Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame (Motion)
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Herlev FC 3 - Greve FC
Herre Senior - 13. marts 2022 16:00

Resultat
1 - 11  (0 - 1, 0 - 5, 1 - 5)

Kampreferat
Så skulle sæsonens sidste hjemmekamp spilles i Hotboys Dome. Greve FC kom på besøg, og første opgør var en svær udfordring for Hotboys. Greve var bedst og vandt sikkert 7-4. Vi håbede, vi kunne lave et bedre resultat, men vi spillede en god kamp i første møde, og der tabte vi altså. Så der skulle en ekstraordinær indsats til, for at få point med fra dagens kamp. Og det blev da også svært. Vi var lige 2 kæder af Hotte drenge, og selvfølgelig Allan på målet.

Til dagens opgør havde vi opjusteret på holdet bag holdet. Vi havde fået hjælp af Sigrid til dagens opgør. Hun var holdleder, og hun ville have en sejr. Hun var jo ubesejret som holdleder for Hotboys. Men kampen kom i gang, og nu skulle der spilles floorball.

1. periode startede med to fokuserede hold. Greve var tydeligt dygtige, og kunne både løbe, skyde og afleverer rigtig godt. Men vi stod godt i bane, og Allan holdt stand. Vi havde også vores chancer, men deres målmand var sgu også god. Øv. Men sådan er det jo en gang imellem. Og helt klassisk for Hotboys, skulle der et powerplay til for at sætte modstanderen i gang. Vi kommer i powerplay, og får spillet bolden fint rundt. Men ind kom bolden ikke. Præcis midtvejs i vores 2 minutters overtal, får Greve fat i bolden og sætter fart mod Allan. Desværre sætter de den helt oppe i hjørnet, og vi er bagud 0-1. Men en fin 1. periode med chancer i begge ender, men desværre fører de efter de første 20 minutter.

2. periode er lidt som første. Vi har chancer, og de har chancer. Vi er lidt presset, men får ryddet godt op. Vi kæmper og løber, så godt vi kan. Men midtvejs i kampen får de endnu et mål. Kim Meng sætter en bold tæt under mål. Lidt klumpspil og så får han lige prikket bolden ind. Kom igen drenge. 0-2 og nu skulle vi ikke give dem flere mål. Så ville det jo blive svært at fange dem igen.

Men - det gik desværre ikke, som vi ville. I stedet startede et Meng show. I de sidste 7 minutter af 2. periode, fik han scoret yderligere 3 mål. Og en af deres andre spillere fik også lagt en bold ind. 0-6 efter 2. perioder, og det så sgu svært ud. Vi faldt lidt sammen, og de skød rigtig godt. De satte bolden helt oppe under overliggeren eller i krogen. De var effektive, og vi hang lidt med skuffen. En lang afslutning på 2. periode.

Nu skulle vi lige nulstille og så prøve at vinde sidste periode for de mange tilskuere, som var mødt op. Humøret var egentligt okay, men spillemæssig var vi overmatchet.

3. periode kom i gang, og det så skidt ud. Vi var helt fra snøvsen! Der var lige et par minutter, hvor vi absolut ikke lignede nogen, som hyggede sig. Alle slog op i banen, og gad ikke at løber efter bolden. Folk var ligeglade med, om man fik afleveringen, eller om den røg til en modstander. Det så skidt ud. Og efter 3 minutter scorer de igen. TIMEOUT! Hotboys måtte lige snakke sammen. Nu måtte vi lige vise, vi gad være med de sidste 17 minutter og stå sammen som Hotboys. Ellers ville det gå helt galt resultatmæssigt.

Folk fik lige kigget hinanden i øjnene igen, og det virkede faktisk. Tiger trak kort efter en udvisning. Den bisse. Ukorrekt afstand. Sikke en svinestreg! Men i boksen fandt vi faktisk hinanden og melodien igen. Vi stod tæt, og kæmpede for hinanden. Allan fik fat i et par bolde igen, og stemningen kom faktisk lidt igen. De scorede ikke i deres powerplay, og Tiger kom på banen igen. Og sørme om ikke Hotboys fik fundet netmaskerne bag deres keeper. Efter 6 minutter finder Militær en løbende John John, som trækker ind foran målet og sender bolden i kassen. Sådan drenge. En godt mål på et godt tidspunkt. Det gav lidt luft og moral til holdet. I hvert fald nok til at holde perioden ud. De fik yderligere nogle mål, og Tiger får endnu en udvisning. Godt nok var det Borg, der lavede forseelsen, men det så dommerne ikke. Så ganske morsomt, at Tiger endnu engang viser sig som en bisse. Denne gang kunne vi dog ikke holde stand, og Greve scorer deres sidste mål i kampen.

Kampen slutter 1-11 til Greve. Av for den da. Men havde vi ikke strammet op i de sidste 17 minutter, kunne det være gået meget værre. Et befriende slutfløjt, som endte denne ulige kamp. Det var en flok trætte Hotboys, som sagde tak for kampen. Men som vi har gjort så mange gange før, så er humøret allerede højt inden banderne er samlet sammen. Skind havde taget kage med, og undertegnede havde øl med fra Høx. Så det gik jo nok alt sammen. OG vi skal da have nogle stjerner fra kampen, og de er blevet som følger.

