Herlev FC 3 - Benløse FC 3
Herre Senior - 5. marts 2022 15:30

4 - 10  (1 - 2, 2 - 4, 1 - 4)

Så var det tid til endnu en hjemmekamp for Herlevs fineste. Denne gang et returopgør med Benløse. Vi vandt første kamp med 8-7. Altså en tæt kamp hvor vi trak det længste strå. Men Benløse ville jo gerne vise sig frem, og vi ville få kamp til stregen.

Vi var dog lidt udfordret tidligt i denne kamp. Allerede i tilmeldingen var der udfordringer. Vi kunne sgu ikke rigtig finde nok Hotboys til denne lørdag eftermiddag. Vi var under 2 kæder. Men med møje og trisser, lykkedes det at finde barnepiger, komme fra fødselsdage, komme fra legeland, og med hjælp fra Carina i målet, at skaffe nok spillere. En kæmpe tak til alle de deltagende Hotboys, for at gøre det muligt at spille kampen. Ellers var den højst sandsynligt blevet aflyst, og det gider vi da ikke. Men med Allan i marken og Carina på mål kom vi op på 2 kæder.

Og det vil sige Allan i marken. Altså som i at jeg skulle have varslet Allan med, at han skulle i marken. Meeeeen det havde jeg desværre ikke magtet. Så Allan var på plads til mødetid! Hvad sker der for det??? Blot for at blive bedt om at køre hjem efter spillertøj og stave. Ups. En stor undskyldning til dig Allan fra mig. Jeg beklager, og skal selvfølgelig nok tage en kasse pils med til sommerfesten for min kikser. Sorry Allan.

Så opvarmningen var ret sparsommelig. Vi var simpelthen kun 7 spillere inkl. Målmand. Og vi løb hurtigt trætte. Så en lidt rodet opvarmning, men alle mand var klar til kampstart. Smukt arbejde. Tiger nåede ikke kampråbet før kampen, men nåede sit første skift. Det siger lidt om tidspresset på flere af vores hotte drenge. Men kampen kom i gang, og nu skulle vi spille floorball.

1. periode er desværre dårligt i gang, før Benløse bringer sig foran. I første skift får de sendt et skud afsted, som Carina ikke kan se. 0-1 efter 46 sekunder. Hovsa. Men vi kommer i gang, og spillet er meget lige. Og vi kommer da også på tavlen ved Widén. En fin assist af Elzing, og der er balance i regnskabet. 1-1. Der er chancer i begge ender, og de får flere skud mod mål. Men Carina stå godt i målet. Mod slutningen af perioden får de dog endnu en pind, og 1. periode slutter 1-2 til Benløse. Kom igen Hotboys.

2. periode bliver en blandet landhandel. Vi spiller godt og kommer til flere skud. Og vi scorer! Det virker åbenbart det med at skyde på mål. Hvem havde troet det???? Men Elzing får skudt bolden ind og 2-2. Og blot 13 sekunder senere sender Militær bolden ind i kassen, og Hotboys er sgu foran midt i kampen. 3-2 efter 12 minutter af 2. periode.

Men så går det galt….. Et par minutter efter scorer de til 3-3. Og de bliver ved. En – to – tre mål mere på blot 1 minut og 20 sekunder i spilletid. Av for den da. Den gjorde ondt. 2. periode løber ud, og vi sidder lidt rundtosset tilbage på bænken inden sidste pause. Bagud 3-6.

Efter en pause med frisk luft, og et par ord omkring vores manglende spil, gik vi til 3. periode. Men det hjalp desværre ikke. De scorer 2 hurtige mål igen, og vi tager en timeout. Nu må vi lige finde humøret frem, og spille som vi ved, vi kan. Og det hjalp. Vi rykkede sammen både inde og udenfor banen. Stemningen blev bedre samtidig med vores spil. Vi får et powerplay, som desværre ikke giver noget mål, men vi får spillet bolden godt rundt, og får flere gode afslutninger på deres mål. Kom igen drenge. De får dog yderligere et par mål, før de ”holder op” med at spille. Men lige så snart de slipper gashåndtaget, så står Militær klar med sit andet mål, med assist fra Tiger.

4-10 og kampen løber ud. Av for den da. Vi kæmpede sådan set meget godt, men de var knivskarpe på deres afslutninger. Det var ikke mange skud, som de ramte forbi målet. Og Carina stod en god kamp. Men de var skarpe, og vi havde desværre lidt udfald i kampen, hvor de fik lukket den. Øv bøv.

Men et par stjerner skal vi da have, og de er blevet som følger.

1*. Christian ” Militær ” Nyholt.
En svær udfordring. ( Man tænker, jeg nu skriver noget om selve kampen, men det gør jeg ikke. Men om tilmeldinger/afmeldinger/sygdomme/afbud osv. Disse ting er med til, at Militær laver 2-4 forskellige planer for hver kamp. For der er altid ændringer! En tak for dette arbejde, og for at løfte det hver gang, trods os Hotboys.).
2 Basser! ( Militær lavede 2 flotte ”Basser” i dagens kamp. Sådan Militær. Du satte dem tilmed rigtig fint. Den første blev sat helt oppe i krogen! Stærkt med dine skud. Bare skyd!).
300 points!!!! ( Militær nåede en fuldstændig vanvittig milepæl i denne kamp. Med hans første mål, rundede han hele 300 POINTS! WOW Militær. Det er ganske simpelt imponerende. Med langt over 1 point pr. kamp i maaange kampe, er du nu over 300 points. Du er på klubbens 7 plads over flest points! Det er sgu godt gået, når man spiller for Hotboys. Et kæmpestort tillykke med den flotte milepæl. Respekt og klap fra hele holdet med din bedrift.). Stærk kamp af Militær, med et kanonflot ”jubilæum”. Stærkt Militær.

2*. Michael ” Høx ” Høxbroe.
“Comeback kid!” ( Høx har efterhånden haft mange comeback kampe. Og i dag var endnu en. Bortset fra vores første kamp mod Sydsjælland, (som siden trak sig fra turneringen) har vi ikke set meget til Høx. Men dejligt at se dig i det nye spillertøj Høx. Du er altid meget velkommen.).
Høx er Høx. ( Høx levere hver gang. Man ved hvad man får. En god indsats på banen, med de sædvanlige kommentarer til dommere og modstandere. ”Tag det nu rolig Rød” til modstanderne hvis de løb for hurtigt, og ”Rolig nu” til både modstander og dommer. Og den obligatoriske smøg i pauserne. Dejligt med en stabil Høx.).
MOM ( Høx blaev såmænd kåret til Man Of the Match. Vi vil jo så gerne se dig lidt igen, så nu skal du tilmed have en omgang med til næste kamp. Tillykke med den fortjente titel, og på gensyn Høx.) God kamp at stabile Høx.

3*. Supporterne ( Carina, koner, børn, familie, venner osv).
En stor tak til Carina for at hjælpe til i målet. Der var rigeligt at se til, og du skal have tak for, du kunne hjælpe os. Jeg ved, du skulle have passet børn for at kunne hjælpe os. Og en tak til alle vores familier, venner, børn osv. For til denne kamp måtte vi trække ekstra på ”Hotboys mangler hjælp kortet”. Og det skal vores ”bagland” have tak for. Fedt at vi stadig kan tilse tid til at trække i trøjen, trods en travl hverdag og weekend. Tak for forståelsen hos jeres familier. Og dermed en kæmpe tak for jeres alles support!

Tillykke til alle med dagens stjerner.

Nu nærmer vi os efterhånden de sidste kampe, så det er nu, vi skal have lidt point på kontoen for at slutte godt af. Derfor regner jeg med, at vi snupper alle 3 points på søndag, da vi har sæsonens sidste hjemmebanekamp i Hotboys Dome. Vi får besøg af Greve, som måske nok er gode, men vi er sejere, bedre, lækrere, og givet vis både lavere, højere, mindre, større, tyndere og tykkere end dem, så lad os da også lige være bedre end på banen.