Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

09-07-2008: H3: Nyt fra ferielandet
Selvom det er ferie holder Hitmen redaktionen ikke fri og vi bringer her de hotteste nyheder om Herlev Hitmen spillernes gøren og laden i det danske ferieland.

Det var en glad Jesper Bredkjær der i sidste måned vendte hjem fra sin ferie i Spanien. En ferie der på mange måder blev brugt at scoute nye spillere, men Jesper Bredkjær måtte sande at materialet ikke var stort og han blev ved med at falde i dybe huller. Men alt i alt havde det været en dejlig ferie. Derudover kan vi også afsløre at Jesper er kommet på Facebook. Jesper har indtil videre 20 venner og flere er på vej.

En anden Hitmen-spiller som også benytter sig af Facebook, er holdets altmuligmand Rune Jensen. På hans side kan man læse at Rune takker familie og venner med hjælpen til ombygningen af huset. Vi må håbe at han ikke har spurgt holdkammerat Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen til råds, for så bliver ombygningen nok ikke færdig i dette århundrede.

Netop Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen er også taget ud i det danske ferie, han har nemlig ifølge Se og Hor leget et sommerhus på Ærø. Sommerhuset er ifølge bladet bedre kendt under navnet ”Swinger-hytten”. Om resten af familien skal deltage på ferien er stadig uvist. Det var dog en stolt Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen der kunne fortælle at han kun var 13 dage om at pakke bilen.

Henric ”Henke” Larsson fra Herlev Hitmen har også været på tur, nærmere betegnet på tur med det svenske EM-hold. Ifølge ”Henke” selv, var det en noget ”Zlatan” oplevelse. Når ”Henke” endelig kom på banen gad de andre ikke spille bolden til ham og efterfølgende blev hans tøj smidt under bruseren. Så det var en noget bedrøvet ”Henke” der efter hjemkomsten holdt et kort pressemøde i Herlev Hallens cafeterie hvor han sagde følgende:” Der hersker nu ingen tvivl om at Herlev Hitmen er det bedste hold jeg nogensinde har spillet på og ja jeg har spillet på mange, bare kald mig en klubluder. Der er heller ingen tvivl om at Steven Knudsen og Jesper Bredkjær er de bedste trænere jeg nogen sinde har haft. De er mine store idoler, og min kone er også helt vilde med dem.” Sådan sluttede han af.

Det var alt for denne gang, følg med i løbet af sommeren, hvor vi vil bringe flere hotte nyheder…

Skrevet af Sven Hyltemeier

Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe