24-10-2007: H3: Optakt til weekendens kamp mod FFK4
Så er det blevet tid til Herlev 3 ”Hitmen”s anden kamp i denne sæson og modstanderen er FF København 4.

Herlev Hitmen skulle have spillet i mandags, men Vanløse 5 måtte desværre trække sig, så det blev i stedet til en træningskamp imod Herlev Hotboys. Denne kamp tabte Herlev Hitmen 6-7, og det skyldtes mest at Herlev Hitmen spillerne valgte at sætte sig op i Herlev Hallens cafeteria og se mandagens afsnit af ”Robinson” i 2.periode. Men i 1. og 3. Periode spillede Herlev Hitmen rigtig godt og havde nok i sidste ende fortjent sejren.

Lørdagens modstander FFK 4, mødte Herlev Hitmen også sidste år hvor det blev til en sejr og et nederlag. FFK 4 er et hold bestående af nogle rutinerede spillere så der venter en svær opgave for Herlev Hitmen i Tingbjerg Hallen. En anden grund til at det også bliver svært, er at Herlev Hitmen har mange afbud til denne kamp, bl.a. anfører Lars Ø. Petersen har måtte melde fra, og dette er en klar svækkelse da han har spillet utroligt stærkt her i opstarten og i kampene imod PI-København og Herlev Hotboys. Niels ”Feldman” Rørbæk har også meldt til kampen, da han skal ind og have tatoveret en sød lille delfin på højre ankel, som så passer til den ankel kæde han bestilte i sidste uge.

Grundet afbudene har Cheftræner Steven Knudsen hentet Herlev Hotboys Jesper Dall ind i truppen. Jesper Dall spillede en rigtig god kamp imod Herlev Hitmen og det bliver spændende at se ham i lørdagens kamp.

Der vil nok i løbet af fredagen blive hevet nogle ekstra mand ind i truppen men pt ser den således ud: