Herre Senior - 17. marts 2018 16:30

10 - 9  (3 - 5, 5 - 2, 2 - 2)

Kampen mellem Herlev Hotboys og HG/Næstved Floorball.
Lørdag d. 17/3-2018.

Så var det allerede blevet tid til sæsonens sidste hjemmekamp i Hotboys Dome. Det var Næstved, som kom på besøg, og med en uafgjort i første opgør kunne det godt ligne en tæt kamp på forhånd. OG det blev det også. Hele 19 mål skulle fordeles, så der var fin underholdning til de fremmødte fans - der for øvrigt fik drikkevarer på Hotboys regning som tak for god og stabil støtte gennem sæsonen.

Men kampen skulle spilles med lidt over 2 kæder Hotboys - trods diverse afbud kort før mødetid. Og der var en del offensiv power med til kampen. Hotboys stillede op med hele deres top 10 på den interne topscorer liste. Godt nok med Widén på kassen, da Allan var forhindret i at spille. Men der var lagt i ovnen til nogle mål. Og det kom der så også.

1. periode startede med lyn og torden. Elzing scorede allerede efter 10 sekunder. God start. Og efter 5 minutter stod den sørme 2-0. Der var sgu fart på. HG fik reduceret, men hurtigt efter scorede Hotboys igen til 3-1 efter blot 9 minutter. Der var sgu fart på. Men så gik det galt. HG scorede de sidste 4 mål i 1. periode! Av for den. De fik scoret tæt under mål og på langskud. Vi kunne ikke rigtig få stoppet deres fremløb. Og med et mål i sidste sekund af 1. periode, var det et lidt trist Hotboys mandskab som gik til den første pause bagud med 3-5. Vi skulle lige lukke for deres offensiv og så få vores egen i gang igen.

2. periode startede og HG kørte bare på. De scorede de næste 2 mål og havde nu scoret hele 6 mål i træk! Hotboys var nede med 3-7. Heldigvis fik vi stoppet deres fremmarch med et mål blot 5 sekunder efter deres. Men så begyndte vi at tage lidt udvisningerne. Aldrig en god idé. Men på en eller anden måde, fik det os til at rykke sammen, og få mere styr på defensiven. Vi fik endda scoret i undertal, da John John slap af sted mod målet og satte den sikkert ind.

Og så var det vores tur. På 1 minut og 4 sekunder fik vi sat 3 mål ind bag Næstved målmanden. Kampen havde tippet over igen, og Hotboys gik til pausen med en snæver føring på 8-7. Begge hold var lidt frustreret over det svingende spil, men publikum må da have været godt underholdt.

3. periode skulle blive mere lige og med mere sikkert spil fra begge hold. HG fik udlignet kort inde i perioden. Og nu kunne fejl blive dyre. Men bedst som man troede, Laus ikke havde dagen, (han havde brændt mere end en håndfuld KÆMPE chancer gennem kampen), fik han lagt den mellem benene på et lidt svagt skud. Men det var åbenbart det der skulle til. Hotboys i front og det var en god fornemmelse. Så havde vi da et mål ” i banken”. Begge hold fik stadig chancer og begge målmænd kan være tilfredse med deres indsats trods de mange mål i mod.

Men små 6 minutter igen fik Hotboys sgu lavet målscoren 2 cifret, da John John med sit 4. mål i kampen gjorde det til 10-8 til Hotboys. HG tog en timeout med 4 minutter igen og fik sat tryk på. Kort efter får vi en udvisning. Shit! Men trods godt presspil og flere skud holder Widén og resten af Hotboys stand. Hotboys bliver fuldtallig, men blot i 21 sekunder. Så tager vi sgu endnu en udvisning. Vi var lidt stressede i disse minutter, og vores anden udvisning for ukorrekt afstand var en realitet. HG trak målmanden og fik igen lagt pres på. Og efter en fri bold helt inde under vores mål fik Widén fat i mit ben i stedet for bolden. Masser af slag efter bolden og en del klumpspil resulterede i et HG mål. ØV. Men vi havde stadig den mindste føring muligt, og skulle blot holde 15 sekunder igen. Og da hotboys fik fat i bolden, løb tiden ud, og sejren var i hus. 10-9 blev kampen og lettelsen var ikke til at tage fejl af blandt Hotboys. Efter 3 nederlag i træk var det rart med en sejr. SÅDAN!!!!

