Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame (Motion)
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

15-02-2008: H3: De forsvundne spedalsker
De forsvundne spedalskere

Floorball Danmark er i chok. De tre musketerer alias Gert ”Dyreelsker” Jensen, Peter ”Bourgogne-monstret” og Lars ”EvigUng” Pedersen er nu meldt savnet efter de ikke er blevet set i meget lang tid.

Gert ”Dyreelsker” Jensen er sidst blevet set i ”Bonnie Dyrecenter” i Rødovre Centret. Her købte han 2kg kanariefoder til sin elskede fugl ”Poppedreng” og 60kg tørfoder til sin elskede dværgkanin ”Kun 1 point i år”. Siden er han ikke blevet set og der går nu forskellige rygter om hvad der er blevet af ham. Nogen mener han er immigreret til Lillehammer, for at starte sin egen isbjørnefarm. Andre mener han har fået arbejde i Zoologiskhave som søløve passer. Morten ”Hong Kong” Kristoffersen giver her selv sin egen version(Exclusive for Hitmen-redaktionen) af Gert ”Dyreelsker” Jensen forsvinden:”Jamen det er jo en kedelig historie det her. Jeg tror personligt han er gået under jorden og blevet til en muldvarp, det gør jeg selv nogle gange når jeg bliver ked af det, mest når nogen skælder mig ud i banken, det sker ret tit”. slutter en grædefærdig Morten ”Hong Kong” Kristoffersen af.

Peter ”Bourgogne-monstret” er sidst blevet set med sin trækvogn på Gl.Køgelandevej på vej hjem fra sit elskede arbejde som flaskedreng hos ”Vinslottet”. Peter har altid været en trofast og punktlig medarbejder, og det er derfor til stor undring hos hans kollegaer at han er forsvundet. Chef for ”Vinslottet” Ejner Båthorn siger til ”Ude og hjemme”(Peters Ynglings blad lige efter Femina):”Ja det er meget sørgeligt at vi ikke har set Peter i lang tid. Vi har jo pludselig alt for meget vin i overskud, da Peter jo drak en hel del imens han var på arbejde”. slutter en allerede halv snaldret Ejner Båthorn af. Nyheden om Peter forsvinden er også nået ind til det danske kongehus og Henrik udtalte:” dflgfln gklnfgg gnrelg Peter regnerglnelry erglery retnoe rtojkhgj skgfb Herre-trusse.” hvorefter Margrethe råbte i baggrunden:” Så snak dog dansk din hund”. ”Wee Wee” svarede Henrik og foresatte:”dfhgvkjdgv Peter jdfgfdbdnh G-streng ferjgnlnhtn lækker”.

Den sidste forsvunde er Lars ”evigUng” Pedersen. Lars er sidst blevet set i Matas, her købte han creme i lange baner og forsvandt hurtigt ud af forretningen. Lars ”EvigUng” Pedersen gode ven Ole Henriksen udtaler ” Jeg er meget sad about det der er happent. Larssssssss(Ja sådan udtaler han det) where er you? Jeg miss dig”. Herefter faldt Ole Henriksen ansigt af i flager.

Her på redaktionen håber vi på at se de 3 igen, men ja det vil tiden kun vise.

Skrevet af Sven Hyltemeier


Herlev Floorball Club:
Ønsker jer alle en god sommer
Seneste nyheder
27-06Trænerteamet for Herre 3 - Sæson 2022/2023 
23-06Trænerteamet for Dame 1 - Sæson 2022/2023 
21-06Trænerteamet for Herre 1 - Sæson 2022/2023 
20-06Bronze ved 3 Mands DM 
20-06Køb af klubtøj 
07-06Referat af Generalforsamling 2022 
04-05Indkaldelse til generalforsamling 2022 
22-10Referat af Generalforsamling - Del 2 
Flere nyheder...
Seneste kampe
03-04U13 - Hvidovre4 - 6
02-04Hvidovre 3 - Herre 27 - 4
27-03Herre 2 - Herre 12 - 4
19-03Helsingør 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 4
13-03Greve - Dame 15 - 8
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe