Copenhagen FC 2 - Herlev FC
Dame Senior - 8. marts 2019 18:30

6 - 3  (4 - 2, 2 - 1, 0 - 0)

Efter 5 ugers kamppause var det igen tid til at spille kamp. Til dagens kamp manglede vi vores keeper, så derfor måtte jeg i målmandstøjet, for første gang i 5 år, av for F . . . . . da. Tøjet var også krympet lidt siden sidst. Derudover kunne vi stille med 2 fulde, som normalt ville være perfekt, men ikke i dagens kamp skulle det vise sig.

Første periode blev fløjtet i gang, og lyn hurtigt kunne man se, at deres unge spillere, med lidt bedre teknik end vores, var et ret dygtigt hold. Der skulle dog gå ca. 7 minutter før Copenhagen scorede. Men hvilket et mål, lige oppe i modsatte kryds. Efter ca. 7 minutters spil yderligheder, var det igen Copenhagen som kunne bringe sig yderligere foran med 2-0 en pasning bagfra mål op i slottet. Vi svarede dog hurtig igen, på et lidt heldigt mål fra Rikke, hvor bolden nærmest selv bliver lagt i mål af keeperens eget ben. Alle mål tæller så det tager vi med. Desværre så svarede Copenhagen endnu hurtigere tilbage på en tværpas gennem slottet. Kort efter var vi igen på pletten, denne gang med en perle af til mål fra Laura, som hamrede bolden ind i modsatte side, i chokoladehøjde på keeperen. Desværre sluttede Copenhagen perioden bedst med et mål et par minutter før tid.

Vi startede anden periode med lige at aftale at tværpassende skulle der dækkes op for og at vi skulle se mand, frem for bold i forsvaret. Ja som vi jo altid gør, høre vi efter trænerne. Vi startede da også perioden bedste med en kasse af Laura igen igen. Hun er flyvende i denne sæson. Vi spillede en noget mere kontrolleret periode, dog stadigvæk med spillet mest på Copenhagens stave. De vinder da også perioden med 2-1.

Tredje periode var endnu bedre, vi fik en del mere styr på deres spil. Vi sad en del tættere på dem og de komme til ligeså mange 100 % chancer. Selv fik vi flere gode chancer i denne periode. Synd vi ikke fik dem udnyttet. Jeg er dog overbevist om at vi nok skal give den fuld skrue på søndag, når de kommer til returopgør i vores hule.

Så er det tid til at uddele stjerne for dagens kamp.

3 stjerner går til Katrine, for at spille en formidabel back. Meget stabil hele kampen, uden nogen store fejl. Hjalp mig i målet op til flere gange. Derudover fik hun sat angriberne godt op.

2 stjerner går til Maria, for en super kamp. Hun viste flere gode offensive takter og var flere gange den der fik brudt spillet i Copenhagens kontramuligheder.

1 stjerne går til Mia, for at vise et stort overblik kampen igennem. Hun viste så meget overblik at hun gik ned som back, når Line var offensiv.

Af: Carina Selmer Nyholt