Herre Senior - 8. oktober 2018 20:00

7 - 3  (2 - 0, 2 - 1, 3 - 2)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Herlev Funboys
Mandag d. 8/10-2018.

Så kom dagen. Kampen som alle havde ventet på. Nu skulle det afgøres. Hvilket af Herlevs breddehold skulle have håneretten. Det var kampen, som ingen af holdene havde råd til at tabe. Og det kunne mærkes. Både Hotboys og Funboys havde hele 3 kæder med til kamp. Det hjalp selvfølgelig at det lå i holdenes træningstid. Men det var tydeligt, der ikke var nogen, som ville misse denne kamp. Begge hold manglede spillere, men ikke mange. Der blev hilst og de 2 dommere var også klar til start. Masser af tilskuere og nu skulle kampen sgu i gang.

1. periode starter med gode forsøg til Funboys. Erland var heldigvis klar fra start. Vi fik efterhånden også spillet os frem til chancer, og det var sgu Elzing, der fik startet festen. Snerle finder Elzing i slottet, og han sender den ind bag Patrick i Funboys målet. YEEES. Sådan Elzing. Hotboys er i gang og jublen var stor. Men der var stadig over 55 minutter tilbage, så der skulle jo lige spilles lidt mere floorball. Masser af chancer i begge ender og det var kun godt målmandsspil fra begge hold, som holdt kampen på et mål. Men med få minutter igen, så tager fanden ved Steff. Han sætter i fart fra egen ende af banen efter en aflevering af Militær. Løber uden om en og to og tre modstandere, og sætter bolden helt oppe i krogen i modsatte hjørne. Er du sindssyg et mål! En kanonkasse af Steff. Han slutter med at vælte ind i banden bag mål. Det så voldsomt ud, men han jublede, og han var heldigvis ok. Dette supermål blev det sidste i 1. periode. 2-0 til Hotboys til 1. pause. Lækkert.

Efter en kort pause og lidt gode tips fra dagens headcoach Widén, så var det tid til endnu en periode. Igen starter den med store chancer i begge ender. Men det er Steff som finder en helt fri Militær inde foran deres mål, og han svigtede ikke. 3-0 til Hotboys. Det var sgu lækkert. Men Funboys kæmpede videre, og de fik reduceret kort efter ved Danny. Et drøn af et skud fløj op under overliggeren og Funboys var med i kampen igen. Øv, men det var sgu et flot mål. Derefter kommer en periode med stillingskrig. Begge hold er gode til at forpurre modstanderens opspil. Og dette også med lidt hårdere metoder. Derfor kommer helt naturligt en del udvisninger. Først til Funboys. Vi får stillet op til et par skud, men helt farligt bliver vi ikke. Og det skulle blive værre, for vi trækker sgu en udvisning. Neubert spiller videre uden sin stav og må ud og sidde i 2 min. I spillet 4 mod 4 bliver der spillet hårdt til. Holm kommer i infight med en Funboy, og får ikke mindre end 5 minutters udvisning. Jeg så ikke hvad der skete, men den var dømt, og Hotboys var nu 2 mand i undertal og i lang tid. Tiden går, og Funboys spiller bolden godt rundt. Vi bliver 4 spillere og Funboys leder stadig efter en åbning i vores forsvar. Men ved god fight får Laus fat i bolden. Han stormer mod deres mål med 2-3 Funboys lige i hælende. Bolden hopper hele vejen, og vi venter bare på, at han mister den, eller en af deres får fat i bolden. Men han kommer sgu helt til deres mål og afdribler målmanden og scorer i undertal. Sikke et mål. Kæmpe jubel på Hotboys bænken. Den gav sgu moral og en tro på det. Perioden løber ud kort efter og Hotboys fører 4-1 inden de sidste 20 minutter.

Puha for en kamp. Det var trætte Hotboys på bænken i pausen. Der var fuld fart på inde på banen, så de 10 minutters pause kom velkomment.

3. periode skulle holde det høje tempo. Funboys starter i powerplay i cirka 1,5 minut. Men trods flere gode og meget tætte forsøg, holder vi dem fra fadet. Sådan boxplay. Ros til alle som fik tid i boxen. Men Danny var ikke færdig, og han scorede sit andet mål efter små 4 minutter. 4-2 og der var lidt uro på Hotboys bænken. Vi havde lige været presset helt ned i boxplay, og nu scorede de også. Men Widén fik styr på tropperne og vi fik lidt mere styr på spillet. Endda med et frislag lige foran deres mål. De stiller en stor mur. Steff går til bolden. Han har Militær på venstre og undertegnede på højre side. Han vælger noget overraskende at spille til mig. Jeg skyder direkte og bolden flyver højt op mod loftet, men ved rent held rammer jeg en af deres ved kinden, og bolden springer ind ved nærmeste stolpe. MÅÅÅLLLL. Hold kæft hvor var det heldigt. Dejligt at score, men indrømmet et meget heldigt mål. Lækkert at få scoret, og så havde vi lidt luft igen. Men allerede skiftet efter reducerer de igen. Øv. Men godt at vi stadig havde en tomålsføring. Kampen bølgede stadig frem og tilbage. Chancer til begge hold og det var heldigvis os som kom med næste scoring. Laus fordoblede sin målhøst. 6-3 med små 7 minutter igen. Nu skulle der spilles klogt. Funboys havde stadig farlige skud og godt opspil, så kampen var bestemt ikke afgjort. Men minutterne løb af uret, og da Laus fuldførte sit hattrick med under et minut igen, kom der ro på. Elzing assisterede på begge mål. Forløsningen kom kort efter, og kampen var slut. Sejr til Hotboys over Funboys. Kæmpe jubel hos Hotboys, og lettelsen blev kun større af, at vi ikke skulle tage bander. Pigerne skulle træne. Ja tak. Det var en aften hvor marginalerne var med Hotboys. En stor tak til Funboys for en godt spillet kamp. Bolden hoppede lidt vores vej denne gang, men kampen var tæt helt til det sidste. Det skal nok blive spændende i returopgøret til marts. Indtil vi mødes igen, må i have god vind til jeres kampe.

Sådan Hotboys. Herlevs fineste havde vundet håneretten og det føles godt. Vi stillede med næsten fuldt hold. Alle fik lige meget spilletid og vi vandt. En dejlig Hotboys aften. Vi havde ikke John John med i aftenens kamp, men vi vandt 7-3 uden ham. Så han fik forhåbentlig fejret sin datters fødselsdag i ro og mag. Vi sender en sejr til John John og en lykønskning til fødselsdagsbarnet. En hilsen til Skind og et ønske med god bedring til din dreng skal også lyde herfra. Vi manglede jer i kæderne, men fuld forståelse for, at familien kommer først. Vi har jo mange kampe endnu. Nu skal vi jo også have lidt stjerner og de er blevet som følger...

1*. Steffen "Steff" Leholk.
Årets Mål? (Steff tog turen op langs den ene side. Rundede først den ene og så den anden. Satte turbo på, og kom forbi endnu en Funboy. Godt ude af balance satte han bolden helt op i modsatte krog, styrtede ned i banden, og jublede liggende på ryggen i et væld af væltede bander. Hold kæft et mål. Godt du ikke slog dig, og sikke dog en kandidat til årets mål).
Kigger op. (Steff kiggede op og fandt sine medspillere gennem hele kampen. Og helt perfekt, da han fandt en helt fri Militær som satte en god pind. Flot assist Steff).
Assist til Kaptajnen! (Man skal være heldig hvis man skal lykkes med at lave en assist til mig. Og det var lige, hvad du var. Jeg ramte den helt skævt, men ind røg bolden, og en assist til mit mål var i hus. Det er sjældent det sker, men tillykke med den "flotte" (læs heldige) assist).
Super kamp af Steff.

2*. Laus "Chili" Jensen.
Sikke et mål. (Laus spillede top i boxplay. Han fik fat i bolden og satte i galop. Han slap af sted og afdriblede deres målmand. Kort før pause. Det var bare et lækkert mål på et lækkert tidspunkt. Som der blev mumlet mellem Hotboys: "Det var godt de ikke fangede ham, så var han blevet straffet!").
Godt samarbejde. (Elzing og Laus fandt hinanden rigtig godt i denne kamp. Elzing lavede 2 assister til Laus, og flere gange drev de gæk med Funboys. Masser af skud og afleveringer lykkedes denne aften).
Hattrick. (Chili Laus lavede et hattrick i aftenens kamp. Og så lige mod Funboys. Det var en smuk aften at vælge at lave hattrick. Det blev en realitet kort før tid. Super spillet og godt du kæmper til det sidste).
Kanon kamp af Chili.

3*. Allan "Erland" Nordlunde Hjorth.
God start. (Funboys var klar fra starten af kampen. Og det var Erland også. Og det var godt, for allerede fra første skift kom der masser af skud på Allan. Vigtigt at du var klar fra startfløjtet).
God kommunikation. (Allan snakkede godt med os backer. Flere gange kunne vi høre ham dirigere. Super Allan. Det er godt du hjælper os med disse info).
Stærk når det gjaldt. (Funboys havde et meget langt powerplay midt i kampen. Men du holdt dem fra fadet, og holdt dermed også os inde i kampen. Super redninger på chancer fra både nær og fjernt).
Super kamp Allan.

Tillykke til alle 3.

Og tillykke til alle Hotboys med denne flotte kamp. Masser af Hotboys. Masser af mål. Masser af lækkerier på banen. Tænker bla. på Tordens regndans i hjørnet og Militærs tyrefægtning med en af deres spillere. Det var høj klasse. Som Widén beordrede før kampen. Det handler om at se godt ud. Alt andet er lige meget. Og det spillede vi efter. 4 forskellige Hotboys kom på scoringstavlen, og Elzing lavede flotte 3 point. Masser af tilskuere til begge hold. Og en sejr til Herlevs fineste - Herlev Hotboys. Lækkert. Nu har vi en kamppause i et par uger, og den kan jo nydes ved at gå og nynne...