DAMEHOLDETS DEBUT I TURNERINGEN

Dagen var den 6. oktober 2018, dagen som vi alle havde ventet på, nemlig sæsonstart.

Sidste sæson besluttede vi, at vi ville prøve kræfter med kampe. Så derfor tilmeldte vi os tuneringen i denne sæson.

Vi skulle på en ”dagsrejse” til Jyderup og vi stillede alligevel med hele 13 spillere, det er stærkt.
Inden kampstart gav flere spillere udtryk for, hvor nervøse de var , da det stort set var samtlige spilleres første kamp nogensinde. Dette kunne man da ikke se, da vi starter som lyn og torden. Vi starter med flere chancer på mål og det er os der har overtaget i spillet og chancer. Desværre så er Jyderup mere erfarne end os og de straffer os efter 5.27 min spillet. De opsnapper en pasning og løber kontra mod Line i målet. Jyderup sætter den sikkert, uden en chance for Line i målet. Op på hesten igen og videre. Det er stadigvæk os der har klart flest chancer, men ind vil bolden ikke. Katrine har blandt andet et stoleskud. I stedet for 1-1 er det igen Jyderup der straffer vores personlige fejl og stilling er 2-0 i pausen.

Anden periode starter og nu er nervøsiteten rystet af. Vi føler alle vi godt kan følge med. Efter 5.27 min får vi vores første Power Play. Her har vi flere store chancer men deres målmand gør det godt. Da vore Power Play er ved at være slut får Jyderup bolden og jeg laver en dum fejl og bliver udvist for ukorrekt slag. Øv øv, dette fik tændt op under Jyderup, der udnytter chancen og bringer sig foran 3-0 (sorry tøser). Inden vi ser os om står den 5-0 til dem. Vi tager en timeout og får lidt ro på igen. Denne hjælper, da jeg fører bolden frem i banen og spiller den modsat til en fri Mia, som konsekvent sætter den ind bage Jyderups målmand. Sådan, det var lige det vi manglede inden pausen.

Jyderup startede tredje periode bedst, da de får 2 hurtige mål. Men herefter overtager vi igen lidt af det gode spil og gode chancer fra første periode. Med en god fight får vi scoret endnu et mål, som bliver det sidste i kampen. Dermed taber vi vores første tuneringskamp med 7-2.

Alt i alt kan alle være stolte af deres præstation. Alle ydet deres absolut bedste og kæmpede for det. Ikke mindst var der hele kampen igennem fantastisk stemning blandt alle. Jeg har fået inspiration fra Hotboys og deres stjernsystem. Derfor vil jeg gerne fremhæve 3 spillere som fortjener lidt ord med på vejen.

3. stjerner går til Katrine, der med flere farlige afslutninger, blandt andet 2 stolpeskud, var farligt i angrebet. Hun viste godt overblik og var stabil i forsvar og angreb.

2. stjerner går til Line i målet. Hun stod en fantastisk kamp, når man tænker på hun kun havde prøvet det 1 gang til træning tidligere. Alligevel diskede hun op med flere pragtredninger i den sidste halvdel af kampen. Sådan Line, godt gået.

1. stjerne går til Laura der med sin fightervilje, får tilkæmpet sig rigtig mange bolde og flere afslutninger på mål. Hun fik presset Jyderup med sit konstant løb. Fortsæt den stil.

Endvidere vil vi damer godt sige tak til de tilskuere som havde taget den lange vej til Jyderup for at heppe på os.