herlev FC.

Emil Spanggaard
Ung spiller, som kommer til Herlev efter sin hidtil bedste sæson i 1. division for Ledøje-Smørun, hvor han blev kåret til "Årets Fighter". Fysisk stærk, lynhurtig og med en god teknik. Bliver spændende at følge på højeste niveau.
Vi byder Emil velkommen i Herlev FC.

Thomas Petersen
Thomas kommer ligeledes fra Ledøje-Smørum. En arbejdsom allround spiller med en god teknik og en super indstilling til træning og kamp. Thomas har tidligere i perioder trænet med Herlev.
Vi byder Thomas velkommen i Herlev FC.

Ligeledes vil en del af vores talentfulde ungdomsspillere indgå i flere af 1. holdets træninger, hvor de vil få mulighed for at suge erfaring til sig. Det drejer sig om Christoffer Erichsen, Marcus Byrgesen, Tinus Byrgesen, Joachim Møller, Rasmus Madsen, Mikael Juhl-Hansen. Det bliver ligeledes spændende at følge deres udvikling - både i den kommende sæson og de der følger!

Flere spillere kan spille flere pladser, og det er ikke helt fastlagt hvilken position disse skal spille endnu. Det vil blive afgjort i opstartsfasen. Truppen kan iøvrigt blive yderligere ændret.

Af: Tommy Reele
Ingen træning før 7 februar:
Herlev Kommune har lukket for idrætsanlæg fremtil 7 februar.
Seneste nyheder
18-01Restriktionerne er forlænget og det er vores vinterpause også.  
04-12Ingen træning for 2 januar. 
05-10Dame 1 trup - del 5 
15-091 minuts stilhed for Laus Jensen 
04-09Referat af generalforsamling 2020 
01-09Nyt tiltag: Familiefloorball 
17-08Dame 1 trup - del 4 
01-07Dame 1 trup - del 3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
28-02Herre 4 - Greve 2
28-02Dame 1 - Rødovre
28-02Sydsjællands FC - Dame 2
24-02PI-København - Herre 3 (Hotboys)
14-02Herre 2 - Benløse 3
07-02U15 - Hvidovre
06-12Herre 1 - Copenhagen 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
07-03Herre 4 - Rødovre 3
07-03Jægerspris - Herre 2
07-03Dame 2 - Lyngby
07-03Greve - Herre 3 (Hotboys)
13-03U15 - Benløse
Denne uges kampe...