Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame (Motion)
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

27-05-2008: H2: Nyt trænerteam!
Ja så er det tid for den første artikel omkring Herlev FC nye 2.hold, nærmere betegnet ”Skrue 2”.

Grunden til at det er det nye 2.hold, er simpelthen at sidste års træner Daniel har fået lukket sin telefon, så det ikke er muligt at skaffe spillere til kampene. Samtidig har Herlev FC’s bestyrelse faktisk fundet ud at der ikke findes spøgelser, så at have et spøgelses hold i klubben er jo helt umuligt. Dette skete efter at formand Jesper Roland Nielsen havde set serien ”Ghostwhisperer” på TV Danmark 4, som kommer lige efter hans ynglingsprogram ”De unge stødere”. Her fandt han ud af at spøgelser simpelthen er ren fiktion, og ærgrede så derefter at man havde hyret Frank Munkø til at uddele årets TDC pris til netop det gamle 2.hold. Han kostede 63,50 kr plus en pose Haribo Mix. Man mener at det er det der har væltet dette års budget.

Den nye mand i det gennemsigtige trænersæde er ingen ringere end sidste års stjerne fluffer i Hafnia FC Dennis ”Hill” Hansen. Hertil skal det nævnes at det er den titel som Jesper Frank Christensen tiltræder i Hafnia FC efter sommerferien. Nogle vil måske mene at det er mærkeligt at man kan tage en spiller tilbage som gang på gang har stukket næsen frem og ja den er stor, og udtalt som sig om Herlev FC men det er hvad man har gjort med Dennis ”Hill” Hansen. Han har med sine udtalelser ofte bragt tårene frem i øjnene hos de gamle Herlev FC spillere som har været med siden den spæde start i 43’.

Det er lykkedes Sven Hyltemeier at komme i besiddelse af i historien om Dennis ”Hill” Hansen tilbagevenden til Herlev FC. Det hele startede en tidlig morgen for ca. 3 måneder siden hvor Dennis ”Hill” Hansen besluttede at han ville samle sit gamle boyband, ”Die HausMis”. Derefter drog de hjem til formand Jesper Roland Nielsen, for at synge lige netop den serenade der kunne bringe Dennis ”Hill” Hansen tilbage i de gule/sorte farver. Efter Jesper Roland Nielsen havde søvnigt havde slået vinduet op på Herlev Hovedgade 80, begyndte Dennis ”Hill” Hansen nu at bræge hjertet ud, dog startede han med den forkerte sang, og det faldt ikke i god jord hos Formand Roland. Dennis ”Hill” Havde valgt hittet ”Æblemand” med Creamy, det bragte ikke gode minde frem hos formanden der vist en gang for 10 år siden havde fået en afvisning af netop Creamy på Crazy Daisy i Silkeborg. Dette gjorde at Dennis ”Hill” Hansen hurtigt måtte skifte over til Bryan Adams hittet ”Please forgive Me”. Dette gjorde formanden så blød i knæene at han knapt nok var skvattet ud over altanen, dog fik han underskrevet kontrakten og så var Dennis ”Hill” Hansen tilbage i Herlev FC trøjen.

Fortsættes: [KLIK HER]!


Herlev Floorball Club:
Ønsker jer alle en god sommer
Seneste nyheder
23-06Trænerteamet for Dame 1 - Sæson 2022/2023 
21-06Trænerteamet for Herre 1 - Sæson 2022/2023 
20-06Bronze ved 3 Mands DM 
20-06Køb af klubtøj 
07-06Referat af Generalforsamling 2022 
04-05Indkaldelse til generalforsamling 2022 
22-10Referat af Generalforsamling - Del 2 
22-10Referat af Generalforsamling - Del 1 
Flere nyheder...
Seneste kampe
03-04U13 - Hvidovre4 - 6
02-04Hvidovre 3 - Herre 27 - 4
27-03Herre 2 - Herre 12 - 4
19-03Helsingør 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 4
13-03Greve - Dame 15 - 8
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe