Herre Senior - 24. november 2019 18:00

5 - 2  (3 - 1, 2 - 0, 0 - 1)

Så var det igen blevet tid til at Herlevs Hotboys skulle i kamp. Denne gang på hjemmebane mod Greve FC.

Greve har ikke fået den bedste start på sæsonen, så Hotboys lugtede points i dag. Det ville dog kræve en koncentreret indsats, da vi plejer at spille tætte kampe mod dem.

Der var inden kampe en masse rygter om at Hotboys ville stille op med forstærket hold, og det skete også! Ikke på banen, men på trænerbænken! I kaptajnens fravær, så følte Militær sig nødsaget til at hive noget erfaring ind til kampen. Det blev den 3.Nyholt bror Mikkel. Debut som træner efter en flot karriere på banen. Mikkel var jo ”Verdens Bedste Back” som aktiv, så det defensive skulle nok være på plads! Mikkel satte holdet op med kæder og Jägermeister, og den der diagonal eller hvad den nu hed ifølge Mikkel.

Inden kampen stillede begge mandskaber op til en flot hyldest til Kristian Snerle der med kampen i dag rundede 200 kampe for Herlev Floorball Club. Snerle er nu den spiller med 15’ende flest kampe for klubben. Kæmpe respekt herfra, og stort tillykke med jubilæet Snerle.

1 periode starter med fuld gas, og allerede i andet skift får Hotboys prikket hul på målmanden. Et super flot pres af Skind resulterer i at han får lagt bolden ind i slottet hvor Militær får skudt den i kassen. Super start for holdet! Greve får udlignet efter knapt 9 min, og de tætte kampe mod Greve fortsætter! Men efter 15 minutter siger Mikkel til Neubert at han skal søge målet, så skal bolden nok komme derind. Det hørte Borg som smukt sætter Neubert op til en flot kasse. Godt set Mikkel. Minuttet efter ser vores ægte nr. 7 flot Elsing som udbygger vores føring til 3-1. Vi får et powerplay i slutningen af perioden hvor der ikke bliver scoret, og vi går derefter til pause med føring på 3-1.

2 periode bliver en lidt taktisk affære, i hvert fald den første halvdel af den. Efter 12 minutter viser vores jubilar Snerle dog igen stort overblik og finder en fri Laus som banker bolden i mål 4-1 og vi lugter point. Til slut i perioden får vi lagt yderligere pres på Greve og det ender med en misset afslutning fra Neubert som ryger hen til Militær som scorer til 5-1 med 11 sekunder tilbage af anden periode.

I pausen får holdet en sviner af Mikkel som siger at et ungdoms pigehold ville spille bedre end os (det har han nok ret i), og med den opsang var vi klar til sidste periode.

3 periode foregår egentlig meget godt efter vores plan. Der skal løbes tid af klokken, og vi skal være fokuseret. Efter 5 minutter sker der et kiks i vores forsvar og Greve får reduceret til 5-2.De kommer stærkt mod os, og tager en udvisning som giver os lidt tid til at få ro på kampen.

Midtvejs i 3 periode tager Neubert en udvisning og tager 2 minutter i boksen. Vi rider stormen af, og med 2:07 tilbage af kampen vil Snerle også markere at han fører bisselisten. Vi holder Greve fra scoringer, og vi vinder sgu 5-2! Sådan drenge!
Tak til Greve for en fin og fair spillet kamp, vi glæder os til at besøge jer til endnu en tæt kamp. Stjerner bliver i dagens anledning udvalgt af Ass. Kaptajn Militær, og er som følger:

1* Kim ”Gordie Howe” Neubert
Kim Gordie Howe Neubert er for vild! Mål, assist og en udvisning! Gordie Howe er en tidligere ishockeystjerne som var kendt for netop et mål, en assist, og en udvisning i samme kamp. Neubert gør det samme i dag, og det er for sejt. Om Neubert er Gordie Howe’s far melder historien ikke noget om, men en super flot kamp af Neubert.

2* Kristian ”den ægte nr.7” Snerle
200 kampe, 43 mål, 71 assister, 126 udvisningsminutter. Det er de kolde facts for Snerle! En holdets mand som alle kan med, en fighter uden lige. Dagens kamp er et godt eksempel på hvorfor Snerle er vellidt på holdet, 2 assister og en udvisning for at få os andre til at se godt ud! Det er lækkert Snerle. Fuldt ud fortjent MOM i dagens afstemning. Jeg håber at du fortsætter de næste 20 år. Stort tillykke med jubilæet.

3* Mikkel ”VBB Verdens bedste back” Nyholt
Trænerdebut! Mikkel havde i dagens kamp debut som træner, og det var en sand fornøjelse at få en sviner før, under og efter kampen. Gode input og opmuntrende ord kom der også fra Mikkel, og det var ret fedt. Tak for hjælpen, fedt at du gad.
VBC? Verdens Bedste Coach? En solid sejr i sin første kamp som træner. Ligger der en ny titel og venter?
Fyret! Efter kampen blev Mikkel vejet, og fundet for let. Derfor er Mikkel blevet opsagt efter dagens kamp. Mikkel havde dog allerede lagt sin opsigelse da han ikke mente at der var mulighed for udvikling af holdet.

Så er der ikke andet og sige, end at vi glæder os til søndag hvor vi skal på langfart til Holbæk med kampstart kl.10, den bliver svær, men ikke umulig for de hotte drenge!

Hvem var det der vandt i dag? Det var dem fra Hotboys af! Hey hey hey!