PI-København Floorball - Herlev FC 2
Herre Senior - 24. september 2017 10:00

5 - 7  (4 - 1, 1 - 2, 0 - 4)

Kampen mellem PI København og Herlev Hotboys søndag d. 24. september

Så var det tid til at Hotboys skulle trække den smukkeste floorball trøje over hovedet igen. Denne gang var det en ALT FOR TIDLIG morgen/formiddags søndagskamp på Bellahøj. Der var gået kollektivt døds druk i den om lørdagen, og næsten hele holdet var underdrejet. Hotboys havde været spredt ud til forskellige druk arrangementer, og afbuddene væltede ind til en presset Torden. Alle på grund af druk. Undertegnede var YDERST presset, og måtte forsøge at gennemføre opvarmningen og 1 periode, med en hånd i halsen på trøjen for at få luft. Snerle havde valgt at lægge dele af holdet ned med et brag af en fest med fri bar! Derfor ramte den flere Hotboys, og blot ganske få som havde været på druk, var mødt op til kamp. Tiger havde ringet sit afbud ind ved 7 tiden i en ordentlig koger og så videre.

Men det er jo ikke noget, Hotboys ikke har set før. Måske vi er lidt mere ramte end tidligere tider? Men der var stadig 14 Hotboys, og kampen skulle jo spilles trods de ramte og ildelugtende partyboys! Lad mig dog sige med det samme, at de rigtig mange Hotboys supportere gjorde det nemmere. Vi kan jo ikke svigte vores fans. Så alle hankede op i sig selv og var ”klar” til start. Og det er sgu en fornøjelse at alle jo kommer med et højt humør, trods de ufordringer som morgenen ellers havde givet. Holm var cyklet til kamp! Havde glemt han ikke lige havde bilen. Så han var godt varm da han mødte op før kampstarten. Der var også noget så fantastisk, som en debut på dagens Hotboys hold. IVAN havde trukket Hotboys trøjen over hovedet og spillede sin første kamp for Herlevs fineste denne søndag formiddag. Velkommen til IVAN. Altid dejligt med endnu en Hotboy i tjeneste. Men spilles det skulle kampen jo, og den gik som følger….

1. periode startede med Politiet i et løberaseri af rang. Ikke noget som bekom de lettere kvæstet Hotboys godt. Men alle gav hvad de havde - selvom det måske kun var mellem 2-4% af vanlig styrke. Vi kom i stormvejr, og hvis ikke John John havde fået puttet en enkelt pind ind bag en godt spillende målmand i politi målet, så havde vi nok ikke rigtig troet på den. 4-1 stod den efter 1. periode, og vi havde nærmest kun spillet lidt med i de sidste 5 minutter. Pausen bekom alle godt, og Torden havde en gameplan. 2. periode skulle bruges til at rette op på spillet, og 3. skulle bruges til at lukke kampen. Helt sikkert! Holdet var lidt mere levende nu end ved kampstart. Men der var laaaange 40 spilleminutter igen.

2. periode gik bedre. Kampen var mere lige, og efter 5 minutter får Elzing sat en pind. Sådan. Stille og roligt forbedrede spillet sig, og Coretto kunne sørge for vi kun var efter med 1 mål efter 10 min. Kampen bølger frem og tilbage og politiet får sat endnu en pind ind bag Erland. Og så er det at Holm lige vil pleje sit BADBOY image. Han bliver ramt i hovedet af bolden og får 2 min. Bisse. Hotboys bliver presset helt ind på stregen ved en stærkt spillende Erland flere gange, men det ender sgu med at Hotboys holder stand og er bagud med 5-3 til pause nummer 2. Pyha der er fart på, så der er rimelig stille i pausen. Men vi vandt perioden 2-1 og der er jo en hel periode igen. Så vi må bare køre på og se hvor vi slutter.

3. periode blev lidt af en oplevelse. Begge hold ville gerne vinde og der blev kæmpet hårdt for alle bolde. Og det viste sig også, at de 2 hold var helt lige. Meeeen vi havde jo en John John. Og han ville gerne lige melde sin ankomst til denne sæson. Han lå jo blot nummer 2 på topscorerlisten inden kampen, og det skulle der ændres på. Og det blev der. John John havde noget så populært som X-faktor i dagens 3. periode. Han valgte at lave et ægte hattrick. Kampen var vendt på hovedet og Hotboys var nu i defensiven. Det havde vi været før, men politiet skruede lige op for farten og fik presset Hotboys helt tilbage. Men tiden arbejdede for Hotboys, og da de havde trukket deres målmand i de døende sekunder, sætter hvem ellers end John John lige sin 4 pind i denne periode. 7-5 til Hotboys og kampen er slut. Sikke et comeback og Hotboys er glade, trætte, slidte og enkelte stadig fulde, da der skal synges i målet. Sådan Hotboys. Alle steppede op efter en svag 1. periode og fik mere styr på eget spil. En super oplevelse med et hold som består af MANGE forskellige forcer. Fart, Uforståelig svensk dialekt, Overblik, Vægt, Skud, Dårlige vittigheder, Glæde og ikke mindst et fantastisk sammenhold. Alle hev alle op, og det gav sgu 3 points til Hotboys kontoen. Stærkt spillet drenge. Stjerner er blevet som følger fra kampen…..

1*. Kenneth ”Coretto” Coretto.
En lækker pind. ( Coretto får løbet ind foran målet og sætter en flot pind ind bag deres målmand. Det gav os ekstra tro på, at vi kunne få et comeback i denne kamp.).
"Ikke i form” ( Coretto var meget utilfreds med sin egen form til kampen. Han var blevet lad og kunne ikke løbe eller noget mere. Han vejede det samme, men det sad anderledes, og der var meget i vejen. Men med resten af holdet in mente, så klarede du den jo meget godt.).
En overlever. ( Coretto var med til Snerles fest dagen før og var den smarte ved at trække sig tilbage før os andre. Derfor var han og Linette, de eneste ud over mig, som var levende til kampstarten.). Respekt herfra og tillykke med 1 Stjernen.

2*.Rasmus ”Torden” Nielsen.
En hård start. ( Det kan godt være, vi andre havde en udfordring af helbredsmæssige årsager til kampstart. Men Torden måtte ændre hold opstilling 3 gange inden start, da det væltede ind med afbud. Men godt hurtigt arbejde gjorde, at alle var så klar, som de nu kunne blive til første fløjt.).
NØØØØØJ. ( Torden lavede næsten en ” Captain’s Foot” i dagens kamp. Men den gad Erland selvfølgelig godt at redde. Typisk. Men det er sgu også en svær detalje at score på.).
Sikke en Gameplan. ( At vi skulle holde øje med den og den, var første info fra Coach Torden. Men da han kaldte sin plan for 2. og 3. periode, var det sgu godt set. Ret op i 2. periode og luk kampen i 3. Som sagt så gjort. Det er ikke alle vores tidligere trænere, hvor vi har fuldt så fint op på en gameplan. Godt set Coach.). Tillykke med den flotte kamp.

3*. John ” John John ” Just Jensen.
Hul på målmanden. ( John John var den første til at få prikket hul på deres målmand og det gav et opkvikkende pust til resten af holdet.).
En stærk vilje. ( John John er en ærekær og viljestærk gut. Han gør noget så sjældent set på Hotboys. Han går op i at være topscorer. Hvem havde set den komme??? Og han gjorde jo en meget god figur til at være med i spillet om titlen igen i år.).
En hæderlig 3. periode. ( John John havde en ganske fin 3. periode. Hele 4 mål blev han noteret for, og min personlige favorit må være, da John John løber på tværs af banen. John John er højre wing, men løb ned i venstre side for at hente bolden langt nede på vores halvdel. Rykkede frem og pressede dem med og uden bold. Kæmpede sig på tværs af banen igen og fik fat i bolden igen. Løb resolut mod målet og scorede et fantastisk mål. En regulær enmands hær. Alle andre Hotboys kunne ligeså godt være gået i bad på det mål. John John gjorde det ud for 3-4 mand i den scoring. Dækkede hele banen og afleverede nærmest til sig selv og til dem, blot for at kunne tage bolde fra dem igen! Wow for en scoring.). Flot kamp af vores målmager John John.

Tillykke til alle 3 med den flotte kamp.

Og tillykke til alle deltagende Hotboys med en flot sejr. Det var sgu godt kommet igen efter at være nede med 3 mål og så komme igen og vinde. Stærkt. En kæmpe tak skal også lyde til vores utallige supportere til dagens kamp. Jeg mener utallige, for jeg forsøgte at tælle jer 3 gange og fik et nyt tal hver gang. Måske jeg ikke var helt skarp, men i var omkring 20stk! Mega fedt og tusind tak på hele holdets vegne, at I ville bakke os op denne formiddag. Og et stort tillykke skal lyde til Karla med fødselsdagen. Du fik en lille sang med på vejen, og et ekstra tillykke skal du da også have med, når nu du vælger at holde fødselsdag med Hotboys. Tillykke og tak for støtten. Dejligt at få en ny mand med i truppen. IVAN var så ydmyg så han blev MAN OF the MATCH efter kampen. Tillykke og velkommen i trøjen. Så er der ikke så meget mere og sige end…….