En tak til HG for en tæt kamp. Og tak til dommerne for en godt dømt kamp. Kampen bølgede frem og tilbage. Vi førte, så scorede HG 6 mål i træk, så scorede vi 5 mål i træk, og så endte den med en et måls sejr efter 60 minutter. Det var sgu lidt af en rutchetur. Men 3 points til kontoen og masser godt humør hele vejen rundt. Godt gået drenge. Vi skal selvfølgelig også have lidt stjerner fra kampen, og de er blevet som følger…

1*. Steffen ” Steff ” Leholk.
Gordie Howe hattrick! ( Steff lavede sgu et ægte Gordie Howe hattrick. Han lavede både mål, assist og fik en udvisning. Så har man sgu da været her, der og alle vegne. Det er ikke hver dag at Hotboys laver et sådant hattrick. Tror blot det er 2. gang i år, men fedt med en så alsidig præstation.).
Flot snit. ( Steff har spillet 3 kampe og fået flotte 9 points ud af sine anstrengelser. Et snit på 3 point pr. kamp er sgu imponerende. Han lavede hele 5 i dagens kamp. ).
God kommunikation. ( Steff er ikke bange for at sige noget både på banen og på bænken. Gode råd på bænken og god kommunikation med medspillerne på banen. Det er noget af det, som trænerne siger vi skal gøre. Og Steff har sgu hørt efter i timen.). Tillykke med den flotte kamp.

2*. Ivan ” IVAN ” Punchochar.
Multiple game points! ( IVAN havde sin første kamp med flere points. 2 assister fik han lavet. Sådan. IVAN lavede endda en assist til Laus, og det var ikke nemt i dag.).
Overrasket. ( IVAN så noget overrasket ud, da han fik en udvisning kort før tid. Han kendte nemlig ikke ukorrekt afstand udvisningen. I ishockey har man pænt tegnet streger op, som man skal stå bag, men i floorball skal man selv vurdere. Tænker trænerne lige skal fortælle IVAN denne lille detalje?.
Masser af skud. ( IVAN havde nok sammen med Laus flest afslutninger i dag. Men desværre blev de taget eller røg lige forbi. Men det er sgu værre, hvis du ikke har nogen skud på mål. Så bare kør på, du får jo spillet dig frem til masser af chancer. Og så kan du jo spille både back og angriber.). Stærk kamp IVAN.

3*. Mads ” Skind ” Herskind.
Gør kampen spændende. ( Skind trak en udvisning med under 2 minutter igen. Det burde være en NO GO. Men det var Skind sgu ligeglad med. Det gav publikum det sidste og gjorde slutfløjtet endnu mere forløsende. Frækt set.).
En ny konkurrent? ( Skind har været kendt for at brænde mange chancer. Men i dag bød Laus op til dans i kategorien brændte chancer. Laus brændte flest i dag, men du holdt fin hjul og krydrede det med 0 point. Tag den Laus! Laus scorede en enkelt pind på små 10 chancer inklusiv en fri løber. I er sgu for seje.).
Energisk. ( Løb som en gal med deres backer og winger. Men da de også kunne løbe, var der sgu lidt mere brug for din hurtighed. Og den gav du så bare lige en tand mere. Flot kæmpet frem og tilbage af banen.). God kamp Skind.

Tillykke til alle 3.

Alle Hotboys kan godt være tilfredse med dagens kamp. Der var hjælp til forsvaret fra Neubert, og det gik sgu fint. Snerle med point i 4 kampe i træk nu. Laus har ikke spillet en kamp uden af lave point! John John 4 mål. Militær med flotte 20 points i sæsonen. Elzing 3 point og en lynscoring. Og jeg kan blive ved længe. Alle spillede en god kamp. Tak til Widén i målet og tillykke til Coretto med en assist og med titlen som MOM. Man Of the Match! Værd at bemærke var også at blandt top 3 i kampen om MOM var der 2 backer! God kamp hele vejen rundt på holdet.

En stor tak til supporterne skal vi jo også have med. Det er efterhånden mange kampe, hvor vi har langt over 15 tilskuere. Tak tak tak. Håber i fik en øl eller vand på vores regning. Nu er der så blot en kamp tilbage på kortet i denne sæson, og den skal sgu vindes. Det er ude mod Greve på søndag, og i første opgør lavede Hotboys hele 9 mål. Så hvorfor ikke fortsætte med at lave masser af hotte mål, og tage alle 3 points med hjem til Herlev. Jeg er sikker på i klarer den. Jeg vælger at give plads til jer andre, da jeg er til DM i Esbjerg med knægten. Men jeg er sikker på i også på søndag vil slutte dagen med denne lille hymne…..