Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Fælles træning
Dame 1 / Motion
U15
U13
U11
U9
U5+U7

13-11-2007: H3: Nyheder mv. fra Herlev Hitmen
Så er det tid lidt nyheder igen omkring Herlev 2 "Hitmen".

Det var en glad Peter ”Bourgogne-Monstret” Rasmussen, der mandag kunne vende tilbage til jobbet som flaskedreng hos ”Vinslottet” på Gl.Køgelandevej. Der var i dagens anledning tilbud på Peters ynglings vin som er ”Bourgogne de pap du Chaix”, som var sat ned 5 kr flasken så den nu kostede 9.95 kr for 3L. Kollegaerne var meget stolte af Peter som havde spillet en flot kamp og der skulle vist også være en hilsen på vej fra en vis Hr.Henrik fra det franske land.

Og det er ikke den eneste gode nyhed, det er nemlig kommet frem hvem der skal spille Niels ”Vendpåentallerken” Rørbæk i filmatiseringen af hans liv fra starten i Vejle til det søde familie liv på Østerbro. Valget er faldet på den rutinerede Wesley Snipes. Det er lykkedes redaktionen at få oversat nogle af instruktør Steven Spielbergs udtalelser omkring valget af Wesley Snipes. Han udtalte: Jamen da jeg havde mødtes med Niels første gang, kunne jeg godt se at det krævede noget stort at skulle spille ham, og her passer Wesley Snipes fint ind, men Marty Feldman var også meget inde billedet, og ja havde han været lidt højere så var det blevet ham, for ansigtet var jo perfekt.. George Clooney var meget skuffet og har overvejet at indstille karrieren, efter han måtte indse han ikke har fået rollen.

Efter sin tryllebindende indsats i lørdagens kamp, er Niels nu blevet inviteret til Las Vegas for at deltage i showet ”Sigfred and Roy – Nu med 3 arme”. Niels Rørbæk glæder sig meget og det bliver en spændende fremtid han går i møde. Bare han også får tid til Floorballen.

Herlev Hitmen´s træning har i de seneste uger også været præget af folketingsvalget, mest grundet fordi Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen og Rune ”Miss Ritt – 2007” Jensen har haft deres egen lille valgkamp kørende. Det er ikke små ord som er røget igennem i luften som hårdtskydende bolde. Her på redaktionen kan vi godt afslører nogle af ordene som var: ”Skattenedsættelser”, ”partistøtte” og ”liberalisering” og når diskussionen kogte helt over blev der råbt ”Bertel Haarder” dette blev dog for meget for Andre Modler som løb grædende ud i sin Fiat Punto. Træner Steven Knudsen fik dog beroliget ham, så han kunne træne videre.

I lørdagens kamp var der som skrevet før debut til Henric ”Henke” Larsson. Dette blev en god debut og han spillede med stort overblik. Dog blev han præstation overskygget af at han havde glemt at medbringe debut-øl. Og det blev kun værre da han tilbød at medbringe øl fra mærket ”Pripps”. Denne øl indeholder kun 1.1% alkohol, så Cheftræner Steven Knudsen måtte afvise øllen da ingen på Herlev Hitmen drikker noget hvor alkohol % er under deres egen promille.

Ellers så er der bare rigtig godt humør i truppen og alle spillere synes at ride på Hitmen bølgen som forhåbentlig foresætter noget tid endnu. Vi skal også her fra redaktionen hilse fra Gert ”Dyreelsker” Jensen og fortælle at hans zebra ”Plet” havde en fremragende fødselsdag i lørdags. Og her skal der samtidig nævnes at det var Peter ”Bourgogne-Monstret” Rasmussen som havde skaffet vinen til festen.

Næste kamp er mandag d.26/11 kl.20.15 i Rødovre hvor man skal Rødovre Red Bulls 2.

af: Sven Hyltemeier


Til alle i og omkring Herlev Floorball Club:
GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!
Seneste nyheder
10-01Hotboys: hård men festlig start på det nye år 
09-01Damer: Årets første kamp og "sejr" 
07-012019 og resultatmæssig træg start på året for Herlev FC 
26-11Damer: Dagen derpå, backernes kamp 
20-11Damer: Rekord mange mål 
05-11Damer: Nederlag men fremgang 
01-11Hotboys: Nederlag i tæt kamp mod FFK 
14-10Årtiets kamp - H2 vs H3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
20-01Greve - Herre 3
20-01Hotboys - Jyderup
20-01Dame 1 / Motion - Jyderup
19-01CBS Sport - Herre 14 - 8
19-01Stevns - U11 4 - 5
06-01Rødovre - U13 7 - 3
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
21-01Herre 1 - Helsingør
27-01Hotboys - Greve
27-01U13 - Allerød
27-01Copenhagen 2 - Dame 1 / Motion
27-01Herre 3 - Holbæk
03-02U11 - Benløse
Denne uges kampe...