Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Herlev FC 3 - Helsingør FT 2
Herre Senior - 14. november 2022 19:30

Resultat
3 - 8  (2 - 2, 0 - 4, 1 - 2)

Kampreferat
Så var det blevet tid til sæsonens første kamp mod Helsingør. Et hold som havde vundet 3 ud af 4 kampen, inden vi møder dem denne mandag aften. Et hold hvor gennemsnitsalderen og vægten er væsentlig lavere end på Hotboys. Men vi var mødt mange Hotboys op til kamp. Rigtig mange… Hele 17 startende Hotboys var klar til kamp. Dejligt at se så mange Hotte drenge i hallen. Lad os håbe det er samme antal, som møder op til træningerne fremover. Nu har vi jo fået et par stykker tilbage fra skader osv…. Men hele 3 fulde kæder og en oversidder var der på holdkortet i dag.

Opvarmningen forløb fint, og kort før kampstart havde vi lige en lille seance ved midterlinjen. Begge hold og dommere havde linet op for at hylde en jubilar. Og det var et helt specielt jubilæum, som vi skulle holde. For det var hele 102 kamps jubilæum. Og manden i skysovs var såmænd ingen ringere end HØX! Et kæmpestort tillykke med dit jubilæum Høx. Du har været med siden 2004, hvor du spillede din første klamp for os smækre Hotboys. Så cirka 18 år har vi haft glæde af dig i Hotboys trøjen. Og tusind tak for det. Vi glæder os til de forhåbentlig mange år fremover, hvor du kan bringe glæde og lækkert spil til Hotboys.

Men vi skulle jo også spille en kamp, og 1. periode startede efter et måske historisk højt sunget kampråb fra Hotboys.

1. periode starter med god fart. Helsingør er hurtige, og vi skal lige i gang. Og allerede efter små 2 minutter får Helsingør en udvisning. Powerplay til Hotboys. Men vi er desværre ikke helt klar til denne mulighed i overtal. De løb meget hurtigt! Vi prøver at spille bolden rundt, men de snupper den og løber kontra. Desværre så får Jesper ”Morfar”, en bold lige i kuglerne, og bliver sendt til tælling. Helsingør scorer i samme sekvens. Kom igen Morfar. Hele 2 gange får Helsingør scoret, mens vi er i powerplay. Hovsa Hotboys.

Men de bliver heldigvis fuldtallig igen, og vi kan begynde lidt forfra i kampen. Og efterhånden som vi får gang i pasningerne, så rykker vi også spillet frem ad banen. Efter små 6 minutter sætter John John en pind, og Hotboys er på tavlen. Assist af Holm. Sådan drenge. Derefter en del spil frem og tilbage med Helsingør i mest boldberøring. Men med 2 minutter igen, ser John John en fremstormende Militær. Og bolden bliver lang, meget lang. Militær kan næsten ikke nå den før deres målmand, men Militær ofrer sig selv, og nærmest læner/kaster sig frem og får prikket bolden ind på deres målmand. Militær styrter hårdt og glider hen ad gulvet efterfølgende og stopper blot kort før banden. Et super mål af Militær. Han gav sgu alt, hvad han havde der. Godt set af John John, og meget smukt udført af Militær. 2-2 til pausen og godt kommet igen Hotboys efter en skidt start.

2. Periode blev en skidt periode. Vi har spillet i få minutter før Skind og Høx løber sammen. De ser begge efter bolden, men rammer hinanden hårdt. Skind får ramt Høx i brystkassen med sin skulder. Så er det Høx, som lige skal til tælling. Morfar er tilbage på banen, men nu mangler Høx. Og det skulle blive værre. Widén får en udvisning, og så var det tid til Boxplay. Men Helsingør er for hurtige. De får scoret. OG de scorer efterfølgende 2 hurtige mål mere. 2-5.

Allan ser rystet ud i målet. Han har stået fint indtil nu, men er blevet dårlig. Altså syg. Han er blevet svimmel og kan ikke se ordentligt. Vi tager fat i dommeren, og får stoppet spillet. Allan bliver lige tilset, og taget ud. Torden springer i tøjet i stedet for. Godt du siger til Allan, men du må endelig sige til noget før, hvis ikke vi lige er obs på, at du er skidt. Men Allan får lidt pause, vand og mad, og får efterhånden en lidt bedre kulør i kinderne. Kom igen Allan. Torden kæmper flot i målet. Og vi får lidt bedre styr på kampen. Høx tester sig af igen efter sin tur med Skind, men efter et skift eller 2 må han desværre udgå. Øv bøv Høx. Desværre kan vi ikke stille noget op ved deres mål til 2-6. En lang periode løber ud, og et skades ramt Hotboys skal lige omgruppere i pausen. Hvem kan spille og hvem kan ikke.

3. periode starter med at vi får aftalt nye kæder. Allan og Høx er desværre ude for kampen. Men vi andre spiller med alt hvad vi har, og Snerle har sgu et lækkert skud i staven i dag. Et super hug fra siden af målet, hamrer den op i krogen, og Hotboys får lidt spillehumør tilbage. Stærk kasse af Borgmesteren! Det er åbenbart ikke kun Torden, som kan sende et tordendrøn afsted mod målet!!! 3-6 med 16 minutter tilbage.

