Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

10-04-2008: H3: Hitmen årsberetning!
Årsberetning

Ja det er blevet tid for Sven Hyltemeier, at lave en evaluering, arkivering, aktivering, motivering, mastubering, modulering, ondulering af hvordan årets sæson er forløbet.

Sven Hyltemeier lærte i 87’ på Journalist højskolen at man altid skal tage tyren ved hornene, til trods for at det kan give varige mén på lemmet. Men det er lige præcis hvad han nu vil gøre og der bliver ikke lagt tænder imellem. Til at starte med har han valgt at lave en ”Det blev sæsonen hvor…….” Liste.

Det blev sæsonen hvor træner Steven Knudsen for første gang skulle stå i spidsen for Herlev Hitmen sammen med ass.træner Jesper Bredkjær, og hvilken sæson det blev. 20 point, blev der skrabet sammen, hvilket er det største i Hitmen’s historie. Stor Chateu til trænerne.

Det blev sæsonen hvor Jesper Bredkjær blev årets pointtopscorer med 31 point, fordelt på 25 mål og 6 assist.

Det blev sæsonen hvor træner Steven Knudsen kun fik 22 udvisnings min. Rigtig flot klaret, og tak til de dommere der har holdt ham ud.

Det blev sæsonen hvor Herlev Hitmen valgte at puste lidt selvtillid i Herlev Hotboys før sæsonstart. Der var arrangerede træningskamp og det var på forhånd aftalt at Herlev Hitmen’s tidligere træner Kristian Snerle skulle have lov score et mål, så han kunne prale over for damen derhjemme og måske slippe af med sin ”Jomfru titel”. Herlev Hotboys vandt kampen, hurra hurra.

Det blev sæsonen hvor Herlev Hitmen lavede årets comeback allerede i første kamp. Bagud 4-2 til PI-K 3 min. før tid blev vendt til en sejr på 4-5. Dejlige 3 point at starte med.

Det blev sæsonen hvor André Modler konverterede til ”Nik og Jay” religionen og fik hår ned til røven. Meget sødt André, så kan dig og kæresten også dele hårtørrer. P.s. hils hende

Det blev sæsonen hvor Morten ”Hong Kong” Kristoffersen endelig fik gjort sin 1.sal færdig på huset. Stort tillykke til Morten og flot det kun tog dig 3års hede brevskriverier med Flemming Leth.

Det blev sæsonen hvor Herlev Hitmen stillede med samme målmand i alle 11 kampe, tak til Danni Kisum og lad nu ikke holde lønnen gå op i røg.

Det blev sæsonen hvor Peter ”Bourgogne-Monstret” blev forfremmet til ”Over Flaske Dreng” hos ”Vinslottet” på Gl. Køgelandevej. En stor titel, men presset for meget og Peter flygtede. Peter dukkede dog op den anden dag med sin elskede trækvogn, og vejen er igen banet for en stor karriere som prof. Vintønde.

Det blev sæsonen hvor Gert ”Dyreelsker” Jensen stak halen mellem benene og efter lod en regning hos ”Bonnie’s Dyrecenter” på 82.50kr for fuglefoder til hans elskede ”Poppedreng”. Eftersøgningen har ikke givet pote og man formoder Gert er rejst til Galapagos- Øerne for at spille hovedrollen i filmen ”Søko – Hvilket liv” som har premiere på Kanal-København d.24/8-2024.

Det blev sæsonen hvor Lars Ø. Petersen også forsvandt. Rygterne er mange, men en god huskeregel er altid at hvis du ser et efterladt gangstativ, så kontakt venligst ejeren.

Fortsættes: [KLIK HER]!

Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe