Herlev FC 2 - Hvidovre Attack FC 4
Herre Senior - 30. september 2018 19:00

7 - 2  (4 - 2, 0 - 0, 3 - 0)

Så var det blevet tid til sæsonens første hjemmekamp for Herlevs fineste. Hvidovre skulle på besøg og der var lige over 2 kæder til rådighed for begge hold. Det lignede en tæt kamp på papiret. Men vi skulle jo lige varme op, have Jägermeister og have et kampråb før kampen kunne begynde.

1. periode startede med chancer i begge ender, men skarpheden var ikke helt god for angriberne. Men efter lidt spil frem og tilbage, kom der hul på bylden. På under 12 minutter blev der scoret hele 6 mål. Hold da op. Først kom vi godt fra land med en pind af Elzing. Et skud der ikke så så farligt ud, gik sgu ind ved stolpen. En assist til Snerle ved den lejlighed. Deres målmand så ikke helt godt ud i den situation. Men fedt at Elzing tog chancen og bragte Hotboys i front. Blot 12 sekunder løb der af klokken før der var scoret igen. John John får sendt bolden i mål, og nu var vi da i gang. Men Hvidovre ville ikke ligge sig ned, og scorer deres første mål cirka 20 sekunder senere. Der blev sgu scoret nogle hurtige mål. 3 mål på under 40 sekunder. Der var gang i kampen. Der gik dog et par minutter før den næste scoring kom. John John ville lige score igen. Men så scorede de og så sluttede Theis af med et flot mål kort inden pausen. Puha for en periode. Der var fart på. Men en 4-2 føring til Hotboys efter de første 20 min.

2. periode blev anderledes hårdt spillet. Der blev givet nogle gedigne tacklinger. Og da John John giver en tackling tilbage, må han ud. 2 min og boxplay til Hotboys. Dette bliver dog kørt rimelig sikkert hjem og Allan tager de skud der kommer. Så ingen mål i den situation. Og trods flere hårde tacklinger bliver der ikke noteret mere på kamprapporten i 2. periode.

3. periode starter med et håndslag på mindre hårdt spil, og så skal de sidste 20 minutter spilles. Og det hjalp. Der bliver spillet mere floorball og mindre boksekamp. Dejligt at begge hold respekterede hinanden i 3. periode. Tak til alle for dette. Men Snerle ville sørme også på måltavlen. Elzing betaler tilbage med en assist, og Hotboys fører med 3. En enkelt udvisning til Hvidovre ændrer ikke på noget. Deres målmand tager de skud som kommer. Men så lige da kampen er ved at rinde ud og være afgjort, går det mål amok igen. Med 1,5 minut igen, laver Hotboys 2 kasser med 14 sekunders mellemrum, og Coretto får en udvisning. Hold da op for en afslutning. Men tiden løber ud og Hotboys vinder med 7-2. Fedt at vi fik scoret en masse mål. Og fedt at der igen var tilskuere til kampen. Tusind tak for det. Tak til Hvidovre for en god kamp.

Vi skal da også have lidt stjerner fra kampen og de er blevet som følger...

1*. John "John John" Jensen.
Hattrick igen. (Nu lavede John John sgu hattrick igen. Altså for anden kamp i træk. Så nu må jeg hellere give en stjerne for det. John John laver mål fra alle positioner. Højre, venstre, lige for og næsten også fra bag mål. Stærkt med en så alsidig målscorer).
Bisse. (John John fik 2 min for ukorrekt skub. Den var god nok, men det var desværre en tilbagebetaling fra tidligere. Og da dommerne ikke ville dømme, så tager man desværre tit selv affære).
Topscorer. (John John er kommet godt fra land. Hele 10 point er han allerede oppe på. Hvad kan det måske ikke blive til? Fedt at du har fundet vej til nettet fra starten af sæsonen).
Super kamp af John John.

2*. Thomas "Elzing" Elsing.
Startede målscoringen. (Elzing lavede kampens første mål på assist af Snerle. Et skud fra cirka midten, gik ind ved stolpen. Det var ikke det hårdeste skud, men målmanden havde åbenbart problemer og bolden gik ind. Fedt du tog chancen).
Bytte bytte købmand. (Elzing ville gerne betale tilbage til Snerle mht. assisten til sit eget mål, så han lavede da lige en assist til Snerles mål senere i kampen. De fandt hinanden godt de to gamle Hotte drenge).
Stabil målscorer. (Målet fra Elzings stav, var 16 sæson i træk at Elzing scorede et mål for Herlev Floorball. Det er sgu stabilt. Tillykke med endnu en sæson med mål).
God kamp Elzing.

3*. Mads "Skind" Herskind.
Dagens topscorer. (Skind lavede flest point i dagens kamp. Hele 4 stk. 1 mål og 3 assister. Der skete sgu noget da Skind var på banen).
"Hattrick" (Skind lavede en slags hattrick i dag. Han lavede nemlig assister til alle 3 mål som John John scorede. Så de lavede et hattrick sammen begge to).
Gode løb men husk at skifte ud. (Skind løb som altid over hele banen. Både frem og tilbage. Og det er super. Men det blev også til lidt lange skift en gang i mellem. Så husk at du har mange Hotte Hotboys siddende på bænken, som også bare venter på at se godt ud på banen. (Dette gælder jo for øvrigt hele holdet)).
Men super kamp af vores lille Skind.

Tillykke alle tre.

Nu venter så noget ret sjældent set med Hotboys øjne. Et vaskeægte topbrag. Vi ligger pt. nr. 1 og vi skal møde Funboys i næste kamp som ligger nr. 2. En vigtig kamp for begge hold. Da Funboys har ladet sig rykke en division op, giver det to lokalopgør. Vi starter som hjemmehold på mandag og der skal altså point på kontoen i en sådan kamp. Så kom op og støt Hotboys i et lokalopgør mellem to tophold. Der er masser af plads til tilskuere.
Men til lige at slutte denne kamp af så kan vi lige mødes i målet...