Herre Senior - 7. oktober 2017 16:00

9 - 6  (6 - 2, 1 - 2, 2 - 2)

Kampen mellem Herlev Hotboys og FF København 2
Lørdag d. 7/10-2017

Så var det blevet tid til sæsonens 2. hjemmekamp for Herlevs fineste. Og der var over 2 kæder klar til kamp, masser af supportere og god stemning i truppen. Alt hvad der skal bruges for at få en god eftermiddag med de Hotte drenge. Og det skulle vise sig at blive en målrig affære. Hele 15 mål skulle fordeles mellem de 2 hold. Så vi kan således allerede udelukke en uafgjort.

Kampen startede med 2 afventende hold. Begge hold ville gerne spille bolden sikkert rundt mellem egne rækker. Og det blev Hotboys som satte første pind. Laus fik sat bolden ind bag deres målmand og kampen kom rigtig i gang. Og så gik det hurtigt. Indenfor 4 minutter efter første mål, var der scoret yderligere 4 mål. Der var sgu fart på. Og heldigvis var det Hotboys som var ualmindelig skarpe foran deres mål. Selv et skud fra bag midten af banen fra Torden, gik hele vejen ind i målet. Så 1. periode sluttede hele 6-2 til Hotboys. Og da dommerne ikke var blege for at give assister ved mål, så var der såmænd assister på samtlige mål. Dejligt at Hotboys spiller bolden rundt. 2 mål af John John og Militær sørgede for en 4 måls føring inden 2. periode.

Og 2. periode skulle vise sig at være lidt sværere. FFK fik god fart på spillet og fik presset spillet ned til Widén i Hotboys målet. Det var dog Elsing, som fik sat en pind fra en meget skarp og væltet vinkel. Elsing lå nærmest ned da bolden endelig kom over stregen. Men spillet var hos FFK. Og de kom tættere på vores mål. Og efter 7 minutter gik den ikke længere. FFK fik reduceret og pressede stadig på. Mormor fik en udvisning, som FFK ikke fik udnyttet. De fik nemlig selv en udvisning i powerplay. Og da ingen af holdene fik samlet sig, var det FFK som scorede igen da begge hold var fuldtallig. 7-4 inden de sidste 20 minutter og den var ikke afgjort endnu. FFK spillede en rigtig god periode, og Hotboys måtte tage sig sammen i 3. periode, hvis ikke FFK skulle lukkes tilbage i kampen.

3. periode bølgede frem og tilbage, og der var chancer i begge ender. Men det var Militærs 3. mål i kampen, som brød mål pausen. Desværre tror jeg Krelle var den eneste, som havde en hat i hele hallen, så der kom ikke hatte på banen for at fejre Hattricket. Og man kaster den jo ikke på selv. Men FFK havde ikke lagt sig ned og kæmpede videre. 2 mål fik de og så tog de en timeout. De var kun bagud med 8-6 og der var 8 minutter tilbage. Så det var ikke umuligt. Men blot et minut efter lukkede Militær kampen med sit 4. mål i kampen, og den mavepuster kom FFK sig ikke over. Minutterne løb stille og roligt ud og kampen var slut. 9-6 til Hotboys og sæsonens 3. sejr var i hus. Sådan drenge.

En meget målrig kamp med flotte mål i begge ender. Heldigvis var der flest fra de Hotte drenge. Og en trods alt fortjent sejr til Hotboys som blev grundlagt i 1. periode.

Stjerner fra kampen skal vi selvfølgelig også have og de er blevet som følger….

1*. Christian ” Militær ” Nyholt.
Overblik. ( Militær har et af Hotboys bedste overblik. Han kan ligge en aflevering på bladet, mens han kigger væk. Og det er en rigtig god egenskab i angrebsspillet. Coretto og John John havde scoret et par stykker med lidt mere held.).
4 mål. ( 4 mål er ikke hverdagskost for Militær. John John har jo vist sin målnæse flere gange, men det er fedt at se en af de gamle Hotboys stadig har masser af mål i sig. Fedt Bum Bum.).
Må være mere forberedt. ( Militær scorede som beskrevet tidligere et Hattrick i dagens kamp. Men da der ikke var nogen blandt publikum som havde en hat at kaste på banen, måtte det forbigå i stilhed. Til stor ærgrelse for Militær. Han havde godt nok selv en kasket, men det virkede lidt sent og akavet, hvis han selv skulle have kastet den på banen efter en hyldest midt på banen. Men vi håber på, at der er en hat til næste Hotboys hattrick.).
Tillykke med den flotte kamp.

2*. Daniel ” Mormor ” Baunsgaard.
Endnu et point! ( Mormor havde flotte 5 points inden dagens kamp. Men sørme om ikke han fik udbygget sin points høst i dagens kamp. En fin assist til John John og endnu et point til Mormor. Sådan. Og så blev han endda snydt for 2 assister i forrige opgør mod politiet!!!).
God speed. ( Mormor er trods navnet en af de hurtige på Hotboys. Når han sætter i gang, så rykker han sgu. Og flere gange måtte FFK’ere stå tilbage, efter at Mormor var spurtet frem ad banen. Bare kom af sted Mormor.).
En fighter. ( Mormor fik ligesom mange andre Hotboys en hård medfart af de frustrerede FFK’ere. De spillede ikke særlig pænt, og de blev tydeligt mere irriteret, som kampen skred frem. Men de var flere gange over grænsen ved Mormor, og han måtte lige bænke sig selv et par minutter for ikke at gøre noget dumt. Men heldigvis kom han tilbage i kampen og spillede og fightede sig til slutfløjtet. Godt gået Mormor, og fedt at du fik samlet dig igen efter de hårde tacklinger.).
Super kamp af Mormor.

3*. Kenneth ” 4 sekunder ” Widén.
Keeper. ( Widén måtte springe til som keeper, da Erland havde solgt sin sjæl til Herre 1 holdet tidligere på dagen. Og det gjorde han godt. Der var masser af redninger, med en helt oppe i hjørnet som højdepunktet. Både med og modspillere havde set den inde, men Widén ville det anderledes. En super redning.).
God kommunikation. ( Widén var ikke bange for at råbe ad backer og center, og det hjalp sgu. Så hvis vi ikke står rigtigt, så er det bare at åbne munden. Flere gange måtte han rette os til, men det er kun fedt at målmanden, kommer med sit besyv på opdækningen.).
Point. ( Det er ikke altid at en målmand får et point. Men Widén så at John John var stukket, og da deres målmand ikke kunne redde skudet, så var der poinit til dagens Hotboys målmand. Stærkt.). En rigtig god kamp af dagens bagerste Hotboy.

Tillykke med kampen alle 3.

En god målrig dag og masser af Hotte points. Det er jo aldrig dårligt. En tak til de fremmødte tilskuere skal også lyde. Det er sgu en fed følelse når Hotboys scorer, og man kan høre det på lægterne. Tusind tak for støtten. Så er næste udfordring en aftenkamp i Benløse nu på fredag. Håber vi kan blive nok spillere. Men vi har før været få spillere og både vundet og tabt. Men mon ikke der stadig er et par mål i de Hotte drenge???? Det tror jeg nok.

Og så var der jo lige en samling i målet efter kampen……