Herlev FC - Benløse FC
Herre U17 - 23. november 2008 11:00

6 - 5  (3 - 3, 1 - 0, 2 - 2)

Efter sidste uges røvfuld mod Benløse (på udebane) havde U17-holdet en opgave at løse i returkampen på hjemmebane, og denne gang var holdet klar til kamp, da dommeren fløjtede kampen i gang.

Deværre skete der lige netop det der ikke skulle ske, nemlig at Benløse fik et mål efter bare 15 sekunder - øv.

Knægtene fra Herlev lod sig ikke gå på at dette, og mødte denne gang Benløse langt fremme på banen, en recept vi jo normalt er rigtigt gode til.

Efter flere kampes "måltørke", kom Rasmus Madsen endelig i gang igen, i løbet af 3 minutter fik han scoret 2 mål, og bragt os i front.

Benløse svarede dog hurtigt igen og fik udlignet til 2-2 minuttet efter.

Med 3 minutter tilbage af 1.periode fik Marcus Byrgesen så scoret sit første mål i sæsonen, og igen bragt Herlev foran.

Minuttet efter slog Benløse dog til igen, og udlignede til 3-3 - reslutatet af første periode.

I 2.periode var det Herlevs Mikael Juhl der chockstartede, og igen bragte Herlev foran.

I den næste periode bølgede spillet frem og tilbage, og Herlev havde lært lektien og holdt såvidt muligt spillet på Benløses banehalvdel.

2.periode blev kendetegnet ved mange strafminutter i boxen - primært pga. for hårdt spil - skidt.

Benløse fik et straffeslag, men kiksede, heldigt for os, og vi gik da også til føring 4-3 ved afslutningen af 2.periode.

Efter blot et minuts spil i 3.periode fik Benløse igen udlignet til 4-4.

Kort efter måtte kampen stoppes da Mikael Juhl fik en stav i hovedet.

Efter 5 minutters spil lykkedes det Christoffer Erichsen at lave et langt oplæg, som Benløses målmand troede at han greb - men nix - og dermed var vi igen foran.

Desværre brændte Rasmus Madsen så det straffeslag der kunne have givet Herlev lidt luft, og Marcus var uheldig med et slag på stolpen.

Benløse var hele tiden farlige, men det lykkedes os at holde dem stangen til trods for flere udvisninger.

Omvendt lykkedes det heller ikke Herlev at score i powerplay, når Benløse havde spillere i strafboxen.

Efter 17 minutters spil fik Herlev så tilkendt et nyt straffeslag, som Christoffer heldigvis er udnyttede - nu til stillingen 6-4.

Til trods for, at den nu burde være hjemme, lykkedes det endnu engang Benløse at reducere, men heldigvis holdt vi resultatet 6-5 perioden ud og vandt dermed kampen.

Rart at Herlevs knægte havde draget erfaringer fra sidste uges magre indsats, og det til trods for, at Tinus Byrgesen og Lasse Clausen ikke var helt på dupperne. Lasse har vrøvl med bentøjet pga. vokseværk, og det er der vel ikke noget at sige til, når man får at vide at knægten er vokset 23 cm i løbet af det sidste år.

Nu udestår så den 3. og afgørende næste kamp mod Benløse allerede næste søndag.

Stillingen i gruppen er nu den at Helsingør fører med 18 points for 6 kampe, mens Benløse med 9 points er på 2.-pladsen, efterfulgt at Herlev også med 9-points (begge for kun 5 kampe).

Af: Johnny Byrgesen