PI-København Floorball - Herlev FC 3
Herre Senior - 16. februar 2022 20:00

1 - 2  (0 - 2, 1 - 0, 0 - 0)

Så var det blevet tid til retur opgør med Politiets raske fyre. Første kamp blev desværre tabt med 4-8, så vi havde en revanche til gode, og vi ville da meget gerne have den i aften. Men det så nu lidt svært ud. Vi var lige 2 kæder Hotte drenge, mens de havde hele 3 fulde kæder med. Og de blev kaldt 1. kæden, 2. kæden osv. Vi gik lidt mere farverigt til værks. Militærs børn havde været til stor hjælp, og lavet kæder til os. Det blev en Lilla, Grøn og ikke mindst rød kæde. Rød kæde bestod af Allan! Det er godt set. Men Politiet havde sat sig op til endnu en sejr, men vi skulle jo lige spille 60 minutters floorball, og bolden er jo rund og alt det der. Men efter en god opvarmning ( Allan var der til tiden, da han nu var blevet indkaldt 20 minutter før os andre) var vi klar til kamp.

1. periode starter, og tempoet er højt fra starten af. Bolden bliver spillet fint rundt for begge hold. Og begge målmænd får skud mod sig. Men John John er ekstra varm fra start. Han får løbet bag om deres mål, og kommer tilbage ind foran deres mål, og sætter den ind. Sådan Hotboys. Lækker start for os. Politiet ryster det af sig, og vi spiller videre. Men John John er ikke færdig. I hans næste skift scorer han igen. 2-0 til Hotboys, og Politiet er lidt rystet. De kan ikke helt forstå at os gamle, tykke, dårlige Hotboys, kan være foran….? Det ved vi selvfølgelig godt, men de er jo stadig unge….. Så de bliver nok klogere en dag.

Men kampen fortsætter, og de får efterhånden fat i kampen. Allan får mere og mere travlt, men han står godt. Han tager skuddene, og backerne får ryddet fint op foran mål. Vi har også vores chancer, så alt i alt en ret lige periode, men dejlig føring til Hotboys efter de første 20 minutter.

I 2. periode bliver der lagt pres på os. Allan har sine stolper og overligger til hjælp et par gange. Men deres målmand har altså også sine pragtredninger. Stolpeskud i begge ender og højt tempo. Fed kamp. Men cirka midtvejs i kampen får de prikket hul på Allan. 2-1 til os, og kampen er nu helt lige. Vi bliver efterhånden lidt trætte, og de kører bare på med 3 fulde kæder, som kan løbe. En farlig kombination for Hotboys, men vi rider stormen af. En kamp hvor der ikke er nogle nemme skift. Alle kæmper, og kampen tager også til i nærkampene, efterhånden som Politiet bliver mere og mere frustreret. Men Hotboys er foran 2-1 efter 2 perioder.

En dejlig pause, hvor vi får luften igen. Humøret er godt blandt Hotboys. Dårlige jokes og platte vittigheder flyver frem og tilbage på bænken. Klassisk Hotboys. Ingen snakker ret meget om kampen. Men vi får selvfølgelig aftalt, at vi må holde på så lang tid vi kan, og så se hvor længe det kan bære.

3. periode bliver et pres mod vores mål. Politiet kører på med deres kæder, og spiller bolden hurtigt rundt. Vi står dybt i egen zone og er presset. Men for Hotboys er det jo nærmest ”Comfortzone”. Vi er jo altid presset helt ned, så vi kender vores pladser, og vi får ryddet op. Nogle hårde tacklinger og efterhånden meget frustreret Politidrenge, er ved at koste nogle udvisninger. Hos begge hold. De spiller hårdt, og vi slår igen. Ikke en særlig pæn del af kampen, men tiden går stille og roligt. Dommeren kalder til sidst os kaptajner over til en snak. Slut med hårdt spil og råb af dommerne. Den er modtaget, og vi kører videre. Vi jubler dog en gang i mellem, når det slet ikke køre. Hvis en Hotboy laver en fejl, bliver der klappet og jublet fra Hotboysbænken. Og dette hidser Politiet endnu mere op. De kan næsten ikke være i sig selv over, at de ikke kan få bolden forbi Allan. Samtidig spiller vi bare videre. De løber endda ind i hoved på Allan, men selv om det var et hårdt fur, så er Allan ok. Og selv om de kører på med ”HELE 1 KÆDE!!!” - som bliver råbt en hel del, så løber tiden sgu ud. John John får clearet den sidste bold med 3 sekunder igen, og sejren er i hus.

