Herre Senior - 1. marts 2020 13:30

5 - 7  (1 - 3, 2 - 1, 2 - 3)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Holbæk Bombers
Søndag d. 1/3-2020.

Så var det blevet tid til kamp igen efter en længere pause. Denne gang kom Holbæk forbi til returopgør. Vi tabte første sæt 7-4, så det var tid til revanche. Vi var over 2 kæder og de var blot 2 udskiftere. Det burde vi kunne magte. Efter en god opvarmning, skulle kampen starte.

1. periode startede meget lige. Begge hold skulle lige i gang, men efter 5 minutter kommer Holbæk frem til en scoring. Øv. Vi har lukket for mange mål ind i starten kampene, og dette problem er åbenbart ikke løst. John og Militær svarer hurtigt igen minuttet efter. 1-1 og vi var med igen. Men så sov backerne lige i 4 minutter, og Holbæk får scoret yderligere 2 mål. 1-3. Skod. Vi stod for langt fra modstanderne, og de fik for nemt spil. En velkommen pause kunne måske rette lidt op på det dårlige spil.

2. periode blev meget bedre. Vi stod meget bedre i defensiven. Fik spillet bolden bedre rundt mellem Hotboys, og det gav pote efter 4 minutter. En gentagelse af første mål. John John finder Militær inde foran kassen, og så er der reduceret. 2-3. Sådan Hotboys. Kampen bølger frem og tilbage, og begge målmænd fik vist fine redninger. Men efter 13 minutter finder Holbæk sgu et hul i muren og bringer sig foran med 2-4. Vi kæmper videre, og som aftalt skal vi backer med længere frem. Og det har Tigerlilly forstået. For efter 17 minutter løber han helt ind i slottet foran deres mål, og da Elzing finder ham, bringer han sikkert Hotboys på tavlen igen. Et rigtig flot mål af Tigerlilly. 3-4 og vi er med igen. Der bliver ikke scoret yderligere i 2. periode, så vi vinder perioden 2-1, og er kun efter med en enkelt pind inden sidste periode. God periode drenge.

3. periode starter desværre ikke, som vi gerne vil have. Holbæk snupper bolden i vores zone, og sætter den sikkert ind bag Erland. Sikke noget …. Vi spiller stadig bolden rundt og kommer frem til flere gode chancer, men deres målmand står en rigtig god kamp. Han kan dog ikke gøre noget ved Widén’s drøn af et skud. Widén vender rundt ude i den ene side, og sender bolden helt op i krogen. Flot mål Widén. Igen er vi kun efter med 1 mål. Men så smelter vi sammen igen. Holbæk scorer 2 mål på 31 sekunder. Av for den da. Det var sgu lidt en mavepuster. Vi er bagud med 3 og der er ikke meget tid tilbage på klokken. Vi må bare prøve at få sluttet godt af, og se hvad det kan blive til. Og det bliver til en scoring af Theis. Han opsnapper bolden fra en Holbækback, og sætter sikkert bolden i nettet. Desværre er der blot 30 sekunder tilbage, og det er for sent. Vi taber kampen 5-7.

Men trods det lidt sure nederlag, så skal vi selvfølgelig have nogle stjerner, og de er blevet som følger.

1*. Kenneth ”Widén” Widén.
Sikke et mål. ( Widén lavede et brag af et mål i 3. periode. Han havde ikke givet op, og gav os håb med sin flotte scoring.).
Har fundet målformen. ( Widén scorede ikke et eneste mål i kamp i hele 2019! Men nu er han allerede oppe på 2 mål i 2020. Det tyder på, at det bliver et godt år for Widén.).
Gode løb. ( Widén havde masser af gode løb med og uden bold. Men dem med bold er nu seje. Widén er ikke nem at få bolden fra, hvis han først har den. Han beskyttede den med hele kroppen, og fik spillet den fint videre eller skudt på deres mål. Sådan Widén.).
En super kamp af Widén.

2*. Christian ”Militær” Nyholt.
2 mål. ( Militær lavede hele 2 kasser i dagens kamp. Begge på assist af John John, og begge næsten identiske. Det var næsten som et se en gentagelse. Lækkert.).
Forsøgte hele kampen igennem. ( Militær prøvede flere gange, at finde enten John John eller Skind med nogle frække pasninger. Den fineste var til John John, men han fik desværre ikke ram på den. Militær finder ham bag om backen, og John John skal blot sætte baghånden på, men desværre misser han. Godt overblik af Militær.).
Nr 10! ( Med Militærs 2 mål i dagens kamp, er han rykket helt op på evighedslistens 10’ende plads i Herlev Floorball Club. Med over 250 kampe og mere end 1 point i snit pr. kamp, er han oppe blandt de helt store. Flot gået Militær, og tillykke med ankomsten i det fine selskab. Værd at nævne er også, at han jo har over 200 kampe, over 200 point og over 200 udvisningsminutter!!!!)
Stærk kamp Militær.

3*. Supporterne.
Altid dejligt at se jer. ( Der var mange supportere til dagens kamp. Det er bare dejligt at se og høre jer under kampen. I skal vide, at det gør en forskel for os på banen. Vi giver den lige en tand mere, når der sidder nogen og hepper. Desværre var det ikke nok i dag, men en kæmpe tak til koner, børn, kærester, mødre, venner osv. Tusind tak for god hep.).
Tak for det alle sammen.

Tillykke til alle dagens stjerner.

Nu er vi gået ind i en hård periode. Kampen denne søndag, var første i en række på 6 kampe fordelt over 6 uger. Så nu er der kamp hver weekend, de næste 5 uger. Vi starter ude mod Greve allerede på søndag. De er kun 1 point efter os i tabellen, så det er en vigtig kamp at vinde. Så mon ikke at Herlevs fineste kommer op på vinderhesten igen, og tager 3 point med hjem fra Greve. Det tror jeg nok. Ses i hallen.