Hvidovre Attack FC 4 - Herlev FC 2
Herre Senior - 24. februar 2019 09:30

0 - 9  (0 - 2, 0 - 3, 0 - 4)

Så var det blevet tid til at trække i Hotboys trøjen igen. Lige over 2 kæder til kamp, og en tidlig udebane kamp i Hvidovre var på programmet. Afgang fra Herlev 08:30. Det var sgu tidligt på en søndag. Men vi kom frem og fik skiftet til kampuniform. En god opvarmning sluttede med manér. Elzing havde fødselsdag, og det skulle fejres lidt. Så i dagens anledning var der Feigling i stedet for Jägermeister. En yderst sjælden begivenhed, som kun indtræffer når vi spiller på Elzings fødselsdag. Og det gjorde vi i dag. Der var spredt glæde/skuffelse over manglen på Jägermeister, men bare rolig. Den er tilbage til næste kamp. Men et tillykke til Elzing og en lille fødselsdagssang blev det da også til.
Nu skulle vi spille kamp. Torden var fraværende pga. arbejde/kursus, så Militær stod for oplægget. Torden havde dog givet info videre, som var spot on. Tak for det Torden, og godt videregivet Militær.

1. periode kom i gang. Der var chancer i begge ender, men vi fik godt fat i bolden. Der blev spillet fint rundt mellem dem i gult. Og efter 8 minutter gav det pote. Militær satte hvad der skulle være en blandt mange, på oplæg af Coretto. Vi var foran og sad godt på spillet. Sådan. Og ganske kort efter blev endnu en pind sat ind af Militær. Målmanden fik fint hevet den ind selv. Militærs skud gik klart forbi, men han fik selv fumlet den ind. Tak for hjælpen og et heldigt mål af Militær. Der var sågar snak på bænken, om det mon var Heyde som sad bag masken i deres mål. Dette blev dog senere afkræftet. Men 2-0 og god start på kampen. Hvidovre havde også et par chancer, men vi sad godt på dem, og de blev aldrig rigtig farlige. I slutningen af perioden fik vi et powerplay. Men det gav desværre ikke mål. 2-0 efter 1. periode.

2. periode fortsatte med gode chancer til Hotboys. Og efter 4 minutter kom Skind på tavlen. Et flot mål fra en skarp vinkel. Tigerlilly satte ham godt op med en god tværpasning. Og så gik det hurtigt. Hvidovre fik endnu en udvisning. Og 4 sekunder efter havde Danniboy scoret for Herlevs fineste. En vunden faceoff og et hurtigt aftræk efter lå bolden bag deres målmand. Og under 2 minutter efter havde Militær lavet sit hattrick. Han bliver ramt af bolden foran deres mål, og der er scoret. Ja, bolden hoppede Militærs vej denne søndag formiddag. 5-0 efter 2. periode, og vi sad fint på dem. De havde chancer, men Allan tog sig godt af dem. Allan pillede langsomt lysten ud af dem. Han var sikkerheden selv. Godt hjulpet af samtlige spillere i marken. God stemning til pausen.

3. periode blev en fortsættelse af de 2 første. Dan fik en 2 minutters udvisning, og de fik chancen i powerplay. Og det brændte på. Men igen tog Allan, alt hvad der kom igennem. Og backerne stod godt i vejen. Så stadig ingen mål til Hvidovre. Og en af kampens store spillere var stadig ikke færdig. Først scorede Militær på en lækker assist af Skind, og derefter i powerplay på en flot assist af John John. 5 MÅL af Militær! Hold da op. En god dag på kontoret for Militær. Men han var ikke helt færdig. Han ville lige give lidt tilbage til John John, og gav en assist til hans mål 5 minutter før tid. John John ville lige lukke festen 1 minut før tid, og kampen slutter imponerende 9-0 til Herlev Hotboys. Sådan drenge.

