Herre Senior - 29. oktober 2017 12:00

3 - 7  (1 - 4, 2 - 1, 0 - 2)

Kampen mellem Herlev Hotboys og FK Jyderup Farmers.

Så var det blevet tid til endnu en kamp for Herlevs fineste. Og denne gang en søndag middag. Dette bekom Hotboys vel, da næsten 3 hele kæder var klar til kamp. At flere Hotboys var tydeligt ramte efter trænerens fest aftenen før, blev mest synliggjort af den sminke som stadig var malet i flere af de Hotte drenge. Nogle MEGET imponerende billeder fra aftenens crimescene, bevidnede om et brag af en fest med fantastiske udklædninger. Der var sgu flere af dem, man slet ikke kunne kende. Flot gået alle i party Hotboys og Hotties.

Men det var jo altså tid til lidt floorball. Modstanderen var Jyderup og dem spiller vi næsten altid tætte kampe mod. Så der var ikke noget givet på forhånd.

Kampen starter med 2 afventende hold. Begge hold føler hinanden an og spiller sikkert bagude. Men lige pludselig smutter en af deres angribere af sted. Ronni vil dog ikke lade ham slippe og der bliver dømt straffe til Jyderup. Erland får lukket smukt af og der er powerplay til Jyderup. Dette blive langsomt mere og mere nærgående. Og desværre får de scoret med små 10 sekunder tilbage af powerplayet. Øv… Og så gik det sgu for hurtigt for de smukke Hotboys. Bum Bum og de har scoret 2 gange mere. 3 mål på et minuts tid. Og Hotboys var sgu noget rystet.

Vi måtte lige samle os igen og få lidt mere styr på det. Et straffe til Skind kunne måske skyde hul på deres målmand. Men desværre for os snuppede målmanden bolden og gav Hotboys et powerplay. Dette gav lidt ro på spillet men ingen mål. Men med 5 minutter tilbage fik vi endelig lidt gang i spillet. Militær scorede og gav lidt ekstra energi til holdet. Men igen kort før tid fik Jyderup scoret og vi var igen bagud med 3 til første pause.

2. periode blev lidt bedre for Hotboys. Vi var mere med og der var chancer i begge ender. Igen var det Jyderup som fik scoret først midt i perioden. Men igen fik vi svaret igen, og på mål af Skind og Laus vandt vi 2 periode og var blot bagud med 2 inden de sidste 20 minutter.

Endnu et powerplay til Hotboys burde have give en pind, men desværre endte det med en Jyderup solotur med et mål til følge. Øv. Tiden gik hurtigt af klokken, og det var svært at få bolden ind bag en bravt kæmpende målmand i Farmer målet. Vi havde chancerne, men fik ikke udbytte af de mange skud. Og med endnu et powerplay til Jyderup kort før slutfløjtet lukkede de kampen med deres scoring til 3-7. Hotboys fik ikke scoret i 3. periode og måtte gå skuffet fra banen. Jyderup vinder 3-7 og Hotboys må se lyspunktet være de kolde pilsnere efter kampen.

Men trods den manglende points høst, så er der selvfølgelig stjerner fra kampen og de er blevet som følger…..

1*. Lars ” Tigerlilly ” Johansen.
Pointhøst. ( Tiger lavede hele 2 assister i dagens kamp. Og med blot 3 Hotte mål, så er det sgu godt gået. Sådan Tiger. En mulig topscorer kandidat???).
Bundsolid. ( Tiger spillede sin back position med stor klasse i dag. Det var ikke mange fejl der kom fra den lille indianer. Masser af gode indgreb både frem og tilbage af banen.).
Indpisker. ( Tiger var i overskud. Han holdt både styr på sine skift. Hvem der skulle ind hvornår og sin smukke datter på den anden side af banen. Det var sgu en højt engageret Tiger som var mødt op i hallen i dag.).
Super kamp af Tigerlilly.

2*. Ronni ” Rødovre ” Jensen.
En rigtig Hotboy. ( Ronni havde som flere andre spillere været til halloween aftenen før. Dette kunne man godt se. Men trods ønsket om mere søvn, kom han godt ramt til kamp. Sådan Ronni.).
En bisse. ( Man kunne godt se Ronni ikke ville vælge den svære løsning i dagens kamp. Han var simpelthen for træt. Så da de var ved at slippe forbi alle Hotboys, trak han koldt et straffeslag. Ingen dikkedarer. Ronni gad ikke det pis.).
God skud trussel. ( Ronni havde flere meget nærgående forsøg på deres mål. Et kort aftræk og bolden var af sted. Det var rent uheld at han ikke fik sat en pind i kampen. Men fortsæt endelig med at skyde på mål.).
Super kamp af Ronni Rødovre.

3*. Laus ” Chili ” Jensen.
Lækker pind. ( Chili var en af de få Hotboys som fandt målet bag Farmer målmanden. En god pind som gav os håb om et comeback. Desværre var Hotboys åbenbart færdige med at score for denne kamp.). Hurtig løber. ( Chili er lynhurtig på de første meter. Og på de næste holder han bare farten. Han er altid en trussel med sit blik for at bryde deres opspil. Det lykkedes flere gange, og det er altid en god ting at flytte spillet frem ad banen. Sådan Chili.).
Giver sgu ikke op. ( Selv med få minutter tilbage, nægtede Laus at give op. Han kørte på, og kæmpede med alt hvad han havde for at få reduceret. En fighter af guds vilje. Han løber ikke tør for vilje og gå på mod. Det er sgu en fornøjelse at se på. Problemet kan så være at vi andre blot ser på Laus som kæmper, men det er en anden snak.).