Herlev FC 2 - Greve FC
Herre Senior - 4. december 2017 20:30

9 - 2  (3 - 0, 2 - 1, 4 - 1)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Greve FC mandag d. 4/12-2017

Så var det allerede blevet tid til endnu en kamp for Herlevs fineste. Aftenkampen mod Uvelse var ude af benene og nu skulle Greve på besøg i Hotboys Dome. Vi spillede også kamp mod Greve sidste år på præcis denne dato. Det var nemlig min fødselsdag og derfor kunne dette huskes. Sidste år vandt vi og der var jo ingen grund til at ændre på dette. Vi var endda varslet mange Hotboys til start. Og vi var over 3 hele kæder til start. Fedt drenge. Og så på en mandag. Så må vi jo blive mange igen til træning på næste mandag. Men vi var altså mødt op for at vinde og stemningen var god. En god opvarmning med masser af spillere, og Allan fik masser af skud mod sig. Og der blev hældt næsten en hel flaske Jägermeister op til de hungrende Hotboys.

18 Hotboys var klar til start, da Tiger desværre var skadet med sit knæ. Men der var over 20 Hotboys i hallen, da både skadet Widen, Dan og Dennis var mødt op for at heppe. Det er sgu holdånd. Fedt at se jer drenge. Men kampen skulle jo i gang, og de mange hotte kæder var klar.

1. periode starter forsigtigt. Begge hold skal lige finde banen, og der var meget spil i midterzonen. Men langsomt får vi kæderne til at rulle og Greve viser også momentvis tænder. Men det er ingen ringere end Comeback Kid Theis, som åbner ballet. Neubert finder Theis i midten, og han tager et træk og sætte bolden ind bag deres målmand. Sådan. Og velkommen tilbage til Theis efter en kort pause. Typisk at han lige kommer tilbage, og så scorer han selvfølgelig bare. Men nu var Hotboys ved at være varme. Vi scorede også i næste skift, da Steffen fik sit første mål for Hotboys på hjemmebane. Og Militær gjorde hattricket ved at score i næste skift. Mål til Hotboys i 3 skift i træk. Det var sgu en dejlig måde at gå til pause på. Humøret var højt, og der var masser af Hotboys at snakke med.

2. periode startede med chancer til begge hold. Det var tydeligt at Greve’s 2 kæder ikke havde givet op. Og de ligger et godt pres mod Erland i Hotboys målet. Men det er udvisning til Neubert som skal sætte gang i 2. periode. Et godt powerplay med en uhørt tålmodighed, giver desværre Greve deres første mål. De kører bolden rundt i halvandet minut, før de finder en helt fri spiller i slottet. Ingen chance for Erland. Øv. Men godt kæmpet og det var også et flot udført powerplay. Men blot 1 minut senere er Theis på spil igen. En fræk afslutning/aflevering/boldberøring rammer en af deres backer og bolden går stille og roligt i mål. Theis var On Fire og fik et lidt heldigt mål. Og igen får vi scoret i det efterfølgende skift, da John John sætter en pind. Derefter er der en del udvisninger til begge hold. Vi ender med powerplay, men det tætteste vi kommer er et hug på overliggeren fra Coretto. NØØØØJJJJJJ. Det var tæt på, men ingen pind i dette powerplay. Perioden løber ud og Hotboys har vundet de første 2 perioder.

3. periode var også en livlig en af slagsen. Greve har stadig chancer, men begynder at blive lidt mere desperate. Vi spiller bolden rundt og har rimelig styr på det. Det er da også John John som starter scoringen i sidste periode. Elzing følger op med en pind helt oppe i hjørnet. Og så får Hotboys et powerplay igen. Igen med flere chancer, men ind vil bolden ikke. Derefter får Torden 2 minutter. Men heller ikke Greve får scoret. Men i de sidste 5 minutter sker der noget. Greve får reduceret. Greve får en udvisning. Hotboys scorer i powerplay. Greve får en udvisning og Hotboys får et straffe i det sidste sekund. Ronni Rødovre skal tage, da der har været lidt scoringsvanskeligheder. Lad os bare lade den ligge der. Men med en tilsvining og masser af andre opmuntringer fra Hotboys, løber Ronni mod deres mål. Og han SCORER! Det havde vi sgu ikke regnet med. Men et flot mål af Ronni, og kampen er forbi.

Hotboys vinder 9-2 og glæden kan bryde ud. Et rekord stort sejrsråb ved Hotboys målet bliver sunget, og der er god stemning. Sådan drenge. Vi vandt og vi var mange Hotboys. Så bliver det ikke bedre. Måske lige med den fantastiske opbakning fra supporterne og de ekstra Hotboys på bænken. Men en gang stjerner er det jo også blevet til og de er blevet som følger.

1*. Theis ”Rødovre” Scott Hansson.
Comeback Kid. (Der var stor glæde på hele holdet, da Theis trådte ind i hallen, for at gøre comeback for Hotboys. Dejligt at se dig igen. Velkommen tilbage).
"Debut mål”. (Theis lavede selvfølgelig vores første mål. Trods en pause på nogle måneder, var han stadig knivskarp. Lækkert at få dig i gang med det samme).
Kan stadig det frække. (Theis gik direkte ind og satte en høj standard. Især hans mål nummer to var smukt. Han brugte simpelthen en af deres backer til at score for sig. Frækt, heldigt og kæmpe talent kan ikke benægtes. Et lækkert mål som satte humøret på bænken endnu mere i vejret).
Stærk kamp af Comeback Kid.

2*. Kim ”Neubert” Neubert.
Satte det hele i gang. (Neubert er jo rutineret. Men at han stadig kan sætte gang i en kamp er sgu lækkert. Neubert lavede den første assist i kampen og Theis fik dermed scoret i sin comeback kamp. Flot gestus af Neubert og endnu et point til vores oldermand).
Vores Mr. Hockey? (Gordie Howe var Mr. Hockey. En legende indenfor ishockey. Et Gordie Howe hattrick er en assist, et mål og en slåskamp (udvisning) i samme kamp. Og Neubert lavede næsten et sådant. En assist og en udvisning fik han kæmpet sig til. Målet var tæt på, men kun lige ved og næsten. Men måske Neubert er vores Mr. Floorball???).
10 points. (Neubert nåede med sin assist 10 points for Herlevs fineste. Endnu et jubilæum for manden med personnummer 1. Tillykke med det runde tal).
Super kamp af Neubert.

3*. Thomas ”Elzing” Elsing.
Humørbombe. (Elzing havde taget et vældigt humør med hjemmefra. Både under opvarmningen og under kampen, var der smarte, platte, friske, idiotiske, ringe, underholdende og enkelte sjove bemærkninger. Ganske underholdende).
Lækker pind. (Elzing har et godt skud. Især når han rammer målet. Og i aftenens kamp ramte han helt op i krogen. Et flot mål, som kun blev bedre af at jeg fik en assist. Flot mål).
Topscorer? (Elzing har lavet 4 point i de sidste 2 kampe. Det er sgu en god stime. Lad os håbe han bliver ved med at producerer mål og assister, og så kan det da være en udfordrer til topscorerlisten. Hvem ved???).
Flot kamp Elzing.

Tillykke til alle 3.

En lille bemærkning om afstemningen til MOM. Der var stemmer på mange forskellige Hotboys til Man Of the Match titlen. Med stemmer på 8 forskellige Hotboys, blev det den 9’ende med hele 13 stemmer. Et tillykke til Theis med titlen, og dejligt at have dig tilbage gamle dreng. Selvfølgelig ”straffer” holdet dig med at du skal give en omgang, men fedt at du er i trøjen igen.

Et smukt billede blev også taget. Et holdbillede med masser af hotte drenge. Fedt at vi kan stille så mange til kamp. Nu er der så en lang pause indtil næste kamp.

Først til næste år skal vi i kamp igen. En lang udebane tur til Jyderup venter. Men med en så god afslutning på 2017, så tror jeg, vi fortsætter og får en god start i det nye år. Der er stadig et par træninger tilbage i dette år, men lad mig da bare være den første til at ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. Så nu er der vel ikke så meget tilbage at sige andet end...