En af de bedste kampe i lang tid for Herlevs fineste. Der var god stemning fra start til slut. Masser af mål. Fødselsdag og et stort rundt nul til Allan i målet. Wauw for en kamp. Vores dejlige supportere var godt underholdt, og råbte flot med efter kampen. Tak for støtten denne søndag morgen. Tak for det. Stjerner fra kampen skal vi have og selv om alle spillede en super kamp, så var der 3 som lige gjorde lidt mere end os andre...

1*. Christian ”Militær” Nyholt.
5 MÅL. (Ved ikke om jeg behøver at sige mere. Efter en svær periode for Hotboys, gav Militær et boost i den rigtige retning. Flotte mål og ”en af de dage” hvor alt bare virker. Flot, flot af kamp Militær.)
”Træner” (Militær havde trænerhatten på alene i dagens kamp, da Torden desværre var forhindret i at spille. Men han var mere spiller end træner i dag. Med 6 points var det mere spillet inde på banen end udenfor, han fik lagt vægt på. Men et godt oplæg før kampen, var jo også rigeligt. Resultatet taler for sig selv.)
248 er tallet! (Militær har spillet hele 248 kampe for Herlev. Men mindst ligeså imponerende, så har han også lavet 248 med dagens høst. Jeg bøjer mig i støvet!!!)
Waow, for en kamp Militær.

2*. Allan ”Si” Nordlunde Hjorth.
1. periode. ( Allan havde ikke så meget at lave i 1. periode, men han var skarp da der var noget. Gode aktioner og sikker sidste skanse.)
2. periode. (Allan fik mere at lave som kampen skred frem, men stod stadig fejlfrit, og gav stor ro til resten holdet. Virkede meget fokuseret.)
3. periode. (Der var store chancer til Hvidovre i 3. periode. Deres powerplay var bestemt ikke ufarligt. Og dagens redning med få minutter tilbage af kampen med benet var fantastisk. Men der var lukket. Et overliggerskud var det tætteste de kom.)
Et flot nul mål imod til Allan. Sådan.

3*. Thomas ”Elzing” Elsing.
Fødselar. (Var tydelig glad for den lille tradition med Feigling til kamp, hvis den bliver spillet på Elzings fødselsdag. Et flashback til de tidlige Hotboys dage, og Elzing har jo netop været med hele vejen.)
Tæt på. (Elzing havde et drøn af et skud på undersiden af deres overligger. Desværre røg den ud igen. Men sikke et hug, og det havde været fortjent ovenpå en super kamp af fødselsdagsbarnet.)
Så er der kage!!! (Elzing havde bagt kage til omklædningen efter kampen. Absolut den bedste der har været med til kamp for Hotboys gennem tiderne. En frisk, lækker gulerodskage med tilhørende creme. Tallerkner, gafler og hygge over hele linjen.)
Et stort tillykke med dagen og kampen til dig Elzing.

Tillykke til alle 3.

Og tillykke til alle Hotboys som spillede med i denne kamp. Det var en stor dag for alle Hotboys. Flot drenge. Vi spillede en af vores bedste og mest sikre kampe i lang tid. Alle mand kunne gå hjem og sige, de havde spillet en super kamp. Og når vi alle spiller en god kamp, så er vi tydeligvis svære at slå. En tak for kampen til Hvidovre skal vi også have med. En tak til dommerne, som vi havde lidt diskussioner med, men som trods alt fik os alle hjem i god ro og orden. Endnu engang tak til supporterne. I blev vidne til en af de bedste Hotboys kampe, som jeg har været med til. Og med over 200 kampe på mit CV, så er det ikke så tit, vi spiller en så gennemført god kamp over hele linjen.

Nu er der ikke så lang tid til den vigtige kamp mod Funboys. Vi vandt jo som bekendt den første. Men det skal nok blive hyggeligt med 2 hold i en stigende formkurve, Der kan kun være en vinder!!!