Herlev FC - Rødovre FC
Herre U17 - 8. marts 2009 10:45

17 - 4  (3 - 0, 7 - 4, 7 - 0)

Søndag formiddag spillede U17-holdet på hjemmebane så sæsonens sidste ordinære kamp, nemlig den 3. og sidste kamp mod Rødovre.

Rødovre havde vundet det første opgør 5-4 efter en sløj indsats fra et uinspireret Herlev-hold, en sejr der desværre betød at Herlev meldte sig ud af topkampen om sejren i gruppen.

Efterfølgende vandt Herlev så den det andet opgør 14-4.

På trods af sit dårlige knæ stillede Mikkel Hansen op og tog tørnen i Herlev mål.

Træner Roland havde taget Frederik Bloch (Herre2) med på bænken som assistenttræner, Frederik har givet et nap med ved U17-træningen det sidste par gange.

På tilskuerpladserne kunne man bla. se Ronnie Juul Hansen, tidligere U13/U15-træner, som ville følge sine drenge fra dengang i kamp.

Dagens kamp skulle helst vindes, for at skabe et bedre udgangspunkt for en placering, som ville være at foretrække ifbm. evt. modstander til slutspillet.

I torsdags var der et møde, hvor U17-spillerne internt aftalte, at det var forbudt at have en negativ attitude, selvom modstanderen kom foran.

Kampen kom i gang og efter blot 3 minutters spil bragte Lasse Clausen Herlev foran.

Efterfølgende var Timo Olsen på pletten, og lidt senere også Mark Sørensen, og det gav Herlev en god start på 1.periode, som sluttede 3-0.

Blot 12 sekunder inde i 2.periode blev en kikset Herlev-aflevering promte straffet med en reducering til 3-1.

Knap 20 sekunder efter nettede Marcus Byrgesen og bragte "ro på".

Herlevs spil var fint, og der blev kombineret godt og hurtigt, og 2 minuttere senere var Christoffer Erichsen på banen og øgede til 5-1.

Korte efter øgede Marcus og Mikael Juhl til 6-1 og 7-1.

Efter 8 minutters spil slog Rødovre til med 2 scoringer indenfor 15 sekunder, begge efter hurtige opløb i situationer hvor Herlev mistede bolden i angreb. Stillingen var nu 7-3.

Sekunder efter slog Mikael Juhl til igen (målet noteret som selvmål), dog blot for at Rødovre endnu engang nettede, og reducerede til 8-4.

I slutningen af 2.periode nettede Lasse og Christoffer hver endnu engang, og perioden sluttede 10-4.

I starten af 3.periode scorede Lasse så sit 3 mål i dagens kamp.

Rødovre stillede til kampen med en smal trup på kun 8 spillere, men disse var ikke uden en vis kvalitet, og de kæmpede fornemt for deres chance.

Efter 9 minutters spil fik de en så en udvisning, og Herlevs Christoffer slog så til i overtal, en herlig fornemmelse, netop fordi
dette i år ikke har været Herlevs stærke side.

Rødovre tog sin timeout, dog blot for 10 sekunder senere at se Marcus nette for 3 gang, det bragte Herlev foran 13-4.

Christoffer øgede igen efter 13 minutters spil, og Tinus Byrgesen fulgte trop sekunder efter.

Alexander Vener måtte 2 minutter i strafboxen - dog uden at Rødovre udnyttede dette.

I kampens sidste minut nettede Christoffer så for femte gang, og Joachim Møller lukkede og slukkede kampen til slutresultatet 17-4 i kampens sidste sekunder.