Sådan Hotboys. Hold kæft det var en dejlig kamp at vinde. Bevares Allan stod godt, og de havde mest spil og flest chancer og alt det der. Men vi havde bestemt også vores chancer, så i dagens kamp var det 2 super målmænd, som kæmpede i bagerste geled. Flot kamp af jer begge. Men vi skal selvfølgelig have vores 3 stjerner fra kampen og de er blevet som følger…….

1*. Allan ” Si Si Si ” Nordlunde Hjorth.
Sikke en kamp. ( Allan stod en rigtig god kamp. Masser af redninger og fine udkast. En sikke sidste skanse.). Forpustet? ( Midtvejs i 2. periode var der ekstra pres på vores mål. Så meget at Allan var ganske forpustet. Simpelthen af at flytte sig fra højre og venstre, op og ned. De kørte hårdt på Allans kondi. Det er ikke altid, han er lige så forpustet som os i marken. Men han var helt færdig, og glad for at banderne gik fra hinanden.). Lig stille! ( Allan var spillet helt flad på ryggen, mens bolden rullede fra stolpe til stolpe bag ham. Helt langs med stregen, så det var helt fint, at han for en gangs skyld lå helt stille. Men de 3-4 sekunder var laaaange. Men vi fik til sidst bolden fri for fare.). Tillykke til superkeeper Allan.

2*. Nikolaj ” Borg ” Borg.
Gode skrig! ( Man er aldrig helt i tvivl, når Borg spiller floorball. Men dagens kamp fik alligevel en hel del ekstra høje skrig over læberne på Borg. Især når vi var presset ned, og det var vi tit. Så gode skrig i dag Borg.). Fine mærker. ( Borg viste stolt sine ”salamimærker” frem i badet efter kampen. Der var en flot samling. Så du stod det rigtige stede mange gange. Sådan Borg.). God kommunikation. ( Selv om en del kommunikation fra Borg ikke kan forstås, så er det godt med lyd på banen. Og den leverer du hver gang.). Fin kamp Borg.

3*. John ” John John ” Just Jensen. 2 basser! ( John John var “on fire” i kampens indledning. Han fik os foran med 2 basser tidligt i kampen, og så kørte vi den jo sikkert hjem derfra.). Gode løb og befriere. ( John John gjorde hvad han kunne for at genere Politiet i deres opspil. Gang på gang kom han imellem deres pasninger, og han fik befriende slået bolden væk i tilspidsede situationer foran vores mål.). Dobbeltopdækning. ( Politiet, blev så trætte af John John, at de satte dobbelt opdækning på ham i 3. periode. Men det var sådan set fint, for så var Neubert eller Militær jo bare fri. Så fint med os. Men trods sin dobbeltopdækning, kunne de ikke rigtig gøre noget. John john fik stadig vredet sig fri af sine oppassere.). Stærk kamp John John.

Tillykke til alle 3.

Det var sgu 3 gode points, som vi fik med hjem denne onsdag aften i Brønshøj. En tak til vores supportere skal vi jo også have med. Carina tog lidt billeder, og skrev updates på nettet, mens Snerle havde sin niece med, som fik lagt os på ”Be Real”, og lavet nogle #Hotboys. Tak for støtten både i hallen og på nettet.

At Snerle så ikke kunne finde ud af at møde op i den rigtige hal er en anden sag. Han sagde også under kampen ” tak for det super gode oplæg, men bare ærgerligt at han afsluttede så dårligt selv.” Men at han gerne ville have en stjerne, virker ikke på mig. Der skal noget mere bestikkelse til, andet end ynk! Men ellers var det en super dag på Hotboys kontoret. Ikke så meget at vi vandt, men at det gjorde så ondt på modstanderne, var jo nærmest det hele værd. De var tydeligt sure efter kampen, og brugte takketalen til at sige, det var ufortjent, uforståeligt, og at det generelt var for dårligt at vi vandt, når de nu var så godt et hold. Ganske morsomt de blev så sure. Det er jo bare Floorball.....