Greve FC - Herlev FC 2
Herre Senior - 23. september 2018 19:00

1 - 9  (1 - 2, 0 - 3, 0 - 4)

Kampen mellem Greve FC og Herlev Hotboys søndag d. 23/9-2018

Så skulle Hotboys på tour igen. Denne gang en aften kamp i Greve. Efter nederlaget i første kamp skulle vi gerne have lidt points på kontoen, men Greve ville jo nok sige det modsatte. Men vi var lidt over 2 kæder til
kampstart, og da Greve var lidt under 2 kæder, så vandt vi da på antal spillere klar til kamp. Men selveste Elzing var mødt op på trods af en skade. Det er sgu god stil. En stor tak til Elzing og Jonas for support en god del af kampen. Fedt. Men vi skulle jo også spille lidt floorball og lige inden kampen blev fløjtet i gang, måtte der lige klappes af vores Coretto. Han rundede 100 kampe for Herlev Floorball. Blomster til Coretto og tak for hjælpen til Greve. Men nu skulle der altså spilles floorball.

1 periode starter med lidt afleveringer frem og tilbage. Men efter blot 4 minutter finder John John, Militær tæt under mål og han kan let gøre det til 1-0 til Hotboys. Flot mål. Men Greve ville også være med og cirka midt i perioden får de sendt et skud af sted. Desværre for Hotboys så sidder den helt ude ved den ene stolpe, og der er udlignet. Men Steff vil også være med. Og han sender bolden i mål kort efter. Flere gode chancer ender ikke med mål, og 1 periode slutter 2-1 til Hotboys. En periode som Hotboys sidder rimeligt på.

2 periode bliver mere lige set på spil og chancer. Greve har ikke så mange spillere med, men de kæmper flot. Vi er mere presset i denne periode. Men som i første periode finder John John, Militær foran mål og så er der mål. Masser af chancer til Greve, men det er os der scorer. John John laver 2 kasser i denne periode, og på den sidste giver Militær en assist igen. De fandt hinanden fint denne kamp. 5-1 til Hotboys efter 2 periode. Lidt ufortjent set på chancer, men Erland stod rigtig godt.

3 periode starter med endnu en Hotboys scoring. Denne gang er det Steff igen. Kampen bliver stort set afgjort og Greve kæmpe mere i bølger nu. De er trætte og ikke så mange. Vi spiller bolden fornuftigt rundt og får et powerplay. Dette scorer Torden på, og da John John 1 minut senere fuldender sit hattrick, så er spændingen slut. Torden scorer igen i powerplay til sidst og kampen slutter 9-1 til Hotboys. En sikker sejr til Hotboys og trods resultatet, godt kæmpet af Greve. De kæmpede bravt med de få spillere de havde til rådighed. Kom igen Greve.

Men lidt stjerner skal vi jo have og de er blevet som følger.

1*. Kristian ”Snerle” Snerle. Lækker assist. ( Snerle lavede en lækker assist til Steff. Godt overblik og lækker aflevering.). En fighter. ( Snerle kæmpede en hvis del ud af bukserne i dag. Der var masser af løb frem og tilbage i banen. Gode afleveringer og gode skud.) Tillykke! ( Snerle valgte at fejre sin 40 års fødselsdag sammen med os fra Hotboys. Det er sgu sejt. Tillykke med den ”runde” dag og tak fordi vi fik chancen for at synge for dig.). Super kamp af Snerleone. Tillykke tillykke.

2* Kenneth ”Coretto” Coretto. 2 assister. ( Coretto lavede flotte 2 assister i dagens kamp. Både en til Steff og til Torden. Stærkt.). God hjælp. ( Coretto hjalp backerne mange gange med gode retur løb. Kom godt ned og pressede deres winger. Super Coretto.). Jubilæum. ( Coretto havde en slags jubilæum. Det var hans kamp nr. 101. Jeg havde misset jubilæet i vores første kamp, men denne gang var der både blomster og kage. Undskyld forsinkelsen og tillykke med dit jubilæum.). God kamp af Coretto.

3* Rasmus ” Torden” Nielsen. 2 powerplay mål ( Ved ikke hvad der skete, men Torden var on fire i powerplay i dag. 2 powerplay mål fra samme spiller er ikke hverdagskost for Hotboys. Stærkt.). Stil forvirring! ( Torden havde taget sin kones trøje på til dagens kamp. Ja der stod sgu Dr. Frank på ryggen af ham. Den sad også godt til. ;) ). Vi må have en snak! ( Godt nok havde du Doktors trøje på, men at du også havde balsam med i stedet for shampoo. Ja så må vi snart have en snak. Du er måske i tvivl, men vi ved du er en rigtig mand.). Super kamp Torden og flot med de 2 powerplay mål.

Tillykke til alle 3.
Dejligt med 3 points til kontoen, og dejligt med masser af support igen på lægterne. Tusind tak for det. Stærkt at køre til Greve en søndag aften. En lille hilsen til John John med de 5 point, skal vi vel også have med. Det var ikke nok til en stjerne men stadig godkendt. Med Steff’s 2 mål er jeg lige ved at tro der var Hotboys rekord i denne kamp. 4 spillere med 2 mål eller mere i samme kamp. Det tror jeg er en rekord!
Super med mål fra flere spillere. Det tyder på en holdindsats. Og det syntes jeg det var. Super kamp af alle Hotboys, og nu venter en uges pause inden Hvidovre skal have fint besøg af Herlevs fineste.