Men Helsingør løber for hurtigt og for meget til, at vi rigtig kan komme tilbage i kampen. Et par småskader i løbet af perioden, kommer der også. Så vi skifter lidt med at spille 2 eller 3 winger og skiftevis 4-5 backer. Men Helsingør får scoret yderligere et par mål, og kampen ender 3-8. Et fair resultat hvor Helsingør var skarpere og hurtigere, og vores skader og halvskidte spil i perioder gjorde, at vi ikke kunne hente point i denne kamp. Tillykke til Helsingør med sejren, og tak for en vel og fair spillet kamp.

Lidt stjerner skal vi jo have, og de er blevet som følger.

1*. Michael ”Høx ” Høxbroe.
Jubilæum. (Tillykke med det flotte jubilæum. Efter 18 år er du stadig en lækker Hotboy, det er sgu ikke så ringe endda.).
Høx stopper bolden. ( Høx spillede en super kamp. Den del han nåede, før han desværre blev skadet. Han stoppede afleveringer på tværs, som var det leg. Og han kom sgu også godt af med den igen. Stærkt spillet Høx.).
En sej fyr. ( Høx blev som skrevet desværre taget ud af en anden hård nyser. Nemlig Skind. Men Høx gav sig ikke, og han prøvede flere gange, men smerterne var for store. Tak fordi du gav det et forsøg, men kunne godt se på dig, at det ikke var lykken at løbe rundt med, hvad der er blevet bekræftet er nogle trykket ribben!).
Kom igen Høx, og vi glæder os til de næste 102 kampe. Håber du er hurtigt frisk igen.

2*. Dan ” Danniboy ” Waldorff Hansen.
Comeback kid. ( Danniboy har ikke spillet for Hotboys i over 2 år!, Skader og almindelig travlhed har holdt ham ude at truppen, men dejligt at du er tilbage igen.).
Still Got It! ( Danniboy er notorisk kendt og frygtet for sine ” bag om ryggen ” afleveringer. Og dem har du stadig. Masser endda. Flere gange fik du lavet din specialitet. Og som altid var det også ganske få gange de lykkedes! Så får du ballade på bænken for disse kiksede afleveringer, men så løber du blot ind igen, for at lave nogle flere. Sådan Danniboy. En Hotboy er en ener!).
Gode løb. ( Danniboy kan løbe som ellers ikke er en Hotboys specialitet. Og der blev løbet i dagens kamp. Både frem og tilbage og til den ene og den anden side. Ikke altid med succes i forhold til at få fat i bolden, men du stressede dem fint og hjalp resten af Hotboys med disse løb. Fortsæt endelig bare med dem.). En god kamp af comebackkid Danniboy.

3*. Rasmus ” Torden ” Nielsen.
En alsidig Hotboy. ( Torden kan alt. Han kan spille angriber, back og målmand. Og i dagens kamp, skulle han 2 ud af de 3. Da Allan blev skidt, sprang du til uden at kny. Godt gået Torden).
Ikke sart. ( Det kræver sin mand at kravle i svedigt brugt floorballtøj, som en anden Hotboy netop har spillet en halv kamp i. Og med masser af slag på fingre og hænder, så fik du en hård og svær kamp. Men du klarede den helt til slutfløjtet, og du spillede en god kamp som både back og målmand. Sådan Torden.).
MOM. ( Torden blev Man Of the Match efter kampen. Og dette på en delt 1 plads…. Med sig selv! Torden og Rasmus fik hver 4 stemmer, så Torden blev fortjent valgt til MOM med flotte 8 stemmer i det hele.). Super kamp Torden.

Tillykke til alle 3.

Tak til supporterne på lægterne. Dejligt at se Dennis og Due igen. Nu har vi så lidt tid til at komme os over kampen. Alle skader skal helst forsvinde inden den næste, som spilles om små 14 dage. Så lad os alle blive klar igen, og så snupper vi 3 point mod Greve.

Capi out…..

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
HelsingørHelsingør8804
HerlevJohn Jensen2110
HerlevKristian Snerle1100
HerlevChristian Nyholt1100
HerlevPeter Holm1010
HerlevKenneth Widén0002

Kampprotokol
101:51Helsingør2 min.Helsingør (Ukorrekt udstyr)
102:44Helsingør0 - 1Helsingør
103:30Helsingør0 - 2Helsingør
105:26Herlev1 - 2John Jensen (Peter Holm)
117:57Herlev2 - 2Christian Nyholt (John Jensen)
202:30Herlev2 min.Kenneth Widén (Obstruktion)
203:12Helsingør2 - 3Helsingør
205:11Helsingør2 - 4Helsingør
206:36Helsingør2 - 5Helsingør
217:08Helsingør2 - 6Helsingør
303:43Herlev3 - 6Kristian Snerle
304:23Helsingør3 - 7Helsingør
306:01Helsingør2 min.Helsingør (For mange spillere på banen)
310:27Helsingør3 - 8Helsingør
SÅ STARTER DEN NYE SÆSON:
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
01-10Herre 1 - Lyngby
30-09Hvidovre - U11
24-09Herre 2 - Hvidovre 36 - 5
24-09Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 23 - 7
24-09Dame 1 - Hvidovre2 - 4
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
02-10Dame 1 - Rødovre
08-10Herre 1 - FFK
08-10Herre 2 - Hvidovre 2
08-10U13 - Copenhagen
08-10Herre 3 (Hotboys) - Greve 2
29-10U11 - Rødovre
Denne uges kampe...