Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

10-03-2008: H3: Hitmen årsberetning - PART 2
fortsat ...

Det blev sæsonen hvor Herlev Hitmen blev invaderet af LSD-spillere. 25 spillere var til træning og ingen af dem kunne bruges, dog forbarmede træner teamet sig og tog de 3 dårligste ind. I har gjort det godt drenge, næste år lærer vi jer hvordan man hopper ind på banen uden at skvatte i banden, stort projekt, håber kommunen giver tilskud.

Det blev sæsonen hvor Herlev Hitmen spilleren Niels ”Belly-dancer” Rørbæk blev far for 3. Gang, stort tillykke og få nu klippet den streng.

Det blev sæsonen hvor Herlev Hitmen skulle en tur til Bornholm, og ja lad os bare sige der er stor forskel på når de spiller ude og hjemme. Men ærgerligt Danni ikke scorede opkasteren på færgen,
du var tæt på.

Det blev sæsonen hvor Herlev Hitmen fik deres største nederlag og sejr. Det blev til et 11-1 nederlag til det Italienske landshold, ugen efter tog man revanche og slog Hafnia 4 med de samme cifre, 11-1

Det blev sæsonen hvor Martin vandt ”X-factor”, Morten ”Hong Kong” Kristoffersen havde ellers håbet på den Vietnamesiske mor-datter duo, som han kender fra en meget omtalt bar.

Det blev sæsonen hvor Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen fik debut på landsdækkende TV. Grunden til dette var Morten’s hede affære med Oliver Bjerrehus, som Oliver åbenhjertigt fortalte om i DR’s ”Aftenshowet”, se klippet på Hitmen’s hjemmeside.

Det blev sæsonen hvor André ”Nik og Jay” Modler flyttede hjemmefra. Vi har på Hitmen- redaktionen været meget nervøse, for om han kunne klare det, men han har lært og skifte sin egen ble, hurra hurra.

Det blev sæsonen hvor Rune ”Sten” Jensen spillede i de strammeste shorts nogensinde i hans karriere, redaktionen takker hans kone for den gode bodypaint.

Det blev sæsonen hvor Henric ”Henke” Larsson lærte at man på Hitmen ikke medbringer øl med en alkoholprocent på 0,1. Han betaler stadig dummebøder.

Det blev sæsonen hvor Anders Nordentoft spillede sin foreløbige sidste kamp i Herlev Hitmen trøjen. Han har valgt at flytte til Fredrikshavn, hvor han har fået kontrakt som professionel badeand de næste 60år. Held og lykke, pas på svømmehuden.

Ja som du nok kan læse så har det været en sjovt og spændende år for Herlev Hitmen. Holdet har udviklet sig meget, både som hold, men også spille mæssigt. Der har været stor fremgang, hvilket rakte til en delt 3.plads i rækken. Det meste af sæsonen var Herlev Hitmen med i kampen om oprykningen til 2.div. hvilket også må siges at være en stor præstation. Redaktionen håber at der næste år igen kan spilles med hvor det er sjovt og at den gode holdånd kan bevares.

Den 26.april er der sæson-afslutnings-fest i Herlev Floorball og her skal der skal der selvfølgelig uddeles nogle priser, også på Herlev Hitmen og det er lykkedes redaktionen at komme i besiddelse af nogle dokumenter hvor på der står hvem de nomineret på Herlev Hitmen er, vi bringer dem her:

De nomineret til Årets spiller er:
Jesper Bredkjær
Morten ”Hong Kong” Kristoffersen
Anders Nordentoft

De Nomineret til Årets Fighter:
Peter ”Bourgogne-Monstret” Rasmussen
Raimo Olsen
Rune ”Sten” Jensen

De nomineret til Årets (Top)scorer:
Jesper Bredkjær
Danni Kisum
Steven Knudsen

De nomineret til Årets Trans:
Henric ”Henke” Larsson
Henrik Rossen
Jan Moseley

Ja det er de nomineret, følg med og se hvem der løber med de eftertragtede priser.

Skrevet af Sven HyltemeierHusk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe