Kampen mellem Holbæk Bombers og Herlev Hotboys
Søndag d. 28 januar 2018.

Så var det blevet tid til returopgøret mod Holbæk Bombers. Opgøret var lagt dagen efter en fantastisk Hotboys julefrokost. Av av av.

Der var stille i bilen mod Holbæk. De mange indtryk fra aftenen før skulle lige bearbejdes. Og måske lige friskes lidt op af de andre julefrokost deltagende Hotboys. Der kan jo være små bidder som står lidt uskarpt. Men tusind tak for en dejlig aften i et fantastisk godt selskab. Dejligt at se Høx igen. Og selv Mikkel dukkede op ud på aftenen for at hygge med os andre. Dejligt med den store tilslutning til frokosten.

Men nu var det blevet tid til atter at trække Danmarks hotteste trøje over hovedet. Selv om det måtte føles lidt stort. Men trods sygemeldinger dagen før og på selve dagen, så står Hotboys sgu sammen. Med udsigten til 8 markspillere, trådte Neubert og Danniboy sgu til. Dette var det smukkeste jeg hørte hele denne søndag. Da Pub og Sport stort set løb tør for kander aftenen før pga. Hotboys gavmilde sind, var det sgu en kæmpe lettelse, at vi trods alt kunne mønstre 2 kæder til kamp. Tak for deltagelsen til alle Hotboys.

Sæsonens første opgør blev en tæt affære. Hotboys vandt med 5-4 da John John scorede med under 2 minutter tilbage af kampen. Så det lignede en tæt kamp på papiret. Og det blev det. En lille detalje er, at jeg ikke kan finde nogen kamprapport, så hvis mål detaljer osv. er anderledes end i husker dem, så er det sikkert jer som husker rigtigt. Jeg var lidt træt efter den lange lørdag……

1. periode startede med et afventende Hotboys. Vi skulle lige have benene til at bevæge sig, og der var ingen grund til at tage for mange chancer. Der blev skudt på mål i begge ender af banen. Men det var tydeligt, at de havde flere skudglade spillere. De skød gerne langt udefra, og de havde også godt træf på bolden. Det blev i hvert fald til en del salamier i løbet af kampen. Men det var sgu John John som åbnede ballet. En tur fra midten af, endte med et skud som sendte bolden ind bag en chanceløs målmand i Holbæk målet. Hotboys var foran. Så tror jeg Holbæk scorede et mål, men er ikke helt sikker. Men jeg tror 1. periode sluttede 1-1.

2. periode var meget som første. Holbæk skød mod Allan, og vi kæmpede med hvad vi havde af kræfter. På et tidspunkt får John John tilkendt et straffeslag. Han dribler stille og roligt ned mod målet, men desværre redder deres målmand hans skud. Øv. Men Hotboys i powerplay kan jo ikke gå galt. Og det gik faktisk ok. Vi fik lidt skud af sted, men ind ville den ikke. Første da de var blevet fuldtallige skete der noget. Mens de stadig stod lidt skævt, fik jeg lagt en pasning på tværs til Militær, og han skød. Der var trafik foran mål og bolden gik ind. Sådan Militær. Hotboys var foran. Men spillet var Holbæks. Der skal ikke være tvivl om at Allan stod en af sine bedste perioder i hele sæsonen. Han var ren sprællemand. Da pausen endelig kom, var han nærmest smeltet væk inde i målmandstøjet. Der var varmt i hallen, men Holbæk holdt også Allan varm. Super periode af Allan.

3. periode var stadig masser af skud fra Holbæk. Vi havde også vores chancer, men det var Holbæk som skød og skød. Cirka midtvejs i perioden løber Skind af sted mod deres mål. Efter en del skubben og spil med en hånd på staven, fik han til sidst prikket bolden ind til en Hotboys føring på 3-1. Sådan Skind. Et rigtigt fighter mål.

Men der var stadig lang tid tilbage og Holbæk skød og skød. Som i sæsonens første opgør blev der scoret mål indenfor de sidste 2 minutter. Desværre var det ikke Hotboys. Med lidt over et minut igen, lykkedes det Holbæk at få en bold forbi Allan. 3-2 og der var pres på målet. Holbæk trak deres målmand og fik fanget os lidt skævt i banen. Og pis pis pis så fik de udlignet med 12 sekunder igen. Øv. Det skal dog siges at det var fuldt fortjent set på kampen, men det var da ærgerligt at vi ikke lige kunne holde dem fra fadet i de sidste sekunder.

Men 3-3 og kampen var slut. Et fair resultat. Som John John sagde i badet, så var skud statistikken vel 15 mod 50 i Holbæks favør. Men humøret var nu højt nok i omklædningen. Der var stadig et par historier fra aftenens strabadser som kunne løfte stemningen. Men stjerner fra dagens kamp skal vi jo have, og de er blevet som følger…..

1*. Dan ” Danniboy ” Waldorff Hansen.
Dukkede op. ( Danniboy havde ellers sagt, at han kun trænede med, da han netop er tilbage efter en pause. Men heldigvis dukkede han op til kamp sammen med Neubert. Tusind tak for det.).
Party Animal. ( Danniboy er netop blevet færdig med sin uddannelse som pædagog. Et stort tillykke skal lyde herfra. Men Dan var til fest med sit hold om fredagen. Er hjemme lørdag morgen ved 6 tiden. Tager til Hotboys julefrokost og er hjemme igen søndag morgen ved 4 tiden. Og klar til kamp. Det er sgu sejt gået Danniboy.).
Back!!! ( Danniboy spillede back i dagens kamp. Det tror jeg ikke, han har gjort før. Men han gik på med krum hals og spillede en rigtig god kamp. Tilmed blev han efter kampen kåret til MOM. Man Of the Match.).
Tillykke med den fine kamp Danniboy.

2*. Mads ” Skind ” Herskind.
Han løb! ( Skind var desværre forhindret i at deltage i julefrokosten pga. et af sine børns fødselsdag. Få styr på dine prioriteter! J Men han kunne til gengæld løbe i dagens kamp. Og det gjorde han. Der var mange skud som skulle blokeres fra deres backer, og Skind nåede takket være sit løb at stoppe mange skud. Flot Skind.).
Målet gav luft. ( Da Skind scorede til 3-1 gav det luft til hele Hotboys bænken. Vi havde nu en tro på point og gav alt hvad vi havde. Tror vi havde haft svært ved uafgjort uden Skinds mål.).
En hård nyser. ( Da Holbæk tydeligt blev frustreret over de mange brændte chancer, blev de også hårde i deres spil. Og Skind havde en lang dyst med deres nr. 32. Han spillede ikke floorball på dette tidspunkt, men ville bare slås. Men Skind holdt hovedet koldt og kæmpede videre med det rette fokus.). Sådan Skind.

3*. Allan ” Erland ” Nordlunde Hjorth.
Sikke en kamp. ( Erland snuppede rigtig mange redninger i 1. periode. Godt gået Allan. Han blev hurtigt varmet op.). Sikke en kamp. ( Erland snuppede endnu flere redninger i 2. periode. En af hans bedste perioder i sine mange kampe for Hotboys. Outstanding.).
Sikke en kamp. ( Allan fortsatte med at redde skud efter skud i 3. periode. Da de igen fik hul på ham kort før tid, var han så gal at man kunne mærke varmestrålingen fra ham! På bænken!!! Kom igen Allan. Og deres sidste mål blev rettet af på Torden, så der var du helt chanceløs. Men flot kamp Allan.).
Skadet!!! ( Allan blev desværre skadet i løbet af kampen. Dette lod han sig ikke mærke med, men man kunne godt se, han ikke kunne støtte på sin ene fod. Tak for din fightervilje. Hvis vi skulle have sat en markspiller på mål, var det gået helt galt. Håber du bliver hurtigt frisk igen.).
Kom igen Allan.

Tillykke til alle 3 med den flotte kamp.

Tak til supporterne for at hjælpe med kørslen til og fra kamp. Med de mængder øl som vi vandt over om lørdagen, var der behov for kørselshjælp. Tak for det. Og tak for støtten til Stump. Han mødte op på stationen og var med for at heppe. Tak tak tak.

Nu er der så topkamp på næste søndag. Altså, vi får besøg af topholdet. Men hvis vi skal have point med fra denne kamp, så skal vi være så mange Hotte drenge som overhovedet muligt. Desværre er der skiferie for en del Hotboys, men vi resterende må bare rykke sammen og snuppe 3 points på hjemmebane.