1*. Ragner ” Maes ” Hansen.
En stabil back. ( Maes var til kampen blevet opgraderet til back. Han fik spillet bolden godt frem ad banen, når vi ellers havde muligheden. Men meget få fejl fra Maes i det bagerste geled.).
En sej Færing. ( Det var en svær kamp, men i nærkampene der er han ikke sådan at bide skeer med. Maes fik skubbet dem fint rundt, selv om de havde nogle voksne spillere i blandt. Godt kæmpet Maes.).
En rigtig Hotboy. ( Maes havde en travl dag som resten af holdet. Men humøret forblev højt. Og det hjalp os andre op igennem kampen. Der var flere triste perioder, men Maes fik løftet stemningen lidt hver gang, og det var sgu klasse.). Det er sgu ren rigtig Hotboy. Flot kamp Maes.

2*. Lars ” TIgerlilly ” Rørby Johansen.
Overblik. ( Tiger kom lidt sent til kampen, og helt roligt siger han, at det var da lige ved, at han kom for sent. Og det gjorde han. Han kom for sent. Men han mente, at han jo kunne være kommet endnu mere for sent. Så på den måde var det jo ganske fint. Godt perspektiv Tiger.).
En fighter. ( Tiger blev lagt ned flere gange i kampen. Han fik nogle hårde tacklinger, og måtte lige side et par skift. Men han kom tilbage hver gang. Det var sgu sejt. Selv om du fik en albue i øjet, eller blev løbet over, så var du hurtigt klar igen. Sejt.).
En Bisse. ( Tiger fik ikke mindre end 2 udvisninger i kampen. Den Bisse. At den ene var for ukorrekt afstand er nærmest fesent. Men at han bliver smidt ud for en forseelse, som Borg har lavet, er ganske morsomt. Efter kampen fik han hele 2 undskyldninger fra dommerne, og det havde han ikke prøvet før. Og vi andre glæder os bare til afregningen af bødekassen. Om Borg så drikker lidt på Tigers regning, er en anden sag…..). God kamp Tigerlilly.

3*. Supporterne ” Sigrid ”.
En holdleder. ( Sigrid havde valgt at hjælpe os som holdleder i dagens kamp. Hun drak opvarmning med sin far, og deltog fint på bænken. En svær kamp, hvor vi desværre ikke kunne give hende en sejr. Men fine input og god opbakning på bænken. Tak for det.).
Supportere. En stor tak skal lyde til alle vores fans! Det var sæsonens sidste hjemmekamp for Herlevs fineste. OG vi har haft supporter ved alle vores kampe. Tusind tak for det. Det er dejligt at høre jeres hep, tilråb, piften, opbakning og ikke mindst SUK, når vi har fuck.. op på banen. Men tak for at i støtter os, og vi glæder os allerede til at ses igen til næste sæson.

Tillykke til alle med kampen, trods det lidt uha uha resultat.

Nu mangler vi blot en kamp, og så er det sommer. Vi skal på en udebanetur til Helsingør på lørdag. En svær kamp, men forhåbentlig kommer der masser af Hotboys, da det jo er sidste chance for at vinde topscorertitlen, at blive årets bisse. At lave selvmål! OG alle de andre hotte detaljer, som vi alle mestre til perfektion. Så meld jer til kamp på lørdag, og lad os slutte sæsonen af med et brag af et Hotboys show.

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
GreveKim Meng6512
GreveJeppe Hove5140
GreveJacob Grevelund3120
GreveThomas Larsen2020
GreveMathias Jessen1100
GreveMorten Vihlmann1100
GreveKim Thobiassen1100
GrevePatrick Kisbye1100
HerlevJohn Jensen1100
HerlevChristian Nyholt1010
GreveKim Petersen1010
HerlevLars Rørby Johansen0004

Kampprotokol
115:38Greve2 min.Kim Meng (Ukorrekt slag)
116:38Greve0 - 1Kim Thobiassen (Jacob Grevelund)
209:14Greve0 - 2Kim Meng (Thomas Larsen)
212:44Greve0 - 3Kim Meng (Jeppe Hove)
214:11Greve0 - 4Mathias Jessen (Jacob Grevelund)
218:00Greve0 - 5Kim Meng (Thomas Larsen)
219:04Greve0 - 6Kim Meng (Jeppe Hove)
303:02Greve0 - 7Patrick Kisbye
303:43Herlev2 min.Lars Rørby Johansen (Ukorrekt afstand)
305:58Herlev1 - 7John Jensen (Christian Nyholt)
306:27Greve1 - 8Kim Meng (Jeppe Hove)
310:31Greve1 - 9Jacob Grevelund (Kim Petersen)
310:48Greve1 - 10Morten Vihlmann (Jeppe Hove)
313:18Herlev2 min.Lars Rørby Johansen (Ukorrekt slag)
314:04Greve1 - 11Jeppe Hove (Kim Meng)
Herlev Floorball Club:
Ønsker jer alle en god sommer
Seneste nyheder
05-07Årets dommerpar 2021/2022 er fra Herlev 
05-07Trænerteamet for Herre 2 - Sæson 2022/2023 
27-06Trænerteamet for Herre 3 - Sæson 2022/2023 
23-06Trænerteamet for Dame 1 - Sæson 2022/2023 
21-06Trænerteamet for Herre 1 - Sæson 2022/2023 
20-06Bronze ved 3 Mands DM 
20-06Køb af klubtøj 
07-06Referat af Generalforsamling 2022 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe