Centrum FC 2 - Herlev FC 3
Herre Senior - 18. januar 2009 12:00

5 - 7  (0 - 3, 1 - 2, 4 - 2)

Hitmen mødte op søndag formiddag i Bellahøj hal2 noget kolde i stængerne, der var ikke en ægte turneringskamp i benene siden før jul engang. Men en træningskamp i onsdags havde dog vækket os lidt til live (5-2 nederlag til FFK).
Temperaturen i benene og andre kropslemmer blev dog ikke højere da vi kom ind i hallen - Kbh. kommune skal spare og varmen i alle idrætsanlæg er derfor slukket. Føj for den - nu var alle lige pludselig med på at varme op - ellers ville ballerne fryse fast til bænken - vi gennemførte derfor sæsonens bedste opvarmning over 40 min. :-)
Og som noget helt usædvanligt startede vi kampen super godt og førte 3-0 efter 1. periode på 2 scoringer af Jesper "Jelle" Bredkjær og Bjørnen var kommet ud af vinterhiet og ville også lege med med en enkelt scoring.
Begge hold var enige om at afkorte de 10 min. pause mellem perioderne for ikke at vandflaskerne skulle fryse til is. (Godt råd tilsæt alkohol til dit vand næste gang du skal i Bellahøj-hallerne - og gerne også til dit blod)
2. periode fortsatte Hitmen de gode takter og 2 scoringer af topscorer Jelle bragte os på 5-1.
I starten af 3. periode var Jelle stadig ikke mæt - så ind med en pind mere til 6-1. Nu syntes Hitmen forsvaret at de også ville ind i kampen så på 4½ minut lukkede de 4 pinde ind for Centrum - dvs med 6 minutter tilbage var temperaturen i hallen endelig kommet over nul for hjemme publikummet og stillingen 6-5 til Hitmen.... føj for den - spændingen steg. Bjørn og Jelle ville dog ikke lade forsvaret lalle det hele væk - så med et Jelle-super-ryk op ad banen bag Centrums mål lagde han en lækkerbidsken for fødderne af Bjørn der forholdvis let kunne score til slut resultatet 7-5 til Hitmen sejr!

PS. Kongelig Hitmen reporter Hyltemeier er nu for 3. kamp i træk blevet væk - Sven for faen, har du fået dame på eller hvad er der sket? Kan vi lokke dig med en Cocio med Fransk til næste kamp?

Af: Rune Jensen