Lyngby Floorball Forening - Herlev FC
Dame Senior - 17. november 2018 16:00

12 - 6  (6 - 3, 4 - 2, 2 - 1)

Til dagens kamp var vi ramt af mandefald, vi kunne desværre kun stille 8 markspiller og 1 keeper. Til gengæld var alle damer klar til at give den gas mod rækkens nummer 1, Lyngby.

1. periode startede for første gang i denne sæson, med at vi kom foran med hele 2-0. Ikke nok med at vi kom foran, som aldrig var sket før, så var det også med to mål. Begge mål scoret af Carina og assisteret af henholdsvis Susanne og Laura. Sådan, så var vi i gang og lidt i chok over vores start. Der var på dette tidspunkt kun spillet 4.50 min. Herefter gik vi lidt i stå og begyndte at kigge bold frem for mand. Dette gav et par store Lyngby chancer og det resulterede også i tre forholdsvis hurtige mål til dem. Øv, men vi holdte hovedet højt, selvom de for scoret et par stykker mere. I tiden 16.43 min. fandt Maria, Laura som sikkert sendte bolden ind bag Lyngbys mål. Perioden ender 6-3 til Lyngby.

2. periode, her startede Lyngby bedst og scorer efter 2.23 min. Vi lod os ikke slå ud af dette og kæmpede videre. Kampen bølgede lidt frem og tilbage, nu med store chancer i begge ender. I tiden 7.21 min. får Lyngby 2 min for ukorrekt afstand, da vi får et frislag foran mål, men Lyngby spilleren bliver ved med at stå lige op at bolden. Så vælger vi at skyde da hun er ved at frarøve os en oplagt scoringsmulighed. Carina skyder på frislaget bolden til Betina og hun score. Lækkert med den første scoring af forhåbentligt mange for hendes vedkommende. Herefter finder Lyngby stadigvæk hinanden godt i hullerne og scorer et par mål mere, inden vi igen får scoret på et mål af Carina, med endnu en assist fra Laura. Stillingen er nu 9-5 til Lyngby.

I 3. periode skal vi gå ud og spare lidt på kræfterne ved at køre kortere skift, ikke noget vi er alt for gode til at praktisere, men det skal nok komme. Perioden er meget lige, og vi scorer også endnu et mål i kampen. Det er Mia som sætter den ind, med en assist fra Susanne. Alt i alt kan vi godt være tilfredse med kampen, på trods af at vi taber 12-6. Vi er 9 spillere, scorer 6 mål, og holder højt humør.

Så til stjernefordelingen, der denne gang har været meget svær at fordele.

3. stjerner går til Maria, fordi hun som eneste rigtige center i dag ,viste vejen både defensivt og offensivt. Hun lagde flere gode pasninger som kunne være resulteret i mål. Derudover holdte hun hovedet koldt i flere situationer. Super kamp Maria, og bliv ved, så skal målene nok komme.

2. stjerner går til Anja, fordi hun var en defensiv mur i dag. Ikke mange kom forbi hende og gjorde de, så fik de også en lille tackling med på vejen. Hele vejen gennem kampen var humøret højt og det smitter bare af på os andre. Super godt gået Anja og ikke så mærkeligt du blev kampens spiller.

1. stjerne går til Susanne, fordi hun i en og samme kamp laver sine første 2 point for klubben. To fantastiske assister. Derudover kæmper hun også lige 5-10 % mere end man kan forvente. På trods af Susannes vindermentalitet giver hun ikke op eller bliver sur på resten af holdet, selvom vi taber.

Tak til Julie, Lauras mor, for hjælpen med at holde styr på Jacob i kampen og tak til tilskuerne som var dukket op.

Af: Carina Selmer Nyholt