14-04-2008: U15-drenge nr.5 ved Landsstævnet
Vi stillede op med de 9 faste deltagere på U15-holdet som følger: Alexander Vener, Rasmus Madsen, JoachimMøller, Michael Thomsen, Mikael Juhl-Hansen, Mikkel Hansen, Christoffer Erichsen samt Marcus og Tinus Byrgesen – suppleret med Kasper Jensen til at styrke bagkæden.

Vi startede med at møde Herning, som var vindere af den ene kreds i Jylland. Det var nogle ordentlige klepperter der stillede op, og ikke nok med det, så spillede de noget mere voldsomt end vi er vant til. Herning kom foran, men vi fik udlignet og bragt os foran i 2.periode til slut-resultatet 3-1. Målmand Mikkel stod en kanon kamp og havde en stor del af æren for at vi fik sejren i hus. En meget hård kamp.
Målscorere: Mikael, Christoffer, Marcus - Tidstraffe: Vener 2 min., Joachim 2 min., Mikael 2 min.

Næste modstander var så Tornados (Strandby-Elling), hvor det mere var os der styrede kampen og her fik vi så da-gens anden sejr,.
Målscorere: Christoffer, Rasmus, Thomsen, Mikael, Kasper

3. modstander var så vores venner fra Vanløse – som iøvrigt var kørt til Frederikshavn sammen med os i bussen.
Vanløse stillede med nogle yngre spillere, så vi vandt forholdsvis overkommeligt dagens 3 kamp.
Målscorere: Christoffer, Marcus 2, Joachim, Kasper 3 - Tidstraffe: Vener 2 min.

Sidste modstander i indledende pulje var så Outlaws fra Frederikshavn (som Herning havde besejret i deres første
Kamp). Vi kom ikke godt fra start og Outlaws bragte sig foran med 2 mål efter 1.periode. Vi tog dog kampen op og fik udlignet til 2-2, og troede at vi nu var på rette spor. Desværre lykkedes det Outlaws at score endnu engang, og vi tabte dagens første kamp.
Mål-scorere: Christoffer 2.

Med 3 sejre og 1 tabt kampe endte vi på 2.-pladsen i puljen. Desværre for os fik Herning kun uafgjort i deres kamp mod Tornados – og dermed endte Outlaws som vinder af vores gruppe (vi have lige mange points, men indbyrdes kamp gjorde udslaget) – øv.

Resultat af indledende puljekampe:

Herning FC - Herlev FC 1-3
Tornados - Herlev FC 1-5
Herlev FC - Vanløse FC 7-0
Herlev FC - FC Outlaws 2-3

I kvartfinalen skulle vi nu møde Benløse, der jo havde vundet deres kreds på Sjælland – så reelt var her tale om det uofficelle Sjællandsmesterskab.

Vi fulgtes sådan nogenlunde ad, men blev så ramt af et hav af udvisninger og strafminutter, som gjorde at vi ikke havde en chance. Træner Roland indkasserede en 2+10 min, samt en ”ud af hallen” (næsten ”ud af byen”)-straf, og slutteligen fik Mikael så det røde kort.

Tingene gik så stærkt, at vi ikke engang nåede at få styr på hvor mange strafminutter vi havde – men reelt spillede vi vel med én spiller ude i hele anden periode.

Dommerne ødelagde reelt vores chance, med nogle meget tynde kendelser, og en form for magtdemonstration, som
var ude af propositioner. Meget skidt.

Benløse vandt 4-1, og stoppede dermed vores videre deltagelse i kampen om de 4 topplaceringer.
Målscorere: Christoffer - Tidstraffe: Mange spillere og voldsomt mange strafminutter.

Fortsættes: [KLIK HER]!